Jump to content

accident timisoara-resita

Caius TM

Recommended Posts

e nasoală curba aia la ieşire din birda (spre timişoara), te fură, şi dacă a şi băut, sigur a uitat de ea, şi a luat-o-n viteză.... nasol, oricum.... ce e mai nasol, că circul pe drumu' ăla destul de des, şi chiar merg cu 90 pe tempomat, şi de frica radarelor, şi pt viaţa mea.... dacă-ţi apare unu' ĂŽn curba aia din faţă, nu prea ai cum să-l mai eviţi.... <_< puteau să mai fie alţii nevinovaţi... :) Edited by blue6

Dumnezeu sa-i ierte ! <_<

Accidente dinastea belea numai cu Loganuri am vazut ... si BMW pe alocuri ( 316i in special ) :) .

Am vazut unul pe la Sebes ( daca nu ma insel ) acum cateva zile .. un Logan alb statea intepenit intre un podet si un stalp de iluminat . Nu stiu cum a reusit schema aia . Nu erau victime . :bashwall:

Accidente dinastea belea numai cu Loganuri am vazut ... si BMW pe alocuri ( 316i in special ) :glare

Poti fi putin mai explicit? Cum adica si BMW pe alocuri (316 in special)?! <_<

Vai de capu meu ....

Adica din X accidente 40 % sunt BMW , cele mai multe dintre BMW sunt 316i pisicute .

M-ai inteles ?

========

Dacä nu sunt coerent imi cer scuze , am capu' mare si acuma ...

Edited by AndreiVN

Accidente dinastea belea numai cu Loganuri am vazut ... si BMW pe alocuri ( 316i in special ) :glare

Poti fi putin mai explicit? Cum adica si BMW pe alocuri (316 in special)?! <_<

Vai de capu meu ....

Adica din X accidente 40 % sunt BMW , cele mai multe dintre BMW sunt 316i pisicute .

M-ai inteles ?

========

Dacä nu sunt coerent imi cer scuze , am capu' mare si acuma ...

Aaaaaa... Am inteles acum! :) Insa nu prea sunt de acord cu tine ca ar avea masinile vreo vina...Aproape de fiecare data vinovat e idiotul ala care tine de volan... :bashwall:

Cei mai multi se gasesc in masinile alea .

Sau se "transforma" la volanul unui 316 considerandu-l un monopost de F1 . :bashwall:

Hmmm...Nu cred ca un 316 este mai nesigur decat alte surate cu motoare mai mari. <_<

De obicei astia fac belele .... nu prea am vazut accidente cu extrema cealalta M3 , M5 , M6 :)

Sau se "transforma" la volanul unui 316 considerandu-l un monopost de F1 . :unsure:

Hmmm...Nu cred ca un 316 este mai nesigur decat alte surate cu motoare mai mari. <_<

De obicei astia fac belele .... nu prea am vazut accidente cu extrema cealalta M3 , M5 , M6 :bashwall:

Probabil si pentru ca sunt cele mai rare pe soselele patriei. :blink: Nu ca pisicutele care au ajuns sa fie cum erau Daciile 1310: pe toate strazile si majoritatea intr-o stare deplorabila... :)

pai daca majoritatea sunt masini de 1000-1500e in germania.. ce pretentii sa ai de la ea? La mine toti pe care ii cunosc mi-au zis ca sunt nebun ca am dat in gemrania aproape 4000e (vreo 5500 m-a dus cu totul) ca imi gaseam la 3000e aici in targ :|

pai daca majoritatea sunt masini de 1000-1500e in germania.. ce pretentii sa ai de la ea? La mine toti pe care ii cunosc mi-au zis ca sunt nebun ca am dat in gemrania aproape 4000e (vreo 5500 m-a dus cu totul) ca imi gaseam la 3000e aici in targ :|

Pacat! Uite asa ajung sa fie desconsiderate pisicutele si nu numai... <_< Sincer eu as strange de gat cativa samsari :) ca ei sunt vinovati ca aduc atatea masini terminate...

Sau se "transforma" la volanul unui 316 considerandu-l un monopost de F1 . :)

wtf? glumesti? tu ai apasat vreodata frana la un 316i?

Sau se "transforma" la volanul unui 316 considerandu-l un monopost de F1 . :)

wtf? glumesti? tu ai apasat vreodata frana la un 316i?

Poi tu la ce 316 te referi?! :bashwall: Daca te referi la E46, atunci te inseli amarnic... :unsure:

vorbeam de pisici, cu E46 n-am avut 'placerea' cu motorizari atat de micute.

<_< Un F1 ar avea o motorizare suficienta ptr tine?

Pe bune, exagerezi! Poi nu stiu daca 30-40% de pe soselele patriei au puterea motorului unui 316,ma rog, E46... :bashwall: Eu nu inteleg de ce vi se pare la multi un motor atat de mic... :)