Jump to content

CUMPAR MOTOR E36

Recommended Posts

Si eu un 2.0 144.000 km reali cu carte cu tot ce trebe la 700 de euro negociabil!

in banii astia primesc si masina sau doar motorul?? nu de alta dar 2.0 la 700 cred ca tu nu stii ca este criza financiara, iar la banii astia ...... stau la intersectii si un aciident mai puternic ma duc si ii dau bani lu ala pe masina. vezi ca lumea buna care se ocupa cu asa ceva iti vinde 2.5l 24v cu sub 200 mii de km .

Si eu un 2.0 144.000 km reali cu carte cu tot ce trebe la 700 de euro negociabil!

in banii astia primesc si masina sau doar motorul?? nu de alta dar 2.0 la 700 cred ca tu nu stii ca este criza financiara, iar la banii astia ...... stau la intersectii si un aciident mai puternic ma duc si ii dau bani lu ala pe masina. vezi ca lumea buna care se ocupa cu asa ceva iti vinde 2.5l 24v cu sub 200 mii de km .

In primul rand il vand cu tot cu cutie si cardan. Iar in al doilea rand nu stiu ce te doare pe tine capu'.

Asta e pretul meu si gata (pt ca stiu ce vand) , vrea cineva bine ..... Nu la fel de bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.