Jump to content

Cumpar 1 janta BMW M68

Recommended Posts

am 2 jante,1 este replica si este de fata si 1 este de spate si originala 8,5j....725691059

prima poza este cea cu janta replica si a 2 poza este cu latimea jante la cea originala

Multumesc pentru raspuns dar replici nu pun pe masina, mai ales o singura janta. Am fost la casco cu ea si sper sa o rezolv. Daca te rog nu-mi pozezi interiorul replicii sa vad cum arata in caz ca se gandesc "prietenii" de la casco sa nu-mi cumpere janta originala. Vad ca nu are nici loc pentru ///M.

Mersi inca o data.

am 2 jante,1 este replica si este de fata si 1 este de spate si originala 8,5j....725691059

prima poza este cea cu janta replica si a 2 poza este cu latimea jante la cea originala

Multumesc pentru raspuns dar replici nu pun pe masina, mai ales o singura janta. Am fost la casco cu ea si sper sa o rezolv. Daca te rog nu-mi pozezi interiorul replicii sa vad cum arata in caz ca se gandesc "prietenii" de la casco sa nu-mi cumpere janta originala. Vad ca nu are nici loc pentru ///M.

Mersi inca o data.

la ce te referi la interior la ce scrie pe ea sau....

Mersi inca o data.

la ce te referi la interior la ce scrie pe ea sau....

La ce scrie in interior, ma gandeam sa nu ma fraiereasca astia de la casco sa spuna ca-mi aduc originale si ma trezesc cu replica. Oricum din cate vad a ta nu are loc pt semnul de M si buza e mai taioasa/ dreapta.

nu prea te sfatuiesc sa pui o sg replica .s-ar putea sa fie diferenta de greutate si sa ai surprize cu directia.

Mai mult ca sigur.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.