Jump to content

Donatii - daca doriti sa ajutati pe cineva,

Recommended Posts

Donez ansamblele oglinzi faza scurta/lunga din niste faruri de e46 nFl fara xenon. Au si soclurile pt. becurile de la faza scurta si motorasele reglaj precum si trimul (negru) care vine intre oglinzi. Am montat azi la cineva xenon Oem si am ramas cu astea in plus, n-am ce face cu ele.

Sint in stare impecabila.

Donez ansamblele oglinzi faza scurta/lunga din niste faruri de e46 nFl fara xenon. Au si soclurile pt. becurile de la faza scurta si motorasele reglaj precum si trimul (negru) care vine intre oglinzi. Am montat azi la cineva xenon Oem si am ramas cu astea in plus, n-am ce face cu ele.

Sint in stare impecabila.

as avea eu mare nevoie de ele

am un e46 nfl si ale mele arata jalnic.

Le-as vrea eu te rog.

am facut o prostie odata am uitat sa mai pun protectia aia de fier din soclul farului si mi-a topit oglinda din far si imi bate farul aiurea.

Scuze, amortizoarele sunt de pe e46 320i coupe cu suspensie M paket.

Doar pt Buc.

Mda, deci m-ar fi interesat ceva mai soft decat ce am pe masina. Multumesc oricum!

In titlul threadului nu se face referire la asa ceva (mi se pare absurda atitudinea cu "numai pentru Bucuresti"): ori donezi ori nu. Costul transportului ar reveni in sarcina donorului, iar obligatia/angajamanetul de a-l trimite este a donatorului. Este absurdă si t*****ă discriminarea ce se face intre Bucuresti si restul tarii!

Edited by RAZVAN2007

+1 Alex

Nu discrimineaza nimeni provincia, nu ai vazut anunturi de genul doar Arad, Craiova, etc?

Pur si simplu nu am timp sa le expediez si nici nu cred ca ar merita costul transportului, doar nu le-am schimbat de bune.

La un test de amortizoare mi-a dat puntea spate ca fiind praf...

Edited by r0n1n

Ti se pare absurda. Te-ai gandit ca sunt multe persoane care nu au timp ( sau chef) sa impacheteze piesele si sa stea dupa curier?

Pai este pe chefuri?! Sau... daca ai chef sa faci o fapta buna, respectiv sa donezi, ma gandesc ca poti avea si cheful necesar pentru formalitatile necesare expedierii (telefon la curier si semnarea unei hartii; curierul iti ambaleaza coletul, curierul iti ridica coletul). Sau cum: eu donez, dar donez doar loco?! :twoup: Pai atunci de ce nu schimbati titulatura threadului? Sa se stie din capul locului si sa nu-fi faca omul iluzii deşarte.

+1 Alex

Nu discrimineaza nimeni provincia, nu ai vazut anunturi de genul doar Arad, Craiova, etc?

Nu. N-am vazut. Pe cuvant! Altfel remarcam. Imi sarea in ochi si dadeam pe guşă atunci ce-am avut acuma de spus.

Pur si simplu nu am timp sa le expediez si nici nu cred ca ar merita costul transportului, doar nu le-am schimbat de bune.

Pai din moment ce piesa isi gaseste doritor acesta suporta totul, nu?!...

La un test de amortizoare mi-a dat puntea spate ca fiind praf...

Bun. Si eu acuma ce sa inteleg? Ca se doneaza rebuturi? Glumesti sau e la misto?

Adica dau jos de pe masina ceva bun (sau schimb ceva stricat) si pun in loc tot ceva praf?! :)

Sa fiu al naiba daca mai inteleg ceva!...

Edited by RAZVAN2007

Mai baieti, am spus, la verificare amortizoare au iesit praf.

Dar ma gandeam ca poate cineva are nevoie de ele, poate i s-a rupt un amortizor, poate le reconditioneaza intr-un fel, etc...

Oricum, am inteles ideea si ca atare imi retrag oferta.

Promit sa revin doar cu piese in stare buna.

Adica dau jos de pe masina ceva bun (sau schimb ceva stricat) si pun in loc tot ceva praf?! :twoup:

Atunci iti sugerez sa nu astepti piese de la donatii.

Faptul ca cineva doreste sa ajute un alt coleg cu o piesa nu ii atrage si obligatia de a pierde timpul cu expedierea piesei. Daca omul doreste sa o trimita bine, daca nu mi se pare pueril sa-l obligi sa o faca si sa invoci ca este discriminare.

r0n1n: Sunt putini oameni care au incredere in amortizoare umplute, asta facand referire la reconditionarea de care ai mentionat. Si oricum, daca flansele sunt bune se mai pot refolosi, asta ca o solutie provizorie pana la repararea masinii bineinteles. Ca o solutie de urgenta este ok, dar pentru cei ce spera sa-si schimbe amortizoarele cu ocazia asta, le reaminesc ca totusi detin o marca premium.

Acestea fiind spuse, propun sa revenim on topic.

Dar ma gandeam ca poate cineva are nevoie de ele, poate i s-a rupt un amortizor, poate le reconditioneaza intr-un fel, etc...

In iarna cand am fost lovit in aripa, ma rugam de cineva sa-mi dea un amortizor uzat sa ajung pana acasa (300Km), ca al meu era indoit, de atingea roata in arc.

Edited by pyu

Nu am luat de la donatii niciodata nimic, nu voi lua si nici nu am donat. Dar vad ca unii aici doneaza doar pentru a zice ca au donat si ei. Daca tot vrei sa faci o fapta buna, sa ajuti pe cineva si sa donezi, fa pana la capat, chiar daca trebuie sa te deranjezi in asa hal incat sa chemi curierul pana la tine.