Jump to content

ce imi strica pompa de sub scaunul soferului...?

Mihai!

Recommended Posts

Am avut acum ceva timp probleme cu prima pompa(cea originala-pisburg), nu avea putere si la un moment dat a cazut...privizoriu am pus o pompa de la un Tuoareg pana sa o repare pe cea initiala...ne-a reparat-o cineva din Brasov, apoi nu ne-a tinut decat o luna maxim si ne-a lasat in plina zi pe mijlocul soselei...in fine...am zis sa cumpar una noua, vorba aia, ce e nou e nou...am pus-o pe cea noua si masina mergea extraordinar...azi iar s-a stricat(nu a tinut decat 1 saptamana)...nu stiu ce sa fac??ce anume imi strica pompa??mie mi-a zis cineva sa merg la un tester sa vad de ce se duc asa repede...imi puteti da vre-un sfat ceva?ati mai intalnit asa???Multumesc

Si pana la urma cata mizerie sa fie oare?pompa am schimbat-o la Pasti...si nu am mers decat putin prin oras si dus-intors iasi-bucuresti...cu motorina sub 15 litri nu am circulat...e ciudat...de 3 ori sa se strice pompa intr-un timp atat de scurt...ceva are... <_<

Asta dauneaza pompei din rezervor.

dar nu e cea din rezervor :) e cea de sub scaunul soferului

Edited by stiffler

Asta dauneaza pompei din rezervor.

dar nu e cea din rezervor <_< e cea de sub scaunul soferului

Stiu despre ce anume vorbesti, am corectat ironia colegului de forum :)

Revenind ontopic, daca se defecteaza, nu ai garantie la ea? Nu intotdeauna un produs NOU este si BUN.

Revenind ontopic, daca se defecteaza, nu ai garantie la ea? Nu intotdeauna un produs NOU este si BUN.

ai dreptate @CC23298//scuze

am garantie...dar e a3a oara cand se strica in 2 luni maxim...o data ce-a initiala(pisburg)...apoi o repar merge si se strica, asta fiind a2a oara...iar azi din nou(cea noua)...

Edited by stiffler

Eventuala mizerie din rezervor ti-ar fi infundat pompa initiala sau ar fi infundat filtrul (presupunand ca a trecut de prima pompa fara sa o afecteze). Tu nu ai avut probleme cu pompa initiala si spui ca filtrul este nou (schimbat de curand). Insista sa iti inlocuiasca produsul cu unul NOU, nu reparat. Daca problema persista...fa o sfestanie, ceva este "necurat". Edited by CC23298

@CC23298 am rezolvat...masina nu e bantuita nu are nimic din punctul asta de vedere :unsure: care a fost problema?injectorul 6 era aproape defect si forta pompa...la un mom dat pompa a cedat, iar acum la cea noua, a cedat o siguranta...am fost a schimbat siguranta, masina merge f bine, urmeaza sa ma duc luni sa-mi pun un alt injector...voi cumpara unu sh deoarece mi-a zis mecanicul ca unul nou v-a avea presiune mai mare, sau ceva de genul...asa ca voi cumpara unul deja folosit sa fie cam toate la fel...si nu va mai zic ca 6 injectoare noi costa, stiti cat?120 mil <_<

Is fericit ca am rezolvat... :) BMW rulls!!! :bashwall:

..voi cumpara unu sh deoarece mi-a zis mecanicul ca unul nou v-a avea presiune mai mare, sau ceva de genul...asa ca voi cumpara unul deja folosit sa fie cam toate la fel...si nu va mai zic ca 6 injectoare noi costa, stiti cat?120 mil <_<

Is fericit ca am rezolvat... :) BMW rulls!!! :bashwall:

Deci e de inteles ca nu e bun un injector nou :unsure: dar cum estimeaza mecanicul tau jetul injectorului? ochiometric? Unde gasiti mecanicii astia ? Experti in bmw

Edited by myxage

..voi cumpara unu sh deoarece mi-a zis mecanicul ca unul nou v-a avea presiune mai mare, sau ceva de genul...asa ca voi cumpara unul deja folosit sa fie cam toate la fel...si nu va mai zic ca 6 injectoare noi costa, stiti cat?120 mil <_<

Is fericit ca am rezolvat... :bashwall: BMW rulls!!! :unsure:

Deci e de inteles ca nu e bun un injector nou :blink: dar cum estimeaza mecanicul tau jetul injectorului? ochiometric? Unde gasiti mecanicii astia ? Experti in bmw

ba da e bun un injector nou..dar probabil puterea acestuia e diferita, sau nu stiu...si de accea mi-a recomandat unul care a mai fost putin folosit...si sa fie la acelasi nivel cu celelalte.doar no-i da 120 mil :)

ba da e bun un injector nou..dar probabil puterea acestuia e diferita, sau nu stiu...si de accea mi-a recomandat unul care a mai fost putin folosit...si sa fie la acelasi nivel cu celelalte.doar no-i da 120 mil <_<

puterea e "diferita " daca injectorul e stricat ... functioneaza in parametri normali fctie de uzura, calitatea combustibului ..Ce ti-a zis nea Fane acolo e o aberatie ..Sa pui unul Sh ca sa aiba debit scazut inseamna ca din start ai un injector prost !//Poti lua si injector separat nou si exista si SH in parametri normali !.Eu doar am criticat explicatia . In rest depinde de noroc la Sh . Cum a facut test la injectoare ? tester ?

fiind rampa comuna nu inteleg cum un injector creeaza suprapresiune in pompa de alimentare.si nu inteleg cum nu ti-ai dat seama ca un injector e varza.ai condus masini in 3 cilindri pana acum.?

probabil presiunea de retur e cea pe care o influenta injectorul defect

insa eu iti recomand unul nou stiu ca e scump dar mai tii minte ce ai zis mai sus "ce e nou e nou"

nu influenteza cu nimic ca e nou injectorul calculatorul e cel care face ajustarile pt fiecare injector (timpul de deschidere)

edit: undeva pe retur (nu o gasesc acu pe realoem) e o supapa de presiune as schimba-o si pe dansa <_<

Edited by clauberty

@CC23298 am rezolvat...masina nu e bantuita nu are nimic din punctul asta de vedere :) care a fost problema?injectorul 6 era aproape defect si forta pompa...

Cum oare injectorul care lucreaza cu presiune inalta de motorina poate afecta pompa de joasa presiune.

Ciudat. <_<

fiind rampa comuna nu inteleg cum un injector creeaza suprapresiune in pompa de alimentare.si nu inteleg cum nu ti-ai dat seama ca un injector e varza.ai condus masini in 3 cilindri pana acum.?

pai masina mea are 6 cilindri...functionau toti cei 6...numai ca injectorul 6 avea probleme...si forta pompa...si siguranta care s-a ars....nah, eu am zis ce a spus el...nu stiu ce o sa fac...parca nici 20 mil nu as da pe unul nou....

@myxage...da pe un tester...a conectat calculatorul pe ea...si imi arata toate cele 6 injectoare....la injectorul 6 era "-1.853"..ceva de genu...mai varia...iar la restu...era aproape de 0

Edited by stiffler