Jump to content

Pisica mea frumoasa

zeky

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Frumos motanelul .. am vazut acolo ca vrei sa-i iei incaltarii.. am eu niste jante de pisica.. exact pe 16.. exact 225 50 R16.. cu tot cu cauciucuri care mai merg <_<

daca te int.. gen in modelul asta

exact asa am si eu la pisic, am avut 5 identice da una am sparto si una o am putin indoita. Scuze ca-s off topic: la bmw exista rezerve de-ala mici?

cat despre masinuta de care proprietaru e foarte mandru nu pot sa zic decat ca arata foarte bine, la lista de modificari eu as mai pune pleoape pe faruri si o aripiora de rechin. Asa e a mea, daca vrei da-mi pm si-ti trimit poze sa vezi cum arata cu tot cu jante, culoarea este acceasi Montreal-Blau.

nup.. 250 ieuro <_< ai vazut cum arata a lu bytzu ? Oricum modelul asta da foarte bine pe pisica. si mai era un user pe forum o vindea si pe a 5a tot de aliaj la 100 si ceva de roni.. cu tot cu cauciuc :) acelasi model Edited by ins1dez

scapa de farurile alea aftermarket nu vin deloc bine pe ea, iar tapiteria arata misto dar intr-o parte e mai neagra.. in alta parte mai curata.. e murdara sau e de la camera ? :) s-a pastrat bine tapiteria..

pozele au fost facute noaptea si probabil din cauza blitului au iesit diferente de culoare....scaunul de la sofer a fost retapitat si este o alta culoare ....farurile imi plac, ca daca nu imi placeau nu le schimbam......multa bafta <_<

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
m-am gandit si eu la asta sa stii.... insa e din piele buna si e ok la mana...e WRC...asa a venit masina din germania cu ea....poate o s-o schimb...sa vedem:) Edited by zeky

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.