Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

NU e bun testerul

tibiking

Recommended Posts

UN prieten de`al meu are un Bmw 530i .... si s`a dus sa o puna te pester mashina nu avea nicio problema .... testerul i`a dat OK ...... si a facut chestia asta periodic la 1 luna ... punea mashina pe tester ..... si a puso cam de vreo 5 ori ... pana cand i s`a dus draq comp de bord si trebuie sa cumpere altu pentru ca testerul nu mai putea intra in calculator ... este ca un calculator pc !!! .... i s`a stricat windowsul cum s`ar spune ... NU este recomandat sa punetzi mashina pe prea multe testere numai in cazuri extreme ... nu pentru un martor aprins sau chestii deastea ..... URLA lumea de ce li se scrica mashina la propriu si de ce i se prajesc comp de bord ..... !!! astept pareri

O poveste amuzantĂŁ. :)

DE ce trebuie sa spui ca este o poveste ... este ceva ce s`a intamplat ... datzi cu parerea .... eventul opinia.... nu trebuie sa spui " O poveste amuzanta" .... lamureste ma !!!! nu numai pe mine ... cat si pe altzii

Nu trebuie sa crezi chiar toate aberatiile. Poti sa conectezi de 10 ori pe zi testerul si nu se strica absolut nimic la masina. Poate se toceste mufa, dar atata doar <_<

probabil ca da Paul .... sincer ... apreciez opinia ta decat Dan98 care vb aiurea...

tibiking : Este INTERZISA scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH, K in loc de “ca” … etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi DIACRITICE.

Nu cred ca din cauza testerului i s-a stricat comp de bord prietenului tau.Cum spunea si un coleg poti sa-l pui de cate ori vrei si nu are nimic.Culmea e,ca toti care isi pun masina pe tester cred ca acolo li se spune tot <_< ei uite ca nu e chiar asa...parerea mea este ca testerul iti deschide doar niste portite.....adica spune care e problema dar nu in totalitate...

Probabil ... Dan98...... am deschis si eu subiectu asta ... ca eram tare curios si totushi si mie mi se pare aberanta pentru ca na "tester" ..... testezi ...verifici .... nush cu ce ar putea strica......................

Poate sa fie virusat testerul ???? o intrebare... nu radetzi .... nu le am cu deastea ... sunt doar curios...

Edited by tibiking

Poate sa fie virusat testerul ???? o intrebare... nu radetzi .... nu le am cu deastea ... sunt doar curios...

In cazul asta "raceste " si masina ..! Cel mai bine ar fi sa incerce alt tester , chiar al reprezentantei ...sau unul similar .Ce a folosit mai exact ? CArsoft ?

Pt info ..avem colegi care stau cu mufa introdusa tot timpul in tester 24 ore ...ASa for fun ! <_<