Jump to content

Donatii - daca doriti sa ajutati pe cineva,

Recommended Posts

prin posta nu poti trimite cu plata la primire si nu mi-e de 5 roni da totusi...o donez nu platesc sa o dau. Iar prin courier nu se merita sa dai 30 de lei pe ea.

prin posta nu poti trimite cu plata la primire si nu mi-e de 5 roni da totusi...o donez nu platesc sa o dau. Iar prin courier nu se merita sa dai 30 de lei pe ea.

Daca Dariusel se hotaraste ca nu vrea schimbatorul, ma inscriu si eu pe lista, multumesc

donez o prelungire de spoiler fata E46 nfl orientalblau metalic..o sa pun poze maine..

e pentru coupe sau sedan (4 doors)???

din cate stiu ar fi diferite spoilerele .... asteptam si poze,

poate ai si cu prelungirea pusa pe bara, sau pe masina....

ms anticipat

se potriveste nuca la e36? tot timpu raman cu a mea in mana.

Lasa-mi PM daca se potriveste, te rog. Sunt din bucuresti.

Multumesc,

ma gandeam k o poti trimite prin posta , puteai pune ramburs 10 lei si iti scoteai ce ai platit u . chiar aveam nevoie de ea

ma gandeam k o poti trimite prin posta , puteai pune ramburs 10 lei si iti scoteai ce ai platit u . chiar aveam nevoie de ea

yo zic k se merita sa dai 30 de lei la curier pe ea :)

@ strees- intr-o luna ai si descoperit rubrica "donatii"???

vad ca ai fl si prelungirea e pt nfl...

poti sa ne spui cu ce te ajuta?

Da iti pot spune,este pentru sora mea care nu are cont pe forum si m`a rugat sa postez eu in locul ei,ea fiind langa mine cand citeam!

Ea are E46 nfl din 2000!

Vrei si poze q masina sau cu sor`mea?

In fine nu mai dau explicatii,daca se poate bine,daca nu...poate te ajuta pe tine mai mult!

salutare..scuze pentru intarziere, dar inca nu am reusit sa ii fac poze..nu se potriveste la coupe asa ca JD_RFTR imi pare rau!

ok, atunci am zis clar ca daca nu e pt coupe o vreau eu, priviti posturile mai sus, m-am inscris al 2-lea dupa JD_RFTR...

o sa iti dau un pm sa ne intelegem ce si cum...

ms anticipat

Cel mai bine cel care are de donat ceva, sa verifice intr-un fel sau altul pe cel care se anunta. Sa verifice activitatea pe forum (post/topic/cereri/etc. eventual probleme care le are) eu zic ca isi poate face o parere despre cel care are nevoie de piesa/piese (asta daca intradevar are nevoie).

Doar ca nu ar mai fi primul venit primul servit ce primul din lista care indeplineste conditiile primeste piesa/piesele.

Cel mai bine cel care are de donat ceva, sa verifice intr-un fel sau altul pe cel care se anunta. Sa verifice activitatea pe forum (post/topic/cereri/etc. eventual probleme care le are) eu zic ca isi poate face o parere despre cel care are nevoie de piesa/piese (asta daca intradevar are nevoie).

Doar ca nu ar mai fi primul venit primul servit ce primul din lista care indeplineste conditiile primeste piesa/piesele.

e prea multa bataie de cap,era buna ideea celui care a spus k cel care vrea sa beneficieze de o donatia respectiva trebuie sa aiba o vechime pe forum de 3 luni sau jumatate de an ceva de genu`

Iti dai seama ca un an nu poate fi termenul chiar pentru toti, si nu sunt de parerea asta doar pentru ca eu am un an pe forum de abia in septembrie, cu toate ca e prima donatie la care m-am inscris. Dar sunt multi iubitorii ai marcii care vor un BMW, dar nu le ajung finante chiar pentru orice, mai ales ca poate sa il ajute cineva gratis, multi scriu "nu e pentru mine e pentru fratele/sora/nasul/mama/tata/varul/etc." atunci e altceva. In cazul meu puteam si eu sa scriu ca e pentru altcineva ca am destui prieteni carora le-ar prinde bine.

Deci eu sunt de parerea ca fiecare donatie care o vrea cineva acceptata pentru el sa fie in conformitate cu masina care o detine cel ce primeste, termenul minim de 6 luni si ceva activitate pe forum, oriunde sa fi discutat macar cu cineva.

P.S. Parerea mea :twoup: