Jump to content

Accident al unui membru al forumului

Rares

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Omu eu abia mi-am scos o tija din femur, sincer nu e tomai placut dar iti doresc incredere in tine si ajutor de la Dumnezeu si te vei face bine. Sa nu care cumva sa fortezi mai mult decat spune doctorul caci mai ai o viata de trait si daca respecti ce ti se spune va fi bine. Te astept sa mergem la recuperare impreuna <_<

Guest poleposition
Ce ai patit ? In ce consta recuperarea, ai idee ?

Man, sa verifici si in alt parte daca ti-au pus bine tija, este EXTREM de important (faci niste radiografii si prin alte clinici).

Un prieten a avut o tija in mana, pusa prost si a trebuit sa mai suporte inca o operatie din cauza asta.

Sa dai atentie acestui aspect ok ?

Te-am pupat, bafta ! <_<

Edited by poleposition

Recuperarea consta in exercitii fizice, datorita faptului ca piciorul tau a luat o "vacanta' prelungita cand il vei pune la "treaba" nu va mai fi capabil sa faca acelasi lucru care il facea inainte cu brio, asta pentru ca muschii isi pierd antrenamentul (nu te speria acest lucru e normal ). La recomandarea doctorului si la termenele stabilite de el dupa ce vei da ghipsul jos va trebui sa faci recuperare, adica un fizioterapeut iti va indica unele exercitii care vor "intari" musculatura astfel incat tu vei merge la fel ca inainte. Tot ce trebuie sa faci e sa fii cuminte si sa nu te tii de sotii - sa nu fortezi decat cat iti spune doctorul.

Cu un pic de rabdare se rezolva toate! Acum esti un fel de Robocop! <_<

La corp te referi ? Nimic...doar ca i-a sarit airbag-ul in fata...

Altceva nu stiu, trebuie sa il intreb pe taicameu, ca el se ocupa cu actele, politia si toate astea...si eu sunt putin curios. Cred ca ii retine carnetul o perioada...

La corp te referi ? Nimic...doar ca i-a sarit airbag-ul in fata...

Altceva nu stiu, trebuie sa il intreb pe taicameu, ca el se ocupa cu actele, politia si toate astea...si eu sunt putin curios. Cred ca ii retine carnetul o perioada...

Iti dai seama ca nu la corp ma refeream <_<

Andrei, ia zi-ne tu sincer...Vreo asistenta buna, ceva p-acolo, ca sa-ti clatesti si tu ochii? Sau doar d-alea cu an de fabricatie de pe vremea lu' Marlene Dietrich? :wub:

Nu au asistente faine :blink:) ca asta a fost prima intrebare care i-am pus-o ... :blink:) si l-am invitat la un fotbal dar <_< :)

Ehe..acum am dat de laptop...viata pe mine...:wub:

Ca sa clarificam : eu veneam din stanga pozei, si cea cu 0pelul din dreapta pozei, ea vroia s-o ia la stanga, adica inspre cel care a facut poza.

Eu aveam prioritate sa trec, dar ea s-a bagat in fata mea in ultima secunda, am incercat s-o evit dar nu am reusit. Ne-a prins picioarele stangi intre masina si motor, noi am zburat peste motor, si motorul s-a dus in partea dreapta intr-o dacie papuc care astepta sa iasa din intersectie.

Eu am ajuns pe un trotuar, de beton, iar celalalt care era cu mine intr-un sant cu iarba si pamant.

ACum doua zile am facut operatia, s-a terminat cu succes, mi-au pus o placa cu suruburi, si pe miercuri joi imi da drumu acasa.

Cand m-a sunat Bogdy66 inainte de operatia si mi-a zis ca e topic pe aici despre accidentul meu, am fost foarte bucuros. M-a ajutat sa ma fac bine mai repede. Va multumesc mult de sustinere si pentru tot...

Le mai multumesc si lui bogdy66, rares si alexR care m-au vizitat. Va mai astept pe aici !!!

Ar trebuii sa astepti fetele care erau la tine la spital nu pe noi :bashwall:

O sa mai trec maine pe la tine caci am avut musafiri in weekend :unsure: altfel treceam sa te gadil putin la picior :wub:)

Guest poleposition
Se pare ca maine ma opereaza si la mana...(am 3 fracturi la degetul mare). :)

las ca daca iti pun dej'tul mare in ghips o sa fii tot timpul:

<_<

PS: glumesc, nu te supara :bashwall:

Ma supar pe dracu' <_< cum sa ma supar ma pe voi ?

Azi dupa masa in timp ce dormeam, m-a trecut un frison d'ala, de m-a curentat tot, am zis ca sar din pat de durere, pe moment...acum a mai scazut durerea, dar tot o simt. Calmant power ! :)

Sunt curios daca chiar o sa nu mai pot misca degetul, si sa il am drept...(va zic maine-poimaine)

Vorbeam foarte serios, nu stiu ce ai inteles <_< .

Probabil ai inteles ca am problema la degetul dintre aratator si inelar. Nu, este vorba de cel mai din stanga deget la mainii drepte, cel pe care l-a pus poleposition in smiley ul acela....

Am auzit cazuri cand s-a bagat tija in degete si pana sa scoata tija aceste degete au statu drepte...chiar nu stiu...