Jump to content

Donatii - daca doriti sa ajutati pe cineva,

Recommended Posts

Guest poleposition
de ce tre sa va injurati?

eu vroiam axele cu came, ai zis ieri ca a venit altcineva... acu zici ca sunt iar... Geez....

mai e sau nu mai e...? trec si o iau azi

256072[/snapback]

eu trebuia sa le iau, dar l-am anuntat pe 320i ca nu pot sa ajung si l-am rugat sa imi dea un apel cand se elibereaza, era la un service cu masina... presupun ca a fost ocupat deoarece nu am primit vreun apel.

eu mi-am comandat deja ce aveam nevoie (tacheti) asa ca vb cu 320i si ia-le tu....

ma rog de tine de o saptamana... si mai e cineva care m-a sunat pentru axele cu came. Daca nu veniti sa le luati, incepand cu seara asta sunt la liber!

256071[/snapback]

esti chiar fara obraz...domnu soldat

hai bafta nu mai am ce discuta cu tine

Eu trec maine pe la Florica, ca am de luat ceva de acolo. Le ai la masina stopurile?

Iti las redbulu acolo :blink:

256198[/snapback]

treci maine pe la Florica. Vezi ca sunt niste baieti care lucreaza la masina mea. Vorbeste cu Bogdan. Am sa ii spun si eu.

de ce tre sa va injurati?

eu vroiam axele cu came, ai zis ieri ca a venit altcineva... acu zici ca sunt iar... Geez....

mai e sau nu mai e...? trec si o iau azi

256072[/snapback]

Acum 2 luni ai spus ca le vrei. Nu ai venit sa le iei. M-a sunat altcineva intre timp, nici el nu a venit sa le ia. Numarul meu este 0788 828 699. Axele le am acasa, stopurile le am la service la Florica. Cine vine maine dupa ele le are. Caci sambata sunt la Galati la nunta, duminica plec la Medgidia, de unde ma intorc abia vineri si plec din nou... in concediu.

esti chiar fara obraz...domnu soldat

hai bafta nu mai am ce discuta cu tine

256108[/snapback]

Obraz? Vrei sa scoti bani de la mine pe o ruginitura de toba pe care oricum o arunci, eu te chem sa iti dau stopuri gratis, basca iti mai puneam si benzina numai sa vi sa le iei si ma faci pe mine fara obraz, domnule, jurnalist de doi bani, cersetor pe la toate colturile?

Acum 2 luni ai spus ca le vrei. Nu ai venit sa le iei. M-a sunat altcineva intre timp, nici el nu a venit sa le ia. Numarul meu este 0788 828 699. Axele le am acasa, stopurile le am la service la Florica. Cine vine maine dupa ele le are. Caci sambata sunt la Galati la nunta, duminica plec la Medgidia, de unde ma intorc abia vineri si plec din nou... in concediu.

256281[/snapback]

donez set axe cu came + supape , impecabile pentru motor 2000 cmc 24 valve. Repet sunt impecabile . au fost cumparate cu 150 euro pentru motorul meu. Dar am schimbat tot motorul si mi-au ramas.

245631[/snapback]

era vrb de supape... pe urma mi-ai spus ca nu era vrb de axe plus supape ci de axe plus tacheti... initial nu vroiam axele nici n-am pomenit asa ceva...

mai ales ca

axele cu came pleaca la heavystorm2005 :blink: raman celelalte piese postate

245688[/snapback]

deci clar pana saptamana asta oricine s-ar fi gandit ca sunt deja date...

nu mai conteaza oricum...

Edited by Apple

ptr apple: Inca nu a venit nimeni sa le ia. Axele sunt la mine acasa, cu tacheti cu tot. Cine vine primul sa le ia sunt ale lui. Si heavystorm si poleposition au spus ca vin si nu au mai venit. In momentul in care ei s-au anuntat, pe rand, ca vor veni, evident le-am oprit lor. Acum inca le mai am si vreau sa scap de piesele de pe balcon ca mi le arunca nevasta deoarece si-a cumparat sezlong... :blink: Pentru e34 mai am un capac de la filtrul de aer. Pentru e36 mai am un filtru nou cu tot cu carcasa. Veniti de le luati.

Adrian Ilie, nu trebuia chiar sa imi aduci RedBull. :) Mersi oricum.

pt Stefan Snk si 320 i 24 v

fratilor dati-mi mie adresele voastre si vin sa iau stopurile de la unu si sa le duc celuilalt. Ma jur sa mor eu si asta pentru un pahar cu apa plata. Si la cerere aduc pt oricare din voi cite o sticla de wiskey si 2 red bull.

e ok? Tel 0723628377.