Jump to content

Ce ulei folositi si la cati km faceti schimbul

AR99RMS

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sal baieti....sunt nou peaici :) am vazut ca toti folositi cam aceleasi uleiuri.eu folosesc doar castrol.si fac schimbul cam la 15000-18000kmnu am avut nici o problema pana acum.am insa o problema cu sigla de pe capota care s-a cojit.am comandat una pe ebai dar nu a ajuns inca.problema e ca nu stiu sa o schimb :) stie cineva cum se poate schimba?

sal baieti....sunt nou peaici :) am vazut ca toti folositi cam aceleasi uleiuri.eu folosesc doar castrol.si fac schimbul cam la 15000-18000kmnu am avut nici o problema pana acum.am insa o problema cu sigla de pe capota care s-a cojit.am comandat una pe ebai dar nu a ajuns inca.problema e ca nu stiu sa o schimb :) stie cineva cum se poate schimba?

Sigla are pe spate 2 picioruse. In capota is doua gauri captusite cu niste garnituri de cauciuc care tin cele 2 picioruse. Ca sa o dai jos e destul de simplu. Mai intai curata bine locul :twoup: ...Iei un cutit cu lama fara dinti, il acoperi cu o carpa ca sa nu zgarii si bagi usurel lama in spatele siglei...si apoi tragi usurel. Ar trebui sa iasa destul de usor. Asta daca nu ai cumva vreo ventuza foarte buna sau care etanseaza foarte bine...

Sau...uite

! Edited by f1bogdan

eu nu as trece la orig BMW, insa as trece de la magnatec la formula rs 0w40 daca as fi in locul tau

Eu folosesc Castrol sau Aral. Schimbul il fac undeva pe la 12.000km, insa niciodata si sub nicio forma mai tarziu de 14.000 km.

eu as vrea sa trec de la castrol magnatec 5w-30 la ulei bmw 5w-30....ce ziceti? e spre bine?

eu nu as trece la orig BMW, insa as trece de la magnatec la formula rs 0w40 daca as fi in locul tau

Eu folosesc Castrol sau Aral. Schimbul il fac undeva pe la 12.000km, insa niciodata si sub nicio forma mai tarziu de 14.000 km.

eu as vrea sa trec de la castrol magnatec 5w-30 la ulei bmw 5w-30....ce ziceti? e spre bine?

dc nu e asa de reusit uleiul bmw?

Eu nu prea stiu ce ar trebui sa pun. Pentru masina mea era recomandat BMW LL-04 0W-40 (reprezentanta Germania, 2008) insa la Bavaria mi-au spus ca acum se recomanda BMW LL-04 5W-30.

In prezent, ii pun BMW LL-04 5W-30.

Sincer, nu imi pot da seama care din astea ar trebui pus asa ca am ascultat sfatul celor de la Bavaria. Masina are 115k km.

Marius

Azi folosesc la E60 525d Castrol Edge 5W-30 (BMW LL 04), in timp am folosit si Castrol SLX 0W-30 sau Castrol 0W - 40. Am incercat si Mobil1 5W - 30 si a mers destul de bine dar preferatul este Castrol Edge 5W-30. Edited by nene

Azi folosesc la E60 525d Castrol Edge 5W-30 (BMW LL 04), in timp am folosit si Castrol SLX 0W-30 sau Castrol 0W - 40. Am incercat si Mobil1 5W - 30 si a mers destul de bine dar preferatul este Castrol Edge 5W-30.

poi si de ce ai renuntat la 0W40 ti`l papa? pt ca si eu folosesc 5W30 si as vrea sa trec la 0W40

Schimb uleiul la 5 000 Km, exista un mit , Castrol ar fii cel mai bun ulei eu cred ca este doar un mit si atat ..... Eu am o vorba daca scrie pe bidon Made in germany cumpar uleiul altfel NU , am pus ARAL, LIQUI MOLY, CASTROL din pacate nu mai gasesc made in germany :) Edited by MardareE39