Jump to content

316i vs 320i din 2000

cristi4u

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

te mai contrazic inca o data...e si pe benzina 520i e60... :)

78196[/snapback]

Doar daca-i pui tu motor de 2000 sau ii scoti un cilindru :blink:. Nu mai exista motor mai mic de 2497 pe seria 5.

Edited by paul

Nu e. Probabil ca e un model vechi acolo. Asa a existat si 518. Insa in prezent nu mai exista decat 523 cu motor de 2497.

De ce cauti pe cine stie ce site si nu te uiti direct pe site la BMW ? Nu crezi ca e mai corecta informatia direct de la sursa ? :blink:

Incearca la www.bmw.ro sau www.bmw.com. Sa stii ca sunt foarte bine informati :)

Nu e. Probabil ca e un model vechi acolo. Asa a existat si 518. Insa in prezent nu mai exista decat 523 cu motor de 2497.

De ce cauti pe cine stie ce site si nu te uiti direct pe site la BMW ? Nu crezi ca e mai corecta informatia direct de la sursa ? :blink:

Incearca la www.bmw.ro sau www.bmw.com. Sa stii ca sunt foarte bine informati :)

78200[/snapback]

pai nu e singurul pe mobile.de///da-i search pe 520 benzina si sunt in prostie...si de ce trb sa ma uit neaparat la bmw.ro??...ce n-au nemtii si n-avem noi???

pai nu e singurul pe mobile.de///da-i search pe 520 benzina si sunt in prostie...si de ce trb sa ma uit neaparat la bmw.ro??...ce n-au nemtii si n-avem noi???

78201[/snapback]

OK, ai dreptate, probabil ca BMW inca produce 520i special pentru www.mobile.de.

Ce sens are sa te uiti pe site-ul producatorului cand poti cauta o revista mai veche sau un site cu masini second-hand ... :blink:

OK, ai dreptate, probabil ca BMW inca produce 520i special pentru www.mobile.de.

Ce sens are sa te uiti pe site-ul producatorului cand poti cauta o revista mai veche sau un site cu masini second-hand ...  :blink:

78202[/snapback]

de ce nu m-as uita??...mint spre exemplu 190 de insi care si-au postat anuntul(cu o vechime de maxim 3zile) pe mobile.de ca au 520i ??? :)

Exista E60,520i.

78205[/snapback]

Sunteti de groaza. A existat, dar nu se mai produce in prezent. Sau e inca in productie ? Eu ma refeream la ce modele se pot achizitiona in momentul actual. Modele noi, nu second hand.

Edited by paul

din cate stiu au inceput productia din 2004 si continua in prezent...acum poate ma insel...nu stiu sigur

78211[/snapback]

Daca ai fi cautat pe site-ul bmw si nu pe mobile ai fi vazut ca te inseli. In lista de modelele disponibile in prezent entry level e 523i ...

Edited by paul

Daca ai fi cautat pe site-ul bmw si nu pe mobile ai fi vazut ca te inseli. In lista de modelele disponibile in prezent entry level e 523i ...

78213[/snapback]

stiu si eu site-ul bmw.ro..intradevar acolo au 523i..dar 520i exista cum exista 530d si are motor de 2200 170cp /.//..deci dca doresti sa-ti cumperi te asigur ca poti sa iei :blink:

suntem cam off topic..dar asta e. :)

io afara am fost pana la Sydney si am scos 810km din un rezervor pana sa aprins lumina sa bag benzina, am tzinuto pe cruise control la 110Km/h tot timpul :blink:

in oras average e cam 510-540km si daca o forjez ca un nebun 380Km pe tanc

prin cuplaj ma refer la cuplu aka torque, btw 320i al meu e auto 5speed auto ZF gearbox

• 2 months later...
fratimio are un 325i si eu aveam e46 316 cu motor de 1,9 si surpriza aveam acelas consum ~15% in oras,dar el are 170 cp si eu doar 105 ,deci 316 consuma de rup! :blink:

78013[/snapback]

eu am e 36 de 16 si nu sare de 9 in oras iar in afara alerg cu 140 si am 7-7.4%.dar tu nu incerca sa te tii de fratetu.incearca sa mergi normal.dar tot cred ca ai ceva.eu am fugarito in oras cu alt bmw si schimbam la 5000.cate o data la 6500 si a luat 14%,dar i-am rupt ficatii in ea. :)

f economic conducea si fratimiu un 316ti compact si avea media in oras 15,7...intradevar era steptronic dar nu cred ca se justifica consumul...asa ca motorul de 1900 115cp pe e46 mi se pare c.m proasta alegere atat in prinvinta puterii cat si a consumului

78127[/snapback]

316 TI compact are 140 CP !!!

este FOARTE plauzibil k un motor mai mik sa consume mai mult k unul mare! uitati Dacia LOgan: 1.4 consuma mai mult k 1.6! DE ce?? Pentru e motorul de 1.4 e prea mik pentru caroseria mashinii! Exact asha e si la BMW. Sunt sigur k un 316 o sa consume mai mult decat un 318 exploatat in aceleasi conditii! Eu am E 36 316 si imi ia 11.8 knd merg mult in Buc dimineata (aglomeratie mare) la munca si 10.8 tot in Buc, dar in conditii de trafik relativ normale! Afara dc merg cu 90-110 imi ia 7! Edited by Alexxx

Guest Shobo
raspuns de la un fost posesor de 316 (actual posesor de 320) : intr-adevar, atat in oras, cat si afara, consumul la 316 este un pic (0,5 maxim 1%) mai mare. asta daca incerci sa mergi normal, fara sa subturezi sau fara sa tragi de masina.

• 7 months later...
raspuns de la un fost posesor de 316 (actual posesor de 320) : intr-adevar, atat in oras, cat si afara, consumul la 316 este un pic (0,5 maxim 1%) mai mare. asta daca incerci sa mergi normal, fara sa subturezi sau fara sa tragi de masina.

95629[/snapback]

dar de ce nu spune nici unu ce se intampla daca te cheama "omu cu pedala". voi spuneti ca un 316 poate consuma la fel de mult ca un 320 din cauza ca 316 are nevoie de turatii mai mari ca sa faca ce face un 320 la turatii mai mici. dar daca conduci un 320 la fel cum iti conduci 316le ... adik greu de picior?

si pana la urma care e treaba cu motoarele in 6 cilindri.. se mai plangea cineva pe aici ca 325-u consuma cat un m3. si altu ca daca iti iei 320i mai bine iti iei 325i ca tot aia e la consum. pana la urma care e faza?

fiecare incearca sa arate ca anumiti factori pot infulenta consumu si ca se poate ajunge la acelasi consum cu diferite motorizari. altii isi protejeaza 316-le incercand sa arate ca al lor consuma mai putin altii vor sa arate ce greseala au facut cei cu 316 ca nu si-au luat 32?i ca au acelasi consum (offtopic: de unde naiba iti iei 320i din tara cand ai nevoie de unu?)

eu vreau sa-mi schimb masina luna asta si nu stiu pt ce sa optez. 318i cu 143 cp 1995 cmc si 4 cilindri, care mi se pare f echilibrat... sau sa-mi iau un 320i care are doar 27cp in plus? ca performante as vrea totusi 320i dar inca nu m-a lamurit nimeni la faza cu consumu.. cat consuma nene amandoua la talpa?

Edited by e46_316i