Jump to content

[VAND]Set stopuri si semnale fata originale pentru E46 facelift

Recommended Posts

Cineva vinde pe forum doar placa din spatele stopurilor cu 200 lei mi se pare. Tocmai ce am dat 600 lei, pretu cerut, fara sa comentez si sa negociez, pe stopuri cu alb. Cumparatori "fraieri" ca mine nu mai exista? Doar din astia de criza?

Cineva vinde pe forum doar placa din spatele stopurilor cu 200 lei mi se pare. Tocmai ce am dat 600 lei, pretu cerut, fara sa comentez si sa negociez, pe stopuri cu alb. Cumparatori "fraieri" ca mine nu mai exista? Doar din astia de criza?

stiu... deaia am intrebat nu am dat in cap.. albe am si eu si creca o sa le pun la schimb. mai e un user din buc care le vinde cu 200 ron si creca le are de nush cat timp..initial a cerut un pret mai mare, dar nu se incumeta nimeni la astia galbene.. toti vor upgrade la albe.. oricum bafta la vanzare si scuze daca te-a deranjat intrebarea <_<

Edited by ins1dez

Eu am mai avut un set si le-am dat cu 200 lei numai stopurile, fara placa de contacte si fara semnale fata si lucasuri.

Oricum nu tin deloc la pret, cine are nevoie poate sa zica cat ofera sa ma scap de ele.

Daca platesti curieru, sunt alte tale pentru 100 lei.

This message can not be sent because the recipient's inbox is full.

This personal message has not been sent

Platesc eu curierul dar sa pui intorsul banilor prin cont bancar

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.