Jump to content

am nevoie de diferite mufe la masina

baubau

Recommended Posts

nu stiu daca mai este vreu topic dar as vrea si eu sa stiu de unde se pot cumpara sau procura diferite mufe

pt proiectore faruri cea de la bidonul cu solutie pt parbriz etc

acei conectori dar sa fie noi nu second

Edited by baubau

Cred ca cel mai usor la gasesti la un dealer bmw. Nu mai stai sa faci improvizatii cu nu stiu ce mufe de la alta masina.

daca ar fi vreunu in arad ar fi tare fain

a fost unu si a disparut si aia de acolo de cate ori ceream ceva imi cereau coduri si te miri ce <_<

Amice, nu te mai chinui... La dezmembrari, mai exact, ceea ce iti trebuie tie se arunca in general cu tot cu caroseria de pe care numai merge scos nimic, eu am fost in situatia ta si am fost la o dezmembrare cu un cuter si am luat tot ce aveam nevoie.

Amice, nu te mai chinui... La dezmembrari, mai exact, ceea ce iti trebuie tie se arunca in general cu tot cu caroseria de pe care numai merge scos nimic, eu am fost in situatia ta si am fost la o dezmembrare cu un cuter si am luat tot ce aveam nevoie.

stii care este smecheria ca alea vechi sunt toate coapte si firele sunt turnate in mufe

eu le am cele vechi pe mashina dar vreau sa le schimb cu altele noi de asta cautam noi

acu zice gorza dan ca mi le aduce si nu costa vreo avere

e 5 lei o mufa si 17 lei conectorulde la bidonul de apa

nu puneti piese folosite pe instalatia electrica de la logan, voi nu vedeti logane care cand franeaza se aprind semnalizatoarele si alte situatii diverse de genul acesta> ?

stai linstit ca eu nu pun

dar era bine de stiut ce a zis calin_78 ca se potrivesc unele mufe

iar la chestia care o zici tu cu aprinsul semnalizatoarelor cand pui frana eu nu cred in nici un caz ca poate fi din cauza unei mufe

cine stie cum sunt legate in logan sarmele asa cum e toata masina adica de 3 lei

Edited by baubau

Eu am cumparat de la Bavaria mufele care vin la proiectoare pentru E36.

Nu le aveam pe masina, mai exact erau taiate firele cu tot cu mufa.

Am preferat sa ma duc la Bavaria si sa le iau noi, decat de la dezmembrari (pentru ca majoritatea au firele coapte, ciupite sau abia se mai tin intr-o lita sau doua).

Momentan nu sunt acasa, ca sa ma uit pe factura sa vad codurile si pretul.

Carcasa de plastic are un cod, firele (au culoarea verde) care vin cu pinii mama au alt cod.

nu puneti piese folosite pe instalatia electrica de la logan, voi nu vedeti logane care cand franeaza se aprind semnalizatoarele si alte situatii diverse de genul acesta> ?

la chestia care o zici tu cu aprinsul semnalizatoarelor cand pui frana eu nu cred in nici un caz ca poate fi din cauza unei mufe

cine stie cum sunt legate in logan sarmele asa cum e toata masina adica de 3 lei

Nici eu nu stiu daca e de la mufe sau din alta parte, dar stiu ca e o chestie generala (cu exceptii) cand se apasa frana si se aprinde semnalul pe dreapta !

Edited by SlowDeath

Eu am cumparat de la Bavaria mufele care vin la proiectoare pentru E36.

Nu le aveam pe masina, mai exact erau taiate firele cu tot cu mufa.

Am preferat sa ma duc la Bavaria si sa le iau noi, decat de la dezmembrari (pentru ca majoritatea au firele coapte, ciupite sau abia se mai tin intr-o lita sau doua).

Momentan nu sunt acasa, ca sa ma uit pe factura sa vad codurile si pretul.

Carcasa de plastic are un cod, firele (au culoarea verde) care vin cu pinii mama au alt cod.

la chestia care o zici tu cu aprinsul semnalizatoarelor cand pui frana eu nu cred in nici un caz ca poate fi din cauza unei mufe

Nici eu nu stiu daca e de la mufe sau din alta parte, dar stiu ca e o chestie generala (cu exceptii) cand se apasa frana si se aprinde semnalul pe dreapta !

cand ajungi acasa uitete te rog sa vezi de coduri si preturi si da un semn de viata