Jump to content

Zgarieturi adanci

liviu_arh

Recommended Posts

am avut ceva asemanator odata si am dat cu vopsea stil oja pe toata zgarietura, am lasat o saptamana si dupa aia am frecat cu polis cu teflon si nu sa mai vazut absolut nimic

vopsea stil oja ? polis cu teflon ? what's that ?

vopsea stil oja e tocmai ce ti-ai cumparat si tu; polis cu teflon nu stiu ce e aia,dar gasesti o grama de polisuri,cauta ceva cu abrazivitate medie spre mare pt ca banuiesc ca nu ai masina de polisat

am avut ceva asemanator odata si am dat cu vopsea stil oja pe toata zgarietura, am lasat o saptamana si dupa aia am frecat cu polis cu teflon si nu sa mai vazut absolut nimic

vopsea stil oja e tocmai ce ti-ai cumparat si tu; polis cu teflon nu stiu ce e aia,dar gasesti o grama de polisuri,cauta ceva cu abrazivitate medie spre mare pt ca banuiesc ca nu ai masina de polisat

am inteles, e tip oja fiindca are pensula identica cu cea de la sticlutele de oja <_<

da e o vopsea care arata exact ca o sticluta de oja si are si o pensula mica cu care dai peste zgarieturi ( e drept era acum 10 ani ), si exista in comert un polis care contine si teflon in el , cel putin asa scrie pe eticheta lui iti trimit si poze daca nu pricepi <_<

• 3 weeks later...

... traim in Romania... o tara in care avem atatia artisti... dupa 7 luni de Romania si al meu primeste, in sfarsit, un tatuaj de la un artist care s-a descurcat de minune in cele 5 min in care am intrat pana in casa sa-mi iau ceva... masina potrivita, in locul potrivit la momentul nepotrivit... tocmai am iesit de la spalatorie, am venit pana acasa(era pe la ora 20:20, inca lumina afara), am intrat 5 min in casa sa-mi iau ceva si pe cand am iesit afara... cineva "s-a impiedicat" de... am fost mult prea nervos in momentul ala... acum m-am mai linistit... dar.. nu am cuvinte sa exprim... <_<

... in poze nu se vede atat de bine cum se simte cu mana... e adanca, dar nu pe toata lungimea ei... :bashwall:

Asta este...

PS. ideea e ca nu e prima masina la care patesc, dar la asta tin cel mai mult si... m-am atasat asa de mult de ea incat :) ...

post-16029-1244496065_thumb.jpg

post-16029-1244496071_thumb.jpg

post-16029-1244496079_thumb.jpg

... traim in Romania... o tara in care avem atatia artisti... dupa 7 luni de Romania si al meu primeste, in sfarsit, un tatuaj de la un artist care s-a descurcat de minune in cele 5 min in care am intrat pana in casa sa-mi iau ceva... masina potrivita, in locul potrivit la momentul nepotrivit... tocmai am iesit de la spalatorie, am venit pana acasa(era pe la ora 20:20, inca lumina afara), am intrat 5 min in casa sa-mi iau ceva si pe cand am iesit afara... cineva "s-a impiedicat" de... am fost mult prea nervos in momentul ala... acum m-am mai linistit... dar.. nu am cuvinte sa exprim... <_>

... in poze nu se vede atat de bine cum se simte cu mana... e adanca, dar nu pe toata lungimea ei... :bashwall:

Asta este...

PS. ideea e ca nu e prima masina la care patesc, dar la asta tin cel mai mult si... m-am atasat asa de mult de ea incat :) ...

Nu par prea adanci. Cel putin din poze cam asa reiese. Nu ies la un polish?

... traim in Romania... o tara in care avem atatia artisti... dupa 7 luni de Romania si al meu primeste, in sfarsit, un tatuaj de la un artist care s-a descurcat de minune in cele 5 min in care am intrat pana in casa sa-mi iau ceva... masina potrivita, in locul potrivit la momentul nepotrivit... tocmai am iesit de la spalatorie, am venit pana acasa(era pe la ora 20:20, inca lumina afara), am intrat 5 min in casa sa-mi iau ceva si pe cand am iesit afara... cineva "s-a impiedicat" de... am fost mult prea nervos in momentul ala... acum m-am mai linistit... dar.. nu am cuvinte sa exprim... <_<

Asta este...

Nu par prea adanci. Cel putin din poze cam asa reiese. Nu ies la un polish?

daca reusesc astazi o duc la cineva cine se ocupa cu de astea sa vad ce zice... in poze nu se vede chiar asa ca is facute cu telefonul... mdar sper sa le rezolv...

Am fost astazi la un vopsitor ffbun, il stiu de anul trecut, am vazut cam 3 masini facute de el(atat tinichigerie cat si vopsitorie) ale unor prieteni de-ai mei, mai precis una dintre ele a prietenei mele. :) Asta nu are prea multa importanta. Ideea e ca a studiat atent zgarietura, concluzia fiind, "a fost un cui sau ceva ffascutit fiindca e destul de ingusta dar a paruns cam adanc..." Doar vreo 10 cm din zgarietura ar reusi sa o scoata la polish(asa ca sa nu se mai vada) dar cealalta parte(vreo 65cm, nu stiu exact, nu prea conteaza) numai vopsit... deci, in concluzie, voi ajunge tot la vopsit(spunea ca asa o face sa nu se vada ca a fost vopsit, cu lac etc.). M-ar costa pana in 200 RON cu tot cu manopera... undeva pe acolo... Precizez ca lucreaza ffbine tipul...

Problema e ca peste 1 saptamana plec 1 sapt. in alt oras... am zis ca o las pana dupa ca nu cumva, fiind strain pe acolo atata timp, sa se supere cineva si sa vin si de acolo cu ceva "tatuaj"... dupa ce ma intorc, peste vreo 2 saptamani ma ocup de ea ca imi sare in ochi si... nu-mi place <_<