Jump to content

Noutati BMW

Turbo-Mann

Recommended Posts

Pacat ca nu ne-am intalnit. Noi am si condus-o! Clar imi place, mai putin bordul, dar se rezolva cu navigatia si i-drive. Cred ca ma bate un gand... :blink:

azi am condus-o si eu...

m-a dezamagit total... acum nu stiu daca din cauza motorului diesel, a bordului mult prea drept sau a dimensiunilor foarte mari care duc la ingreunarea ei...

Pot sa dau:

"+" la calitatea materialelor folosite

"+" la design (ma-nnebunesc formele ei)

"+" la futuristica

si

"-" la bord (mult prea drept pentru gustul meu - mie-mi placea cockpit-ul creat de forma bordului la modelele anterioare)

"-" la bord (ulterior, pentru montare navigatie, trebuie inlocuit bordul)

"-" la dimensiuni (atinge dimensiunile unui 5ar din generatia anterioara)

"-" la greutate (motorul pe care l-am probat eu imi parea insuficient pentru cele 1500kg ale noului 3ar)

"-" pentru volan, care desi era unul din cele mai scumpe de pe lista, era mult prea subtire

"-" pentru servodirectie... volanul mi s-a parut foarte greu de manevrat pe primele 10-15 grade de inclinare...

"-" pentru faptul ca mi-a mutat comenzile de actionare a geamurilor pe usa, dupa ce ani de-a randul m-a obisnuit cu ele pe consola centrala...

"-" pentru faptul ca a fost transformata in limuzina...

in consecinta... i do love my old car... si n-am de gand s-o schimb cu noul 3ar...

odata cu aparitia e90-ului sa se fi lasat loc seriei 1 la clasa compact?

...

"-" la dimensiuni (atinge dimensiunile unui 5ar din generatia anterioara)

...

"-" pentru faptul ca a fost transformata in limuzina...

odata cu aparitia e90-ului sa se fi lasat loc seriei 1 la clasa compact?

18113[/snapback]

Adica tu vrei sa spui prin asta ca pina acum Seria 3 E30, 36 si 46 a fost la clasa compacta si abia acum cu E90-ul a ,,sarit" la clasa medie??

:blink: :)

Gresesti rau de tot!!!! Seria 3 a fost, este si va fi in clasa medie de cand a fost produs primul model.

Seria 1 a fost conceputa pt. clasa compacta, acolo unde BMW-ul nu avea nici un model.

Faptul ca este mai mare la dimensiuni, e o chestie normala.Uita-te si la noul VW Passat (care e tot in clasa medie, alaturi de 3-ar) care are dimensiuni mai mari decat predecesorul.La TV la o emisiune , ii zicea ca este ,,o masina de clasa medie cu dimensiuni de clasa mare". Cam acelasi lucru e si la 3-ar.

Faptul ca este mai mare la dimensiuni, e o chestie normala.Uita-te si la noul VW Passat (care e tot in clasa medie, alaturi de 3-ar) care are dimensiuni mai mari decat predecesorul.La TV la o emisiune , ii zicea ca este ,,o masina de clasa medie cu dimensiuni de clasa mare". Cam acelasi lucru e si la 3-ar.

atunci sa se spele ei pe cap cu el :blink:

ps. E30, E36 si E46 fac parte din clasa compact, alaturi de C Klasse de la Mercedes, din cate stiu eu...

iar Passat-ul este o masina care nu se inscrie nici la clasa C nici la clasa E, fiind o masina de clasa D (asta am desprins-o dintr-o discutie purtata tot pe aici pe site pe undeva...)

• 6 months later...
Da,tot se scrie cand si cum apar anumite modele eu unul scriu despre modelel noi care apar acum sau pe aproape pentru cei ce vor ceva sportiv facem un model 320si cu 2.0l si 170 cp pentru cei ce vor sa alerge este o serie limitat de 2.500 de buc va fii pus la vanzare din decembrie si disponibil din primavara 2006 modelul are anumite modificari tip sport ca modelul normal si este folosit si la cursele de WTTC 2006.

imi place designul exterior, imi place faptul ca e mai spatios... in spate se simte, motorizarile noi, faptul ca ai geamurile electrice in sfarsit pe portiera!!! in schimb, urasc bordul... la E90 si toate celelalte bangle-uri... no more fighter-jet feeling

• 2 months later...