Jump to content

bec ars,sus in pavilion

Recommended Posts

Salut baieti si Hristos a inviat,am o mica problema,sus inainte de trapa am o lampa si pe mijloc mi sa ars becul,vroiam sa va intreb capacul acela de plastic se scoate tragand dintr-o parte de el da?adica este prins in niste cleme,eu am lampa din aceia din 3 pozitii,adica fascicol de lumina pe centru si 2 in parti si eu am becul din mijloc ars,nu explic mai amanuntit ca ma gandesc ca stiti despre ce este vorba,salut.

Salut baieti,apropo de bec am pus becul,e totul ok,este de 10 wati si mi se cam incalzeste geamul acela de protectie,am lampa din aceia cu 3 becuri 2 laterale si o lampa pe mijloc si pe cel de la mijloc l-am schimbat,e bec din acela lung de tot,cele din parti sunt mai scurte si scrie in lacasul lor acolo ca sunt de 5w iar la asta mare nu scrie eu l-am luat de 10 w e asa mare?puternic?ca mi se incinge geamul de protectie,deci am schimbat si eu un bec si ala prost,nu se poate asa ceva,dar nu stiu daca exista bec din acela lung mai mic de 10w adica de 5w,voi ce parere aveti?

Salut baieti,apropo de bec am pus becul,e totul ok,este de 10 wati si mi se cam incalzeste geamul acela de protectie,am lampa din aceia cu 3 becuri 2 laterale si o lampa pe mijloc si pe cel de la mijloc l-am schimbat,e bec din acela lung de tot,cele din parti sunt mai scurte si scrie in lacasul lor acolo ca sunt de 5w iar la asta mare nu scrie eu l-am luat de 10 w e asa mare?puternic?ca mi se incinge geamul de protectie,deci am schimbat si eu un bec si ala prost,nu se poate asa ceva,dar nu stiu daca exista bec din acela lung mai mic de 10w adica de 5w,voi ce parere aveti?

Cauta un bec de5w.sigur o sa gasasti,sau mai bine pune-i unu cu leduri (targ vitan)

deci am schimbat si eu un bec si ala prost,nu se poate asa ceva,dar nu stiu daca exista bec din acela lung mai mic de 10w adica de 5w,voi ce parere aveti?

deci ai schimbat prost becul fara sa te uiti ce scrie acolo...ai luat de dacie..da-l jos si mergi la magazin cu el sa-l schimbi in garantie. Daca nu vor recunoaste ca l-ai luat de acolo, cere unul de 5W ca exista

Off doamne.....,pai Dane de dacie,de maseratti,de corvette sa potrivit la fix,am zis in sfarsit un lucru bun si cand colo......am facut un......,nu e vb. de schimb ca 2 ron a costat,ma dar am fost incantat ca si un bec daca sa pus simplu la asfel de masina e ceva mare....o mare realizare,pai daca ai dracu astia trebuia sa scrie si ei daca au pus 3 becuri sa scrie in fiecare lacas ce bec trebuie,deci iara ma enervez,maine ma duc la magazin din nou ca nu e becul bun,deci daca eram din Bucuresti poate gaseam niste baieti priceputi la asfel de......cazane,adica cu astea sa se ocupe si sa fie in fiecare zi disponibili cand aveam nevoie treceam pe la ei imi montau piesele care trebuiesc si cu asta basta,ca eu nu ma pricep la mecanica si asfel de chestii,asta ma enerveaza pe mine la masinile astea vechi,ca se strica frecvent si se pricep putini la ele.

Off doamne.....,pai Dane de dacie,de maseratti,de corvette sa potrivit la fix,am zis in sfarsit un lucru bun si cand colo......am facut un......,nu e vb. de schimb ca 2 ron a costat,ma dar am fost incantat ca si un bec daca sa pus simplu la asfel de masina e ceva mare....o mare realizare,pai daca ai dracu astia trebuia sa scrie si ei daca au pus 3 becuri sa scrie in fiecare lacas ce bec trebuie,deci iara ma enervez,maine ma duc la magazin din nou ca nu e becul bun,deci daca eram din Bucuresti poate gaseam niste baieti priceputi la asfel de......cazane,adica cu astea sa se ocupe si sa fie in fiecare zi disponibili cand aveam nevoie treceam pe la ei imi montau piesele care trebuiesc si cu asta basta,ca eu nu ma pricep la mecanica si asfel de chestii,asta ma enerveaza pe mine la masinile astea vechi,ca se strica frecvent si se pricep putini la ele.

La e39 , e de 10w sigur. Am schimbat eu acum 2 zile, si scrie in carte de 10w. Am luat cu leduri si se vede frumos.

Merge sigur si la e36 pentru ca am pus cu leduri si pe 3-ar, si pe cel vechi sigur scria 10w.

fi multumit Bogdane ca nu e cu xenon. La astea noi au pus xenon si cand ai tu probleme, gandeste-te la noi astia ce ne rupe de bani un bec de plafoniera.

Schimba-l maine cu unul mai mic si mergi cu masina ca a venit caldura...si de fapt poti nici sa nu-l pui...de exemplu, calibra nu are plafoniera

Dsf pai la e39 o fi altfel,lacasul ala unde se pune becul o fi mai adanc si poate nu incalzeste plasticul ala,al meu este de 10w si am observat ca-l incalzeste plasticul acela,daca aia nu au scris si ei acolo ce bec sa pun,nu se poate un bec am vrut sa pun si ala nu e bun e strigator la cer,la fel ca un amic la e36,a desfacut panoul de la usa ca sa rezolve ceva si acum al desface mai mereu,ba ca nu mai sta in clipsuri,ba ca nu stiu ce se aude pe acolo cand deschide geamul,rezolvarea unei probleme la masina asta duce la alta problema,maine ma duc sa iau bec de 5w dar ala precis nu o sa se potrivesca poate e mai scurt sau mai lung.

L-am pus astazi,am luat unu de 5 w bec dar era un pic mai scurt decat celalalt de 10 w am mai apropiat lamelele alea unde se fixeaza acolo,a mers pana la urma dar tot se cam incalzeste,vazusem unele pe leduri si am zis sa incerc cu asta de 5 w dar se cam incalzeste si cu asta nu asa tare cum se incalzea cu cel de 10w dar........,ah doamne....ce afacere cu o asemenea masina,minunata,deosebita......ce mai imi lipseste o suspensie mai joasa ca asta care o am, niste borbeturi din alea cu buza si cauciuc de 35 si ma duc cu ea la vidraru si ai dau drumu in baraj.

L-am pus astazi,am luat unu de 5 w bec dar era un pic mai scurt decat celalalt de 10 w am mai apropiat lamelele alea unde se fixeaza acolo,a mers pana la urma dar tot se cam incalzeste,vazusem unele pe leduri si am zis sa incerc cu asta de 5 w dar se cam incalzeste si cu asta nu asa tare cum se incalzea cu cel de 10w dar........,ah doamne....ce afacere cu o asemenea masina,minunata,deosebita......ce mai imi lipseste o suspensie mai joasa ca asta care o am, niste borbeturi din alea cu buza si cauciuc de 35 si ma duc cu ea la vidraru si ai dau drumu in baraj.

norocul tau ca n-ajungi acolo fiindca sunt mai mult de 35 de km...glumesc...

Bogdane, este normal sa se incalzeasca...si cele cu led-uri nu sunt rele de loc...incearca ca o sa-ti placa..Apropo..ai PM