Jump to content

DVD pentru bmw

Recommended Posts

am gasit pe ebay acest dvd cu usb

eu am asa:

primul are baterie incorporata,tine 2ore jumate,citeste cd/dvd/stick/microsd,telecomanda.are bricheta masina,incarcator priza,cablu pt semnal pt celalalt dvd.avantajul e ca in boxe am muzica(cd sau radio) iar pe dvd vad ce vreau <_<

au si interfata ca sa poti vedea la monitorul bmw-ului

daca sunt cu tot cu interfata merita

asta are toate cablajele si il leg la monitor fara sa modific nimic.ar incap <_< ea perfect sub clima in locul suportului pentru pahare

Eu am gasit pe un site in germania DVD pt bmw in 2 variante:

1.DVD + interfata - pentru masinile echipate cu TV - pret 199 Euro + taxe ---- http://www.individual-cars.com/xshop/produ...ith-OEM-TV.html

2.DVD + interfata - pentru masinile fara TV - 399 Euro + taxe ---- http://www.individual-cars.com/xshop/produ...out-OEM-TV.html

asa ca trebuie avut grija ce se cumpara, sa nu aveti surprize

la 210 euro cu tot cu interfata pt display, fara TV incorporat, eu zic ca merita

dupa ce-l cumperi sa ne zici si noua cum e

Edited by pitbul

• 5 weeks later...

Il am eu instalat pe cel din primul link 3/4 DIN. Am mai cumparat o interfata speciala si se conecteaza video +sunet stereo + merg butoanele de la navigatie pentru controlul dvd-ului.

Am dat vreo 500 euro pe el cabluri si interfata, acum un an.

DVD merge bine, il folosesc in special cu usb stick.

E greu la montare ca e 3/4 din.

Edited by DSF

• 2 weeks later...
Salut ! sunt si eu interesat de detalii legate de interfata respectiva. am sunat la firma ce detine site-ul specificat de "pitbul" insa dumnealor mi-au spus ca nu exista posibilitatea redarii sunetului stereo (doar mono). Mentionez ca am navi 16:9 cu modul TV si sunt interesat de redarea video pe ecranul navigatiei folosind intrarea aux. de pe modulul TV.

Interfata si dvd-ul l-am luat de la www.navinc.nl.

Conexiunea stereo se facea initial printr-un connector plug and play pe mufa radio ( intra pe tape), trebuia sa tii o caseta in tape sau sa-l desfaci si sa-i modifici switchul de prezenta. Eu am aux in si am pus direct acolo.

Motivul principal pentru care am cumparat interfata aia este ca emuleaza butoanele din bord. Astfel cu tastele 1-6 pot comanda dvd-ul.( start, stop, play, usb, ff,rw) ( se leaga la i-bus ), si e foarte confortabil de operat asa. Pentru setup si meniuri avansate folosesc telecomanda.

Interfata pe care am luat-o eu e imperecheata cu dvd-ul ( semnalele infrarosu de telecomanda).

Interfata si dvd-ul l-am luat de la www.navinc.nl.

Conexiunea stereo se facea initial printr-un connector plug and play pe mufa radio ( intra pe tape), trebuia sa tii o caseta in tape sau sa-l desfaci si sa-i modifici switchul de prezenta. Eu am aux in si am pus direct acolo.

Motivul principal pentru care am cumparat interfata aia este ca emuleaza butoanele din bord. Astfel cu tastele 1-6 pot comanda dvd-ul.( start, stop, play, usb, ff,rw) ( se leaga la i-bus ), si e foarte confortabil de operat asa. Pentru setup si meniuri avansate folosesc telecomanda.

Interfata pe care am luat-o eu e imperecheata cu dvd-ul ( semnalele infrarosu de telecomanda).

poti sa-mi areti ceva poze sa vad si io cum ai facut ,ca vreau sa.mi pun si nu prea stiu cum