Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Rezervor infundat? e34 525 tds

trafficante

Recommended Posts

Salut am o problema mareeeeeeee.

De curand am facut un drum in afara clujului ..si ma opresc intr-o pompa alimentez de 50 ron ...plec mai departe..

La intoarcere ma opresc intr-un OMW si dau sa bag motorina. bag ce bag si pe la 20 ron asta inseamnand cat vreo 6 litri ...imi da afara din rezervor motorina numai intra;(( ce naiba sa fie? Astazi seara am scuturat masina putin ca poate cine stie ma gandeam ca e ceva ramas pe-acolo nimic...tot asa.

Am mers cu ea fara sa bag motorina din cluj pana-n turda si inapoi si masina a mers se comporta ca inainte..

In bord imi era aprins ca mi pe gatate benzina adica pe rosu. Alaltaeri cand am plecasem imi arata in bord ok. Toate bune si frumoase...sa zicem ca e defect acul ala desi nu cred ca am vazut ca-mi arata ok de fiecare data....cat bagam. Acum bag motorina ca intra vreo 4-5 litri si atit...acul tot pe rosu ramane ce naiba sa fac ca-s disperat . Unde pot sa dau jos rezervorul ..ca sa-l curat sau sa-l duc la un service pe-aici prin cluj cat costa....ce probleme ar fi stiti voi. Va multumesc mult. Mentionez ca masina merge in conditii normale. Dar tot ii moare motorul la relanti ....si am povestit cu cineva si mi-a zis ca poate problema asta e demult si nu am observat...eu ...si ca trage aer si de aia moare motorul. Eu credeam ca e de la injectoare...dar s-a uitat cineva si nu e deacolo.

ma rog lamuriti-ma va rog cu rezervorul asta ca si turb.....vreau sa mearga masina de 1 mai:)) va multumesc si cristos a inviat

bateria mea e de 100 AH, dar am berlina nu touring, totusi cred ca nu e deosebire.

Rezervorul are un fel de rasuflatoare ca sa il poti alimenta, sa aibe pe unde sa iasa aerul din el. Incearca sa alimentezi la debit foarte mic. Daca iti intra mai mult asa inseamna ca chestia aia s-a infundat.

Si eu am probelma cu opritul la relanti., mai ales daca am AC on si alti consumatori. Am descoperit de unde e, cel putin la mine, am un furtun care vine de la rezervor si trece pe deasupra suportului de motor, pe partea stanga a soferului si vine pana sub alternator. Pe acolo imi scapa motorina. Cand e in sarcina sau rece nu e problema deoarece pompeaza mai multa motorina, cand motorul e cald in schimb imi mai cade brusc turatia si se orpeste, cate odata e suficient sa invart mai tare de volan.

O sa ma apuc sa studiez sa vad daca o sa il pot schimba singur ca accesul e cam dificl si nu am rampa. Sper sa nu coste mai mult de 20 de euro furtunul ala daca nu c..c pe el..nu mai vreau sa bag un euro in ea, ca oricum sper sa schimb masina in vreo 3 saptamani cu putin bulan, asa moare.. morti lui de diesel ca imi manaca zilele...