Jump to content

vand kit ambreaj plus volanta bmw e46

Recommended Posts

Oferta speciala doar pana sambata!!!

kit ambreaj si volanta Luk pentru e46 320d 150cai motoare euro3 pana in a 5-a 2003,

placute de frana textara fata si spate pentru e 46

pompa apa e46 320d 150cai

2000ron toate

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vreau sa scap si de astea si sa imi vad de treaba mea ca m-am saturat de neseriosi

adica ma faci neserios ?! <_<

doamne fereste! nu m-am referit la nicio persoana de pe forum, ba din potriva, eu am parut neserios in fata ta de exemplu, ma refeream la cei cu care colaboram si imi livrau piesele.

Oferta speciala

kit ambreaj si volanta Luk pentru e46 320d 150cai motoare euro3 pana in a 5-a 2003,

placute de frana textara fata si spate pentru e 46

pompa apa e46 320d 150cai

2000ron toate

pret total de magazin 4180 ron

eu am pus preturile reduse de la autokarma......

ai pus gresit atunci (adica fara reducere) ,adica cu 50% adaos(stiu ca am lucrat la ei)...... <_< ...ca iese 3700 si ceva...

Edited by POIUYT

pai si placute si pompa de apa

<_< ...le dai si p-astea ?! am crezut ca e vorba doar de ambreiaj...

scuze atunci :)

:bashwall:

Salut,

Ma intereseaza volanta am un e46 320d 2002. Ce pret imi faci in caz ca o mai ai?

Edited by serban78

• 2 weeks later...
cum spuneam, vand kit ambreaj si volanta noi noute pentru e46 320d 150 cai. sunt fabricate in germania. pretul pentru intreg pachetul este de 2000 lei. avand in vedere ca numai volanta in magazin este 2500 ron iar kitul de ambreaj 1200 faceti voi socoteala. poze o sa pun mai pe seara. pot face rost si pentru alte modele nu numai de kit ambreaj ci si de amortizoare ,sisteme directie,sisteme franare, curele, pompe apa, etc. - toate noi si fabricate in germania. daca e cineva interesat sa imi zica ce anume vrea si il anunt daca am sau nu. Ex: placute frana Textar fata plus spate 300 ron - pentru masina de mai sus

m ar interesa curelele de la un 318d facelift motor m47 cele de la alternator si pompa(cele2),sa fie originale te rog mersi si un pret la ele

• 1 month later...
  • 1 month later...

Merge pe 318d ,2003, touring, motor m47n204d4 , 228mm disc?

Kit ambreiaj si volanta cu masa dubla Luk pentru e46 320d 150cai pana in 05/2003 1800 ron -PRODUSE NOI

Salut, imi trimiti si mie o poza cu ele pe mail te rog, si cateva date despre kitul asta... lucian75ro@hotmail.com . Mersi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.