Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

am probleme cu 523i din 99

Recommended Posts

Am cumparat masina de la bisnitari din cluj si am luat o mare teapa.nu am timp de procese cu asemenea oameni si chiar am prins drag de masina.pompa servo dusa,unitate centrala abs dusa.clima dusa, discuri frana ovalizate ,asc-ul nici macar nu se aprinde martorul la bord si inca multe altele.intrebarea e asta:am gasit un bmw 528i din 98 de anglia la un pret bun,credeti ca voi putea folosi majoritatea pieselor ca sa-mi pot repara masina?

nu,pur si simplu am luat-o in graba si sincer am avut incredere mai ales ca cunosteam persoanele cat de cat,dar asta e,acum problema e ca trebuie sa o repar si nimic altceva nu ma mai intereseaza,oricum nu sunt genul de persoana care nu si-a calculat costurile de intretinere cand am ales sa-mi iau bmw oricare ar fi ele

Guest poleposition

pompa servo dusa,unitate centrala abs dusa.clima dusa, discuri frana ovalizate ,asc-ul nici macar nu se aprinde martorul la bord si inca multe

Eu nu pot decat sa te sfatuiesc sa mergi la un service, unde sa beneficiezi de o sincera diagnoza completa, apoi sa studiezi rezultatul acesteia si sa evaluezi ulterior costurile.

Unele poate se rezolva prin reparatie, altele prin inlocuirea completa a piesei defecte...dar la AB sa stii ca nu se merge pe reparatii ci pe inlocuirea piesei.

Cat ai dat pe masina ?

Guest poleposition

pai si cumperi 528-ul pentru transplat de piese ? pe asta cat mai dai ? e inmatriculat ?

de asemenea, vezi daca sunt compatibile piesele de pe 528 cu 523

Te gandesti sa dezmembrezi apoi 528 ?

fa un calcul, cat te-ar duce piesele defecte de pe 523, cat iei pe 528 din dezmebrare... vezi unde iesi...un calcul de costuri daca ma intelegi.

Edited by poleposition

Guest poleposition

Daca esti sigur, ca se potrivesc ar fi o solutie, dar.... trebuie sa fii 100% sigur.

apoi:

tine cont ca nu sunt piese noi, si este posibil sa pice sau sa fie deja picate.

Si nu prea vad cum iti poti da seama de gradul lor de uzura, din pacate.

Astfel ca trebuie atent cantarita optiunea asta, sa nu dai din lac in put.

.....

Eu si este strict opinia mea, as repara masina cu piese noi, dar poate ai o mare bafta sa se potriveasca piesele, sa fie si bune si sa mai faci un oarecare profit din dezmembrarea 528-ului.

Cam mult "daca" nu crezi ?

In orice caz, mult succes.

Edited by poleposition

mersi

ar fi,sincer,o varianta accesibila pt mine si cum zici recuperez investitia din dezmembrarea lui.

are cutie automata care e scumpa din ce am inteles apoi motorul care e iarasi bun,o sa vad cum fac.pacat ca e cu volan pe dreapta ca masina merge foarte bine si mai are nr valabile inca 2 ani

• 9 months later...