Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Debimetru e46

BMW4ever

Recommended Posts

Eu cred ca debitmetrul de vw tine loc doar de "bibelou". Si eu am avut probleme cu debitmetru si nu mai puteam sa merg deloc cu el. Pana am facut rost de bani sa cumpar unul nou original dupa PN mecanicul mi-a scos mufa debitmetrului sa ma folosesc de masina si

Pai de ce ai mai dat banii pe unul nou? <_<

Eu cred ca debitmetrul de vw tine loc doar de "bibelou". Si eu am avut probleme cu debitmetru si nu mai puteam sa merg deloc cu el. Pana am facut rost de bani sa cumpar unul nou original dupa PN mecanicul mi-a scos mufa debitmetrului sa ma folosesc de masina si

Pai de ce ai mai dat banii pe unul nou? <_<

Din cate am inteles masina merge intr-o stare de avarie cu mufa debitmetrului scoasa, consuma si foarte mult si debitmetrul era defect :)

• 4 years later...
Salut colegi. De ceva vreme am sesizat ca in treptele 3,4,5 am pierdere de putere, dar nu tot timpul. Depinde daca este panta sau drept si mai depinde si cum calc pe acceleratie. Daca apas mai mult nu ii place iar daca apas incet si constant trage bine. Am zis sa incerc sa curat si debitmetrul sa vad daca este vreo schimbare. Am citit si am gasit mai multe variante: unii curata cu spray de contacte, alti pe pun intr-o punga cu alcool si le tin acolo un pic si cel cu spary pentru curatare debitmetre care se gasesc in magazine. Care a mai facut aceasta operatie? Si cum ar fi cel sigur, am inteles ca sunt foarte sensibile si se rup repede lamelele alea. Vreau sa incerc azi si sa vad daca este vreo schimbare. Mersi!

Oricum am in plan sa il schimb cu unul nou, dar aste peste vreo 2,3 luni, pana atunci am zis sa incerc :)

Si inca ceva(asta pe viitor). Daca cumpar unul nou, ar fi recomandat sa il curat, sa zic asa, in fiecare primavara de exemplu(cu spray dedicat).

Edited by Vlad320

ar fi trebuit sa adaptezi din tester, noul debitmetru. de asta nu mergea,,totusi sunt niste rahaturi alea no name,...

cel mai bine, ia-ti unul de la dezmembrari original si este undeva la 150-250 ron. si il adaptezi pe masina, si merge perfect.

asa am procedat eu la un e46 a unui verisor,.