Jump to content

bmw seria 3 2nd automobile bavaria

justbeck

Recommended Posts

Salut

Sunt nou pe forum si as vrea sa-mi achizitionez un bmw 320d,este visul meu.

Rog un moderator sa stearga topicul daca s-a mai facut unul asemanator si sa ma directioneze spre acela.

Acum,apare urmatoarea problema:nu-mi permit sa dau 30 mii iepuroi pe unul nou si as vrea sa imi achizitionez unul 2nd.Cum nu am timp de plecat in afara,am vazut ca la automobile bavaria sunt masini 2nd pe la vreo 20 mii,cu dotari decente.

Si-a mai luat cineva de-acolo?Kilometrii sunt reali,masina este ingrijita?Mi se prezinta istoricul masinii?Nu as vrea sa iau o masina predata de vreo firma,care a fost condusa in bataie de joc,pentru ca la revizie sa imi las vreun organ pe-acolo:)

Am vazut ceva din 2007 cu km intre 20-40 mii,merita?Am citit ca ofera si garantie,este vorba despre garantia 2nd hand de 6 luni sau este vorba de garantia data din fabrica?(masina este din 2007)

Multumesc anticipat

beck

In primul rand bine ai venit printre noi :bashwall:

Eu personal nu as cumpara o masina data la buy-back in Romania, motivele sunt extrem de numeroase, incepand cu modul de exploatare al masinilor de firma (in general ele dau masina inapoi la reprezentanta si iau alta noua) si terminand cu "manevrele" care le fac baietii pe acolo cu km, piese schimbate cu altele uzate, polishare doar pentru fatada, etc.

La 20.000 euro cat ai tu buget, mergi frumusel in Germania si iti cumperi un 320d sau chiar 330d E90 din an bun si cu dotari multe. Nu te uita ca are poate 50k sau 100k km in loc de 20-40k...o sa constati ca masina e intr-o stare ca noua. Garantie oricum poti sa ai si daca o iei din Germania <_<

Ca idee, la noi cu "criza" asta deja au ajuns 320d-urile E90 de prin 2005-2006 la 13-14.000 euro. Cu diferenta aia de 6-7.000 euro economisita iesi mai bine decat toate garantiile lor de la BMW :)

si eu te sfatuiesc sa renunti la gandul de a te duce la ei cum spune si mikken mai bine te duci afara sau si prin alte parcuri care se ocupa cu aducerea lor de afra pt 3-400 de euro iti aduc ei masina .eu am lucrat la bavaria si iti pot spune ca sunt niste carpaci terminati care sunt cu ochii numai pe spaga si pe furat .un exemplu : la deschiderea bavaria baneasa pe aeroportul baneasa s-au organizat niste test driveuri cu diverse modele.dupa ce inclusiv eu am profitat de aceste masini de a le alerga si forta putin sa vada omu ce poate masina acestea au fost bagate in service pt diverse probleme ambreiaj pierderi ulei si alte chestii care nu s-au reparat ci s-au carpit si masinile au fost scoase la vanzare cu garantii si vai ce oferte au mai facut ei care nu se merita comparativ cu pretul pietei.nu te duce acolo pt ca o sa iei teapa.

ok,va multumesc mult pentru pareri,de asta aveam nevoie..de un caz concret sa ma convinga si pe mine ca sunt neseriosi

voiam sa va mai intreb inca ceva,daca imi iau o masina 2nd,unde imi recomandati sa ma duc sa o testez?sa vad daca a fost lovita,daca este ok motorul,daca functioneaza in parametrii normali,daca a fost sau nu revopsita...etc

merci anticipat

beck

Edited by justbeck

In NICI un caz sa nu faci prostia asta! SUnt masini exploatate in cea mai mare bataie de joc si vandute dupa ce le dau un polish ca fiind aproape noi. Ca idee, unui prieten i-au facut masina dauna totala la AB (nu pot intra in detalii, a avut loc un accident in service); Dupa ce l-au despagubit, masina a fost reparata si vanduta ca "perfecta" la BMW 2'nd hand 6 month warantee company cars!

va rog cititi intrebarea de mai sus,am nevoie de informatii pentru ca deja am vorbit cu cineva despre un bmw 2nd si vreau sa stiu unde trebuie s-o duc

multumesc

nu inteleg , mai sus ai spus ca ai nevoie de dovezi cum ca sunt neseriosi si acum vrei totusi sa iei masina !.Atunci nu ne mai intreba nimic !.Mergi pe barba ta si gata ! Bafta !..

Masina pe care o iei o poti testa fie la BAvaria ..fie la Filaret ..recomand Filaret pt ca de obicei poti intra imediat !

Edited by myxage

....Cum nu am timp de plecat in afara,am vazut ca la automobile bavaria sunt masini 2nd pe la vreo 20 mii,cu dotari decente...

mie nu mi se pare tocmai asa...

...daca imi iau o masina 2nd,unde imi recomandati sa ma duc sa o testez?sa vad daca a fost lovita,daca este ok motorul,daca functioneaza in parametrii normali,daca a fost sau nu revopsita...etc

merci anticipat

beck

un service autorizat sau specializat... Filaret de ex...

pt testele de parametri motor, urme de vopsit/revopsit poti incerca si la Computest, doar ca trebuie sa stii ca nu tot ce spune ei este si adevarat !

da,vad ca numai damian si mos teaca au inteles ce-am vrut sa spun,restul ati sarit pe mine <_<)

Ma refeream desigur la achizitionarea unei masini 2nd adusa din afara,si nicidecum luata de la A.B.

Sa inteleg ca la Filaret mi-o pune pe tester si o "radiografiaza" complet?

Sunt de incredere baietii sau..?mi-e sa nu-mi spuna ca masina e ok si sa am surprize dupa aia.

Sa ma tineti la curent daca mai stiti vreun service bun,pana finalizez tranzactia cu vanzatorul.

multumesc

beck

p.s:ce probleme pot aparea la un 320d e90 adus din germania,inmatriculat in ianuarie in ro,din 2005,90 000 km,cu toate verificarile la zi?

sa-mi spuneti va rog daca ma asteapta vreo cheltuiala mare in viitorul apropiat daca o iau si cand se face urmatoarea revizie/cand schimb consumabilele

da,vad ca numai damian si mos teaca au inteles ce-am vrut sa spun,restul ati sarit pe mine <_<)

Ma refeream desigur la achizitionarea unei masini 2nd adusa din afara,si nicidecum luata de la A.B.

Sa inteleg ca la Filaret mi-o pune pe tester si o "radiografiaza" complet?

Sunt de incredere baietii sau..?mi-e sa nu-mi spuna ca masina e ok si sa am surprize dupa aia.

Sa ma tineti la curent daca mai stiti vreun service bun,pana finalizez tranzactia cu vanzatorul.

multumesc

beck

p.s:ce probleme pot aparea la un 320d e90 adus din germania,inmatriculat in ianuarie in ro,din 2005,90 000 km,cu toate verificarile la zi?

sa-mi spuneti va rog daca ma asteapta vreo cheltuiala mare in viitorul apropiat daca o iau si cand se face urmatoarea revizie/cand schimb consumabilele

la filaret e chiar ok testul ..Nu au motive sa te abureasca ....

probleme ..dzeu stie ..la km aia abia iese din garantie :)

Trebuie sa-ti dea un certificat premium selection.Prin acest certificat masina este garantata ca din punct de vedere technic si optic masina arata ca una noua,plus garantie un an de zile.Ca sa obtina acest certificat masina trebuie sa treaca niste teste riguroase .Vezi in atasament