Jump to content

Vand geaca piele Vanucci

Recommended Posts

Cum motorul a plecat, impreuna cu restul echipamentului, mi-au mai ramas doar geaca si genunchierele pe care le scot la vanzare.

Geaca este marimea 56, din piele groasa, neagra, cu protectii hard la coate si umeri si soft pe spate (dar are buzunar in care se poate pune o protectie hard), are benzi reflectorizante si fermoar de legatura cu pantalonii. Este in stare foarte buna, fara julituri, cumparata vara trecuta...am apucat sa o port doar vreo 3 luni.

Pret: 200 Euro

Genunchierele sunt Icon, marime universala, si deasemenea au fost purtate foarte putin, sunt in stare perfecta.

Pret: 50 Euro

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 7 months later...
Guest Drealarie

Mesada detasabila, protectii hard sau medii "nu-mi pot da seama" la coate antebrat si umeri.

Insertii reflectorizante, fermoar pentru prindere pantaloni.

Marime:52 S.

Geaca este purtata, dar in stare excelenta. O vand pentru ca imi este mica.

Are un singur defect... o mica ciupitura pe maneca dreapta un urma unei cazaturi minore.

Eu am 1,84 cm si 72 kg, scurta in lungime... adica lasa spatele cam golas.

Pret: 150 E, sau schimb cu ceva asemanator "genul asta de geaca, nu vreau touring, sa aiba protectii" inclusiv material textil marime mai mare "prefer schimbul".

Locatie: bucuresti, 0744684629, YM: geckados, geckadosyahoo.co.uk

Attached thumbnails

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.