Jump to content

si masina mea - "ratusca cea urata"

fantozzi007

Recommended Posts

Fabricatie 12.2006, 51.000 km, Gri Arctic

OPTIUNI:

- steptronic

- 4 geamuri electrice, oglinzi electrice,incalzite,heliomate si rabatabile electric

- volan piele multifunctional

- navigatie business, DVD + magazie 6 mp3-uri

- piele dakota black, scune fata incalzite

- bi-xenon adaptiv

- trapa glass actionata electric

- jante 18" cu anvelope noi Dunlop SP Sport 225/40/18 fata si 255/35/18 spate

- perdeluta luneta

- cruise control

- cotiera si torpedou climatizate

- senzori ploaie, lumini si presiune roti

- senzori parcare fata-spate

- leduri manere usi

- alarma Viper cu actionare din cheia masinii

- tips esapament AC Schnitzer, grile capota cromate

Urmeaza sa-i achizitionez alte jante( ca ale mele am vazut si pe supernova...de Logan nu mai vorbesc <_< ), o remapare la SKN(200 Cp si 410Nm)...poate si un M packet(ma refer la bari), dar ma mai gandesc daca sa-i schimb barile sau nu! Vin cu noi poze in max o saptamana(jantele vor fi cu siguranta altele...tot /18)

post-8627-1240651055_thumb.jpg

post-8627-1240651074_thumb.jpg

post-8627-1240651096_thumb.jpg

post-8627-1240651119_thumb.jpg

post-8627-1240651153_thumb.jpg

Edited by fantozzi007

Parca o vindeai, te-ai razgandit?

Nu... m-am razgandit, asa de rau m-au enervat cativa gura-casca de pe forum ca am scos masina de pe "autovit" de la vanzare dar si de la "mica publicitate" bmw club .Am incercat sa o vand, vream sa-mi iau noul X5 cat mai repede-vine vremea concediului,dar e clar - graba strica treaba.

Decat sa o dau de pomana, mai bine o tin pt mine,mai astept, poate vor veni si timpuri mai bune si nu va mai fi nevoie sa-mi vand seria 3 pentru X5, pana atunci trec la treaba!

Ceea ce am enumerat erau niste proiecte mai vechi, am stat in expectativa cca 1 an, sa trec la atac sau nu, proiectele mele pt. "modificarea" masinii m-ar costa in jur de 3.000-3.500, iar cand vine vorba de bani bagati in masina - intervine nevasta-mea! Evident ca dupa ce-i voi schimba jantele, dupa remapare si poate si m paket, masina nu va mai fi de vanzare pentru mult timp...

Va multumesc pt urari !

Edited by fantozzi007

Felicitari pt masina ! S-o porti sanatos ! <_<

E normal sa te scuture la rotile de 18" :) . Eu am suspensii sport si momentan de 16" dar nu as pune mai mari de 17" pentru a nu fi mai tare zguduit.

Asa ai cumparat masina cu grila cromata sau ai pus-o ulterior ? Cat costa si cum se numeste (pentru a se putea comanda) ?

Perdeluta este actionata manual ? Intreb de curiozitate pentru ca nu am vazut buton la bord.

Salut !

Am numit-o "ratusca cea urata" pentru faptul ca privita din spate chiar arata ca o "ratusca", cam uratica, probabil si din cauza anvelopelor cam late(255). <_<

-perdeluta luneta, manuala, originala BMW, montata la AB - 1.100 ron

-tips esapament AC Schnitzer - 310 Euro

-grile cromate masca capota 220 Ron cu montaj(setul de grile l-am cumparat de la A. Bavaria, prin toamna lui 2008, s-ar putea sa aiba pe stoc, sau daca nu-la comanda)

-tips esapament AC Schnitzer - 310 Euro

nu e cam mult pt un tips ? Nu-mi pare sa aiba si parti electronice <_<

este, foarte mult, dar acum ce sa fac!? Am facut gresala sa nu caut si o alta oferta de pret, am luat-o de buna...mi-au mai zis si altii, dar ce sa fac, inghit in sec si merg mai departe !

Uite un model frumos pe 18.

mda, foarte frumoase ! sunt si de vanzare !? m-ar interesa 4 buc. 5x120 cu J8,5 fata si J9,5 spate/18 !

Sa te poarte sanatos si fara incidente !

multumesc ! ...ma poarta, dar ma cam zgaltie !

S-au vandut anul trecut impreuna cu masina.

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos .......

faza cu leduri manere usi, sunt in pachetul lumini - de asemenea include plafoniera pentru locurile din spate <_< ..... frumoase ledurile alea in usi, eu am la ambele masini si se vad super misto la masina alba .... la tine cum sunt ? ( la un amic care are culoarea albastra care vine cu pachetul M - nu stiu numele - nu prea se vad )

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos .......

faza cu leduri manere usi, sunt in pachetul lumini - de asemenea include plafoniera pentru locurile din spate <_< ..... frumoase ledurile alea in usi, eu am la ambele masini si se vad super misto la masina alba .... la tine cum sunt ? ( la un amic care are culoarea albastra care vine cu pachetul M - nu stiu numele - nu prea se vad )

Multumesc!

Se vad misto, masina fiind gri, acele leduri au o nuanta de alb-verde

• 4 weeks later...

I-am schimbat jantele, i-am facut remapare si de la 163 CP am dus-o la 203 CP iar cuplul a ajuns de la 340 Nm undeva pe la 410 Nm. Ma gandeam sa-i schimb si barile si pragurile, sa-i pun de "M", dar cred ca abandonez ideea pana vin din concediu <_<

Cam asa arata cu noile jante:

post-8627-1243661695_thumb.jpg

post-8627-1243661725_thumb.jpg

post-8627-1243661736_thumb.jpg

post-8627-1243661755_thumb.jpg

Foarte frumoasa..jantele alea imi plac mult..cat au costat? sunt replici sau originale? Si spune-mi te rog cum se comporta acum masina dupa resoftare. A meritat?

Jantele sunt replici, au costat 510 Euro. Despre resoftare - foarte multumit. Masina are un comportament supersportiv, parca si un pic mai silentioasa. Resoftarea am fcaut-o nu pentru "a zbura", erau suficienti si cei 163 de CP, dar in traficul infernal din Romania te ajuta foarte mult. Te ajuta foarte mult in depasiri, unde surplusul de putere se simte. Inainte cand efectuam o depasire mai "din scurt" era obligatoriu sa comut schimbatorul pe treapta sport, acum nu mai este nevoie. Esti posesor de BMW, deci consumul de carburant nu are nicio relevanta cu toate ca dupa resoftare acesta a scazut cu aprox. 1l/100km.