Jump to content

Recommended Posts

M am interesat si eu,daca te ajuta citez:

"Oferta e bogata dar pentru atentie !!!

1. se taie o parte din tubulatura din interior..( cea dedicata circulatiei aerului....nu afecteaza cine stie ce debitul dar e bine de stiut inainte

2. operatiunea nu este reversibila deoarece se decupeaza si un suport pt. formatul 1 DIN..ceeea ce inseamna ca nu mai poti pune un format ingust, daca cumva renunti la 2DIN

3. costurile implica rama pt. 2 DIN( cam 200 euro) care e bine s-o cumperi inainte deoarece trebuie sa incadreze DVD-UL si sunt diverse marimi de DVD 2DIN

4. se schimba suportul de clima..undeva la 2,5 mil la reprezentanta....

5. exista si o carcasa de interior de inox..care costa si aia....undeva costurile te duc intre 600-700 euro in conditiile in care pui un dvd de 300-350 euro...( vezi oferta lui BRANDEX pt. carcase)....oricum nu se compara cu cel original care cu totul duce la 1500 euro si in afara de ce arata calc. masinii in rest gps...cu harta slaba ...si multe altele...vrajeala specifica ca strica linia bordului este pentru cei care vand mp3 player cu 400 de euro pe forum...si aia n-o sa recunoasca niciodata ca sunt mai convenabile astea....oricum poti opta si pt. un format 1 DIN care are avantajele lui....

a)...nu decupezi nimic

cool.gif...unele au fata detasabila si nu risti sa sparga masina

c)...costa undeva la 18-30 mil....in functie de marca....( nu jvc..kenwood etc. care sunt 50-60 mil)

d)schimbi masina il pastrezi...."

cred ca oricare...eventual cauta unul sa aiba cat mai multe functii: dvd/divx, navigatie, bluetooth, tvtuner(eventual analogic/dvb), citire de pe usb/card, hdd...ar fi frumos daca ar avea si interfata odb, dar nu am vazut, din cate am mai citit ai nevoie de masca, suport 2din si cred ca trebuie ajustate ceva plasticuri <_< - ca sa incapa suportul de prindere pentru 2din

Ai nevoie de rama adaptoare si kit de montaj + Mufa adaptoare ISO + Mufa adaptoare antena + rama scrumiera pt clima.

Poti sa cumperi ce 2DIN vrei tu, ramele adaptoare pt el se fac pe dimensiunea aparatului cumparat.

La montaj trebuie sa tai din cutia de la aeroterma de clima si sa o acoperi cu kit-ul de montaj de vine impreuna cu rama. Daca ai A/C nu pti sa-ti montezi.

Rama adaptoare 2DIN + kit montaj = 250 euro

Rama Scrumiea pt clima = 250 lei

Mufa ISO = 70 lei

Mufa antena = 20 lei

Montaj in jur de 100 euro.

Aparatul 2DIN de la 250 EURO - 3000 euro.

Uite un clip simpatic cu ceea ce se poate face dintr-o navi mare de BMW:

Pretty cool, nu? Si banuiesc ca navi 16:9 e mai usor de infipt in bord, si nici asa de scumpa zilele astea ...

e super tare

dar spune-mi si mie cine in romania stie sa faca asa ceva din navi 16:9

eu nu am auzit pe nimeni pe aici

stie cineva??? <_<

carpc este de cumparat, cauta pe google, gasesti la 1700 - 2200 ron, software gasesti gratis pe internet (am si testat softul pe pc - chiar cel prezentat pe youtube), mai e nevoie de interfata 232 - ibus (se poate cumpara de pe ebay la 40eur), semnalul video se baga in avinput in tunerul tv...cam atat <_<