Jump to content

Schimb cutie de viteze

Alyn80

Recommended Posts

Cutia este in perfecta stare de functionare ...nu are absolut nimic ..dar am cumparat masina pentru cum a fost intretinuta si ce dotari are pe si a avut cutie automata..masina de cand a fost inmatriculata in germania pana anul trecut a fost a unei singure persoane si aceasta "femeie"masina am luat-o la 164000 Km reali...dar cu aceasta cutie nu merg facute cerculete si alte nebunii cu masina <_< si asta e singurul motiv pentru care vreau sa schimb ...

oricum daca este cineva interesat cutia este pe masina si poate sa o probeze ..fara nici cea mai mica problema...si ma gandesc ca odata ce am mers cu 220Km/h la ora cu masina cutia nu prea are ce sa aiba ....

Nu cred ca sunteti voi in masura sa stiti cine nu si cine si`a schimbat masinile pe aici ..asa ca mai usor cu datu-l cu presupusul .....Daca am zis ca accept orice proba ..inseamna ca stiu ce vorbesc...Ori voi sunteti de la DNA si stiti tot ce misca in tara ....Asa ca mai usor cu jignirile pentru ca eu nu v-am jignit ...sau daca sunteti admini aveti voie sa si jignti...Pacat de voi .....

Las-o moarta <_<. Este usor de vazut din evolutia topicurilor tale ca ai probleme la cutia automata si ca nu ai remediat aceste probleme inca. Asta nu e o problema, i se poate intampla oricui. Insa nu este in regula cosmetizarea situatiei. Unii mai carcotasi ar putea interpreta asta ca pe o incercare de inducere in eroare a unui eventual cumparator. Si asta nu mai este in regula.

Salut Alin...da-mi si tu mesaj cu mai multe detalii despre cutie ..ca am un cumnat cu deficientie locomotorii si sunt inetersat pentru el de cutie ..Iti las Pm cu datele mele si cu numarul de telefon sa ne intilnim si sa vedem despre ce este vorba ..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.