Jump to content

ce viteza maxima cu 316 77kw 2000

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act...t&id=110347

poza a fost facuta la o iesire mica masina din semnatura, dar daca insistati va fac una si cu 200

L.E. sau mai bine un filmulet

da Dane, e al naibi de posibil sa "prindem" ( noi astia cu 316i, alea asa cum sunt ele ) 200km/h.

personal nu cred ca trebuie sa demonstrezi nimic nimanui.

nu a mai zburat nimeni cu un de 77 kw? sa ne mai spuna si noua cat a prins?

Eu nu inteleg de ce nu incerci sa vezi cat merge, si scapi de problemele existentiale <_<

• 1 month later...
Eu nu cred ca are legatura greutatea..

are FOARTE MARE legatura cu greutatea ! tu ai putea sa alergi la fel cu un sac de 20 de kg in spate ? logic...

Salut, hai ca ma bag si eu.

210 @ 5500RPM, ieri pe autostrada in germania, venind cu ea spre casa. (doar ce am procurat-o)

-eu (~60kg), 4 roti de iarna, si un bagaj de 5kg, clima oprita, model 316i, 2001 (benzina de germania :) )

Probabil iti indica tie 210 pe bord dar te asigur ca nu aveai mai mult de 200 stii foarte bine ca dupa o anumita viteza, acul te "fura"

Edited by Mario Marius

Mi se pare penibil ca se intinde pe zeci de pagini VITEZA MAXIMA LA 316 i! :)

Este incredibil ca un topic de genul "Viteza maxima la X masina" se intinde pe atatea pagini. La orice masina viteza maxima este cea din talon - viteza maxima constructiva. Daca prinde mai mult, sau a fost la vale, sau a avut vant din spate (un vant cat de mic conteaza mult la viteza aia) sau eroare de bord.

Eu nu cred ca are legatura greutatea..

are FOARTE MARE legatura cu greutatea ! tu ai putea sa alergi la fel cu un sac de 20 de kg in spate ? logic...

Tu ai impresia ca intre un om si o transmisie de masina nu sunt diferente?

Mergi cu masina cu 200 apoi umple-o cu oameni si cu bagaje si da-i blana. Nu va ajunge la fel de repede la 200, dar va ajunge. Greutatea influenteaza acceleratia, dar nu si viteza maxima. Parerea mea.

Cu e46 318 i , acelasi motor cu cel de pe 316 E46, mers constant 215km/H (pe gps 211 km/h) sute de km....mai mergea inca dar nu l-am fortat , plecasem la drum prin Europa.....ca si exemplu am facut 2000km in cca 17 ore cu tot cu Romania de la Brasov pana la vama Nadlac....in Ungaria am mers cam 170-180 km/h , Austria la fel iar in Germania 200-215km/h

Mie imi place asta cu strabatut Germania cu 200- 215. in 90 % din timp traficul nu iti permite pur si simplu. E posibil ceva de genul accelerat pna in 200 mers 3 min si franta la 140 iar, o tii acolo o perioada lunga si apoi incerci iar, de multe ori daca motorul e mai slabut nici nu poti ajunge la 200 si franezi din nou. E extrem de obositor sa conduci multa vreme cu viteza asta chiar si pe Autobahn, in nici un caz cate 5-6h . E greu de mentinut si 180 km/h, dar e mai fezabil. Cine merge mult si cu viteze mari stie ca e diferenta mare intre 180 si 200 km/h, iar daca cineva este relaxat la 200 km/h ori e un as al volanului ori nu e sanatos la cap.

Eu personal am reusit o singura data sa mentin undeva in jur de 200 timp de 30 de min poate, am mai redus pe alocuri dar putin, undeva la 180 apoi reveneam. Si eu merg in fiecare zi pe Autobahn, nu ocazional. Dar in majoritatea timpului traficul te impiedica.

In Ungaria e posibil sa mai scapi pe anumite portiuni, dar in Austria nu scapi daca mergi mult cu 180. E si foarte greu iar prin trecatori sunt niste rafale de vant incredibile, simteam rafalele de vant (prima data cand am simtit asa ceva in ladoi de cand il am ) in seria 5 plin de bagaje la 130 - 140

Edited by DOMI

E si foarte greu iar prin trecatori sunt niste rafale de vant incredibile, simteam rafalele de vant (prima data cand am simtit asa ceva in ladoi de cand il am ) in seria 5 plin de bagaje la 130 - 140

si pe mine m-au speriat...era toamna -iarna asa(sfarsit de noiembrie)... si erau niste vanturi la trecerile peste poduri...pff...la peste 170 se simtea cam aiurea masina...in Romania nu ma intalnesc cu fenomenul asta, pe A2 sau A1

Edited by POIUYT