Jump to content

Accident al unui membru al forumului

Rares

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 4 months later...

Ehe...peste o saptamana imi scot astia fiarele din mine ! :)

A aparut o...mica complicatie, din cauza fireleor cu care m-a cusut, se pare ca sunt de calitate foarte slaba, si nu s-au topic in corp cum trebuiau si... asta e..

Martia viitoare sunt pe masa de operatie :lol:

A aparut o...mica complicatie, din cauza fireleor cu care m-a cusut, se pare ca sunt de calitate foarte slaba, si nu s-au topic in corp cum trebuiau si... asta e..

Daca ploua pe la tine, eu as sta in casa cat am fier in mine...

Ăi-ai recuperat mare parte din mobilitate?

Bafta lasa frate ca te recuperezi, si eu am cazut cu un gsxr 750 la 40 km/h si mi-am rupt tendonu rotulian si alte ligamente pe acolo si aproape mi-am revenit totul e sa te ti de recuperare ca altfel poti sa ramai cu urmari. oricum ca nou nu o sa mai fie 100%

Guest poleposition
mie imi spui, eu am umarul stang praf, dislocat de 4 ori, ligament muci. Acum dupa ultima recuperare urmata mai cu strictete parca e mai bine, dar niciodata nu va mai fi ca nou. :)

Insanatosire grabnica .Stiu prin ce treci adica am stat 3 luni cu picioru in gips dar de la un procedeu ratat la sala.Eu n-am ajuns la fiare si alte d-astea .

Iar acum 1 luna mi-a taiat calea un bou cu un mertzan(eram pe scuter) si a terbuit sa o culc ca sa al evit. :)

Insanatosire grabnica si da-o in judecata pe vaca ai , vezi ca iti poti scoate certificat de la IML in 30 de zile si cum tie o sa-ti dea peste 1 luna de spitalizare va intra la articolul care devine penala treaba cu vatamari cauzatoare de moarte. Nu fi fraier , mai tarziu ai sa regreti chiar daca acum nu te gandesti la lucrurile astea.

Sanatatea nu ti-o mai da nimeni inapoi, mai ales la ce ai patit tu. Numai bine.Ia-o ca pe un sfat de la unu care a patit-o la fel ca tine.

Insanatosire grabnica .Stiu prin ce treci adica am stat 3 luni cu picioru in gips dar de la un procedeu ratat la sala.Eu n-am ajuns la fiare si alte d-astea .

Iar acum 1 luna mi-a taiat calea un bou cu un mertzan(eram pe scuter) si a terbuit sa o culc ca sa al evit. :)

Insanatosire grabnica si da-o in judecata pe vaca ai , vezi ca iti poti scoate certificat de la IML in 30 de zile si cum tie o sa-ti dea peste 1 luna de spitalizare va intra la articolul care devine penala treaba cu vatamari cauzatoare de moarte. Nu fi fraier , mai tarziu ai sa regreti chiar daca acum nu te gandesti la lucrurile astea.

Sanatatea nu ti-o mai da nimeni inapoi, mai ales la ce ai patit tu. Numai bine.Ia-o ca pe un sfat de la unu care a patit-o la fel ca tine.

eu am cazut cu rolele,, 3 fracturi si 2 fisuri....neinteresant

dar la 1 saptamana, cand eram in ghips de la degete pana la buric, cu tot cu cot, umar, m-a calcat un destept pe trecerea de pietoni

alte rupturi, ghips spart, mers de la alexandria la floreasca....

si n-am mai depus nimik la politie, cu toate ca era clar vina lui

nici macar multumesc nu mi-a zis

nici numele nu i-l stiu....stiu doar ca avea olcit, si ca atunci cand a vazut ca m-am ridicat a fugit!

dar si acum am sechele, si cand se schimba vremea stiu, si in plus, cu mana stanga nu pot face mai nimic.......nu pot ridica ceva, ma doare la cel mai mic efort

Pai tu sti mai bine.La chestii din astea chestiile cu rudeniile prieteniile nu-si mai au locul, cel putin asta e viziunea mea.Am invatat ca la nevoe nu te ajuta nimeni decat familia si unii prieteni dar si aia sunt cu dus si intors in functie de ce interese au.

Cat mai ai pana scapi de toata treaba asta si ce leziuni ai avut?

PS: fa recuperare nu lasa totu balta, altfel o sa fie nasol. si cum a zis si babie la fiecare schimbare de vreme sau temperatura ( in minus) ai sa simti regiunea fracturata.

Nici macar nu o stiam pe tipa, insa, fapta fiind comisa fara absolut nicio intentie, am zis ca e mai bine sa ramana asa...

Nu plang io (prea tare) dupa 500 E cat am dat pe motor...

Banii nu ma fac sa ma simt mai bine...:)

Eu cred cĂŁ ai procedat corect.

Oricine greÂşeÂşte...

Nici macar nu o stiam pe tipa, insa, fapta fiind comisa fara absolut nicio intentie, am zis ca e mai bine sa ramana asa...

Banii nu ma fac sa ma simt mai bine...:)

Oricine greÂşeÂşte...

nici eu n-am cerut bani sau alte chestii

pe mine m-a deranjat ca nici macar n-a schitat un gest, sa vada daca-mi e bine, daca am ceva rupt, daca am cu ce ajunge la spital

cand a vazut ca m-am ridicat, ca traiesc, a plecat imediat!

probabil sa nu vina politia sau sa nu-i ia cineva numarul

rusinicaaaaa

Eu cred ca venea pe drumul principal (din stanga imagini ) femeia vroia sa vireze stanga venind din directia opusa .. :)

impartasesc si eu aceeasi parere...

Andrei o sa iasa ok din toata povestea asta, eu cel putin ii doresc asta din toata inima.

Multa sanatate si sper sa uiti cat mai usor ,,,

Ciupanezule cu bunatatea ramai infirm pe viata.Faptul ca a scapat doar cu atat inseamna ca a avut doar un mare noroc.Acum putea sa fie paralizat pe toata partea aceea.Da sti cum e pana nu o patesti nu realizezi gravitatea faptei.

oricine greseseste dar cand vietile altora sunt puse in pericol depasim faza de greseala.

Nu apreciezi gravitatea situatiei cum trebuie.IN eventualitatea in care accidentul survenit ar determina complicatii chirurgicale majore.daca nu banii atunci ce bunatatea sufleteasca te-ar mai scoate din rahat .Eu nu cred.Sunt o gramada de cazuri in toata lumea despre cazuri serioase ce implica multi bani.

De asemenea nu iei in calcul factorul psihologic, unii oameni raman traumatizati pe viata din pricina unui accident. Voi nu realizati cat de fragila este fiinta umana in sine si ca pt 2 secunde de neatentie poti sta 3 luni la pat cu carje,gipsuri schimbate, nu ai cum sa te speli. un adevarat calvar ,o iei razna, faci depresii.

banii sunt doar un mijloc de consolare pentru oamenii care numai au alta alternativa .

Edited by Stefan_e46

Pe mine m-a piscat un tantar intr-o vara.

Si pe mine unul, azi-noapte...:)

Oricine greÂşeÂşte...

Exact, ma gandesc ca puteam fi eu in locul soferitei, si intr-un moment de neatentie sa lovesc pe cineva...se poate intampla oricui..

nici eu n-am cerut bani sau alte chestii

pe mine m-a deranjat ca nici macar n-a schitat un gest, sa vada daca-mi e bine, daca am ceva rupt, daca am cu ce ajunge la spital

cand a vazut ca m-am ridicat, ca traiesc, a plecat imediat!

probabil sa nu vina politia sau sa nu-i ia cineva numarul

rusinicaaaaa

La mine a venit chiar in seara aia la spital, a venit si in zilele urmatoare, si desi nu a recunoscut ca a gresit 100%, i-a parut foarte rau...

Multa sanatate si sper sa uiti cat mai usor ,,,

Multumesc mult, desi nu o sa mai fiu chiar 100% ca inainte, a trecut ce-i mai greu..

Acum sper sa fie bine si dupa extractia tijei...:lol:

Mă refer la daune morale suplimentare. :)

asta da, mi se pare si mie normal atata vreme cat a fost un accident, dar daca citesti cateva posturi mai sus vei vedea ca andrei nu i-a cerut nici macar banii pe motor.Asta deja nu mi se mai pare normal.Oricum platea asigurarea

LE

Banii nu ma fac sa ma simt mai bine...:lol:

Edited by Viper05