Jump to content

Am zgariat BMWul! Cum procedez?

Recommended Posts

StricaĂži piaĂža acolo voi

Imi cer scuze ca nu am precizat locatia mea.

Sunt din Cluj-Napoca.

Pana la urma am mers la AUTOSEL, o vopsitorie care era recomandata de multi pe net.

Dupa evaluarea situatiei: PRET : 800 ron fara factura

CULOARE : Mi-a aratat un mystic blue identic cu cea de pe masina

Diferenta : El zice ca se va vedea, dar comparand culoarea folosita cu culoarea de pe masina,

nu prea am vazut diferenta.

TIMP: 3 zile trebuie sa o tina

N-am inteles:

-De ce el tine sa vopseasca partea de jos a aripii si pentru restul care e ok sa aplice lac, pana la plafon.

-Pretul fascinant "4 mil fara factura pe element", "6 mil jumate pe element cu factura"

-Daca se poate executa o anume degradare a vopselei aplicate, pentru a se reduce diferenta

Saptamana viitoare o ducem la vopsit

Va multumesc pentru sfaturi :)

In Bucuresti se strica piata cu preturile ... dar la Cluj au imaginatie baietii :lol:.

• 3 weeks later...
salut! eu sunt din constanta...si am vopsit bara fata si capota cu 100euro pe element...si a rezistat lacul de pe capota fix 3 spalari...era un service mai amarat...nu tu factura, garantie...nimic. " atentie!!! mi-au gazat parbrizul intr-un colt...cad m-am intors la service...a dat cu furtunul cu apa si cu un smirghel fin...si la asoare se vede cum e plin de zgarieturi...parbrizul era nou" M-am enervat si m-am dus la un service foarte bun...capota 6mil, bara fata 5mil, bara spate 5 mil, portbagajul 6 mil, bandourile toate 3 mil, o aripa 5 mil...total 30 mil - cu o reducere de 5 mil pt ca vopseam mai multe elemente...am platit doar 25 mil. cu factura + garantie 2 ani. daca mergeam la primul sevice pt 6 elemente (considerand toate bandourile un singur element) as fi platit 600euro. adica exact 25mil (dar nu factura, nu garantie) au trecut 4 luni de la vopsire si nu am lac sarit sau alte defecte (si o spal de 2 ori pe saptamana) am invatat de mult "cat dai atata face"