Jump to content

Asigurator care sa dea masina pe perioada reparatiei?

Recommended Posts

Am pus topic-ul asta aici pentru ca nu am gasit vreo alta sectiune mai potrivita. Daca exista, va rog sa il mutati unde trebuie. Asadar: se apropie vertiginos momentul in care trebuie sa imi fac CASCO la proasptul meu BMW. In ultimii 6 ani am avut CASCO pentru toate masinile numai la Asiban, dintr-un motiv extrem de pragmatic: unchiul unui foarte bun prieten de-al meu e inspector de daune acolo <_<. Desi m-a ajutat destul de mult treaba asta, m-am lovit mereu de aceeasi problema crunta: am ramas fara masina pe perioada reparatiei la a mea. Desi incidentele nu au fost dese, mai mereu s-a intamplat sa fie ceva de vopsit, si asta a insemnat ca mi-au tinut masina in service de la 3 zile in sus. Si, pentru ca asa e in viata, toate "pauzele" astea au picat numai in cele mai proaste momente posibile, cand aveam nevoie de masina ca de mana dreapta. Stiu ca in occident e o practica destul de uzuala ca service-ul sau compania de asigurari sa iti puna la dispozitie o alta masina cu care sa iti faci treaba pe perioada reparatiei propriei tale masini, mai ales daca dureaza mai mult de x zile. Exista si la noi vreun asigurator (sau broker) care sa ofere acest serviciu? Adica sa imi dea ceva, acolo, un Matiz, Solenza, Logan, etc., ceva cu care sa ma misc si sa nu dau banii pe un plin de benzina pe taxi-uri in fiecare zi fara masina (si nici aceiasi bani pe a inchiria una)? Mi-am dat seama ca sunt dispus sa renunt la "pila" pentru facilitatea asta... Multumesc.

am avut contract cu o societate de asigurări, acuma vreo 3-4 ani, parcă asirag era, acuma e luată de omniasig. ei luau maşini de la mine pt clienţi. puteai să alegi clauză ĂŽn contractul de asigurare, pt 45 euro extra, ĂŽţi dădeau 7 zile de rent-a-car ĂŽn caz de daună... Edited by blue6

• 2 months later...

Generali.

Pentru toate politele casco se poate opta si pentru clauza suplimentara "autovehicul la schimb", prin care poti primi un autovehicul la schimb pe perioada reparatiei. Clauza are un pret modic. (la genul 50 ron / an).

Daca vrei casco la ei, contacteaza-ma, iti pot recomanda o agenta de asigurare.

ING.

se lauda ca iti dau masina cat timp masina ta este in reparatii .

si ofera transport gratuit de la locul accidentului acasa .

acoperire in vre-o 40 de tari .

nu stiu cat de mult e de la relama la lucruri concrete <_<

in locul tau nu as renunta la "pila".