Jump to content

525d/e39/03.2003/163cp

pedro

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

merge doar ca se simte ca nu e dvd oe si e ars pt ca uneori se incarca mai greu sau deloc. dar cand merge, merge super. nu am crezut ca o sa vad eu atatea strazi pe navgatia din bmw-ul meu asa curand.

post-25205-1260911147_thumb.jpg

Edited by pedro

• 3 weeks later...
am nevoie de un sfat. dupa cum stiti mi-am anuntat intentia de a vinde una dintre masini ( recunosc preferabil a sotiei pt a-i ramane asta ei) si a lua un e60.problema este ca am primit oferta de 8700 e pt asta, dar mi se pare bataie de joc. voi ce credeti, merita sa o dau la banii astia?

• 5 weeks later...
mi-am comandat azi reglaje oe pt ambele faruri ca am 3 din 4 rupte si am pus niste arcuri acolo sa le pot regla. am facut azi o cercetare amanuntita a problemei cu un prieten cu acelasi tip de masina si aceeasi generala problema si am constatat ca se pot inlocui fara sa dezlipim sticla de pe far. de-abia astept sa le schimb pt ca ma deranjeaza ca s-au rupt cu toate ca(,) cu arcurile puse functioneaza perfect reglajele.

cred ca 8700e e o oferta corecta, nu stiu daca ai unde sa obtii mai mult... gandeste-te ca E60 si E90 incep de la 11500e inmatriculate iar cu rabdare gasesti masini ok in preturi de genul asta.

vreau minim 9000.altfel mai bine ma mai dau cu ea.eu zic ca si omul daca era hotarat mai punea ceva peste si poate ne intelegeam. asta e.

in orice caz tot vreo 3000 mai trebuie sa pui pentru un E60. daca stii defapt ce vrei dupa ea, n-are niciun sens sa te agiti tu s-o vinzi... iti alegi cateva E60 care te incanta, le propui schimb cu diferenta, unul din 3-4 o sa vrea - multi falimentati...

oricum nu vreau sa imi iau orice e60 asa cum nu mi-am luat orice e39.am cateva pretentii de la viitoarea mea masina asa cum am avut si cand am luat-o pe asta. cand am dat eu 14.000 e pe asta gasisem 525 d si cu 10000 e. dar nu cu ce imi doream eu.

Problema e ca o sa pierzi mai mult la schimb decat daca o vinzi tu inainte. Majoritatea mai pun 1000-2000 la variante.

tu ai perfecta dreptate dar eu nu sunt stresat sa o vand. te asigur ca masina mea e super ok si nu ma grabesc sail fac pe altul fericit pe bani putini.

• 2 weeks later...
cred ca 8700e e o oferta corecta, nu stiu daca ai unde sa obtii mai mult... gandeste-te ca E60 si E90 incep de la 11500e inmatriculate iar cu rabdare gasesti masini ok in preturi de genul asta.

9000 mi se pare si asa un pret derizoriu pentru un E39 in stare buna, 8700 e prea putin pentru masina asta

• 4 weeks later...