Jump to content

curiozitate!cu ce se ocupa posesorii bmw?

KOSTY KOMPACT

Recommended Posts

toata lumea sustine ca sunt masini foarte scumpe de intretinut si nu isi permite oricine sa le intretina!asa ca as fi curios macar o parte din voi sa vedem cu ce se ocupa!asta asa ca studiu pentru a vedea cam ce venit iti trebuie sa intretii sau sa cumperi un bmw!

majoritatea dintre voi am vazut ca aveti o problema cu cei care lucreaza cinstit (chiar daca la capsuni)si vin in tara cu un bmw!sau voi sunte ti genul care asteapta taticul"sau mamica sa ii ieie o masina????fara suparare!!sa fim cinstiti iei de ce nu au dreptul la o masina adevarata?eu nu am fost decat odata in italia acum vreo 3 ani<o luna!nu am castigat nimik asa ca m am hotarat sa raman in romania!am gasit un servici bun cu un salariu modest cam 14 mil !si dupa 1 an jumate de munca am reusit sa strang bani sa imi iau unul!pasiunea era de mult!in afara de serviciu (la o firma austriaca de productie pal)mai cultivez ciuperci!nu radeti ca nu e gluma!se castiga foarte bine!si apropo inca o problema:

ce aveti fratilor cu cezi ce asculta manele?

eu foarte rar ascult pe la petreceri sau disco dar de ce va deranjeaza gusturile altora?pe mine nu ma deranjeaza delok,chiar nu am nimik cu ei si pun pariu ca pe la petreceri sau disco majoritatea dintre voi se distreaza super bine pe manele chiar daca pe forum criticati asa mult "capsunari"si manelisti""

cu toate ca am vazut si eu din astia care chiar isi bat joc de bmw_urile lor,nu si au luat bmw ca au o pasiune pentru ele ci doar ca sa se dea in figuri sau pe la gagici!astia sunt tarani nu "capsunari"sau "manelisti!!!!

DESIGUR ASTA ESTE PAREREA MEA!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.