Jump to content

e39,520i sau 523i,1996-2000

el_fefe

Recommended Posts

Am vazut in posturile userului Ciupanezu referitoare la modelul de 520i sau 523i in care spunea ca nu sunt tocmai motoare reusite din cauza aliajului din care este fabricat blocul.Vreau sa`i intreb pe cei care au astfel de modele daca intr`adevar apar probleme si daca da,care au fost cheltuielile.Multumesc anticipat si sper sa`mi raspundeti si sa ma sfatuiti pentru ca nu stiu ce sa fac.. <_< O zi buna! Edited by el_fefe

Poti gasi unul cu motorul gata schimbat. Cele cu peste 200k km au probabil motorul schimbat. Dar asta trebuie verificat cu facturi, serie motor... Daca nu tii neaparat sa fie e39 poti gasi un e34 din 1994 1995 in stare f buna la cat dai pe un e39 din 1996. Edited by DOMI

Vreau sa cumpar e39.Mor dupa modelul asta.. <_< Daca ajung sa`mi cumpar cu siguranta masina va avea peste 200.000km,chiar daca nu`i arata in bord :) .Exista posibilitatea ca motorul sa nu fie schimbat si ea sa aiba kilometrajul acesta? Multumesc pentru raspuns DOMI .

De timp nu ma plang pentru ca`l pierd in favoarea mea.Test de compresie ar trebui sa`l fac in Germania,pentru ca de acolo vreau sa cumpar masina,nu vreau sa cumpar din Romanica pentru ca am adus si eu masini la vanzare si m`am ingrozit de ce am vazut pe platformele romanilor.. :) . Referitor la testul de compresie,din el reiese ca are motorul schimbat sau ca nu`i motor din Nikasil?Multumesc!

el_fefe: problema cu ele a fost, ca AU AVUT probleme motoarele din cauza la ceva sulf din combustibil, daca in momentul achizitiei masina oricum are cum zici tu 200.000 km, si masina merge bine nu o sa ai probleme.

Da,asa ma gandeam si eu..din moment ce merge bine si eu am grija de ea facandu`i schimburile la timp..nu cred ca as putea sa am probleme..zic eu <_<

Daca apar probleme gen 200-500 euro nu ar fi asa o tragedie daca nu s`a intampla prea des.. :bashwall:

pai din nikasil e oricum, dar dupa testul de compresie iti dai seama daca a fost afectat drastic. Stiu ca s-a facut un update la electronica care corecta problema, daca masina a fost intretinuta corespunzator si s-a facut acel update la timp, daca i-a bagat combustibil de calitate cred ca e ok

si cat te`a costat reparatia?

Supapele + manopera 1000 de euro atat am achitat ...

Axul cu came s-a rupt din incompetenta celor de la service fiindca le-au pus invers si a cedat fiindca nu a avut ungere (parca au fost si tachetii afectati ) <_< ... si am ramas in mijlocul intersectiei si nu stiam ce dracu are . Deci asta a iesit din "buzunarul" lor .

si cat te`a costat reparatia?

Supapele + manopera 1000 de euro atat am achitat ...

Axul cu came s-a rupt din incompetenta celor de la service fiindca le-au pus invers si a cedat fiindca nu a avut ungere (parca au fost si tachetii afectati ) <_< ... si am ramas in mijlocul intersectiei si nu stiam ce dracu are . Deci asta a iesit din "buzunarul" lor .

1.hmm...1000 euroi..nu`s de colea sa zic asa.. :)

2. de ce ai zis ca din buzunarul lor?eu au platit?

Edited by el_fefe

pai din nikasil e oricum, dar dupa testul de compresie iti dai seama daca a fost afectat drastic. Stiu ca s-a facut un update la electronica care corecta problema, daca masina a fost intretinuta corespunzator si s-a facut acel update la timp, daca i-a bagat combustibil de calitate cred ca e ok

am inteles.cat despre combustil,si daca a pus 95 tot e net superior fata de ce avem noi..am probat personal.:)

Tu ce crezi ??

S-a intalnit hotu cu prostu ?? <_<

sa inteleg ca ai achitat doar acea suma de 1000 de euro..nu?

"am inteles.cat despre combustil,si daca a pus 95 tot e net superior fata de ce avem noi..am probat personal"

Foarte adevarat. De fapt aici inca se mai sunt pompe cu benzina de 92 sau 91 <_<. In mazda mea mai veche daca bagam de 95 o manca pe paine si mergea la fel. In Romania cand veneam cu ea bagam de 98, cu aia de 95 mai facea figuri. .. :)