Jump to content

Donatii - daca doriti sa ajutati pe cineva,

Recommended Posts

Donez - semnalizare dreapta fata Bosch - pentru seria 3 e46 coupe pre facelift.

- casetofon Business e46

- oglinzi + support - tuning - nu sunt electrice! Sunt de pe acelasi e46.

O sa atasez poze cu toate componentele.

Off Topic - casetofon Seat Leon 1.

Toate cele mentionate pot fi luate din Brasov incepand de vineri. Pot sa le duc si la curier/posta dar doar saptamana viitoare.

daca mai sunt oglizile le-as dori eu te rog

0765505724

casetofonul business l-as dori eu - sorin2jr@yahoo.com, sau 0722662646 - merci

donez socluri stopuri e46 facelift.. soclurile au fost trimite prin fan curier in BUCURESTI.. iar user-ul PityWPN a refuzat sa le primeasca, cine le vrea tre sa plateasca transportul aprox 20 ron. <_<

mai ai soclurile? m-ar interesa doar cel de pe dreapta spate (mi s-a rupt un pin la al meu)

donez socluri stopuri e46 facelift.. soclurile au fost trimite prin fan curier in BUCURESTI.. iar user-ul PityWPN a refuzat sa le primeasca, cine le vrea tre sa plateasca transportul aprox 20 ron. <_<

mai ai soclurile? m-ar interesa doar cel de pe dreapta spate (mi s-a rupt un pin la al meu)

da. sunt la buc..

da. sunt la buc..

atunci daca vrei te scap eu de cel din dreapta, celalalt urmand sa-l donez mai departe daca-s deja in colet. daca accepti iti dau un pm cu adresa, costul fiind de partea mea bineinteles.

Edited by cristi_sau

Mansonu pt. frana de mana nu-mi trebuie dar manson pt schimbator nu ti-a ramas ca al meu e spart :)

mansonul de la schimbator era rupt si l-am aruncat sry.

mansonul de la frana de mana pleaca la timisoara (fac o exceptie <_< ) la @ ins1dez

mansonul de la frana de mana este inca valabil .... colegul @ ins1dez l-a confundat cu cel de la schimbator.

lucasuri si manson frana de mana moca :)

poze juma de metru mai sus <_<

ps: fara provincie ... se ridica din berceni sau vinerea la intalnire .

donez lukas-uri albe pentru e46 nfl stare acceptabila.

LE:mansonul original de la frana de mana inca este valabil http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=573444

salut ma intereseaza pe mine lucasurile ale mele intra apa la spalatorie si sunt umede mai tot timpul daca e ok pot veni vineri la intalnire

Edited by X X L
REPLY

n-ai venit la intalnire @ jak ... in continuare lucasurile sunt in portbagaj la mine (se pare ca nu vor sa ma paraseasca)

ps: iti intra apa in ele ca nu le-ai lipit de caroserie, scoate-le usuca-le si pune-le un pic de silicon sau mastic incolor pe margine si nu o sa-ti mai intre apa in ele .

mansonul NU mai este .

n-ai venit la intalnire @ jak ... in continuare lucasurile sunt in portbagaj la mine (se pare ca nu vor sa ma paraseasca)

ps: iti intra apa in ele ca nu le-ai lipit de caroserie, scoate-le usuca-le si pune-le un pic de silicon sau mastic incolor pe margine si nu o sa-ti mai intre apa in ele .

mansonul NU mai este .

Mi-ar trebuie mie lucasurile tale... Poti sa le trimiti la TM? <_< (mai sus faceai exceptie pt ins1dez)

Dau un suc cand ajung in Bucuresti, probabil in iunie-iulie.

Astept raspuns pe pm daca e ok, si-ti trimit adresa. MS

donez chedere ambele gemuri fata pentru toate e46

cel de pe dreapta e nou iar cel de pe stanga este folosit dar nu are niciun defect - arata ca si cel nou - originale

sunt de pe interior - piesa 2 din poza

le-ai dat?

la mine cel din stanga este umflat.

daca mai le ai le vreau eu.platesc curierul

mansonul de la frana de mana este inca valabil .... colegul @ ins1dez l-a confundat cu cel de la schimbator.

lucasuri si manson frana de mana moca :)

poze juma de metru mai sus <_<

ps: fara provincie ... se ridica din berceni sau vinerea la intalnire .

mai faci o exceptie si imi trimiti mie mansonul de la frana de mana daca este intreg.al meu este ciupit.

mersi

donez socluri stopuri e46 facelift.. soclurile au fost trimite prin fan curier in BUCURESTI.. iar user-ul PityWPN a refuzat sa le primeasca, cine le vrea tre sa plateasca transportul aprox 20 ron. :)

da. sunt la buc..

atunci daca vrei te scap eu de cel din dreapta, celalalt urmand sa-l donez mai departe daca-s deja in colet. daca accepti iti dau un pm cu adresa, costul fiind de partea mea bineinteles.

au ajuns la cristi_sau <_<

are si cineva ptr mine grila dintre faruri sau mascaptr e36 cum naibi io zice ca aintrat unu in mine si mia strambato urat si mai spart si urechea la far .ma poate ajuta si pe mine cu grila aia

Daca nu te grabesti intr-o saptamana doua iti dau eu una, e lovita putin, dar se poate face.

Donez placute frana fata - TRW...uzura cam 35-40% pt E39 520D si am impresia ca se potrivesc si pe e46 ...asa scria pe cutie! Eu am pus discuri noi si implicit si placute noi asa ca ...cine le vrea ?

mai am si dupa cum scrie in postul anterior si stergatoare parbriz BMW E39 Bosch originale (folosite un an) !

Edited by BogdanCH