Jump to content

Spoiler e46

Recommended Posts

are doua suruburi cu e12 de jos in sus langa halogene si trebuie scoase ornamentele din lateral cele de jos, si pe lateral la aparatorile de noroi are cate unul pe fiecare parte sus si doua pe fiecare parte dedesupt.

asa dai bara jos cu tot cu armatura...daca vrei sa o dai fara armatura ,desfaci bandourile ,acolo ai sa vezi cleme (gen bolt) pe care trebuie sa le scoti afara dupa care in aparatorile de noroi desfaci primul surubsi mai ai 3 jos care prind aparatoarea de noroi de bara chiar jos la baza barii in drept cu proiectorul

ps:si in locasul unde sunt proiectoarele ai cate o clema(bolt)

bandourile..tragi de ele pur si simplu sau trebuie sa faci ceva manevre mai deosebite...nu le am p'astea de loc <_< ..am oroare de dat jos spoilere, aripi, capote.......mi-a pocit unu in iarna putin partea dreapta si acum observam ca sta putin mai coborat spoilerul acolo, plus ca lampa de semnalizare nu se aseaza corect in scobitura din aripa...tre sa dau spoilerul jos sa vad intai de ce nu l-a asezat tinichigiul ala corect,,,

bandourile..tragi de ele pur si simplu sau trebuie sa faci ceva manevre mai deosebite...nu le am p'astea de loc <_< ..am oroare de dat jos spoilere, aripi, capote.......mi-a pocit unu in iarna putin partea dreapta si acum observam ca sta putin mai coborat spoilerul acolo, plus ca lampa de semnalizare nu se aseaza corect in scobitura din aripa...tre sa dau spoilerul jos sa vad intai de ce nu l-a asezat tinichigiul ala corect,,,

daca e doar coborat putin poti sa il recentrezi din suportii barii(sinele)care sunt prinse de caroserie ....daca e doar ptr asta nu e nevoie sa dai bara jos....mai usor dai farul si semnalizarea de pe partea unde il ai mai coborat si ai sa vezi un suport de plastic pe care e intrata bara si acesta are doua suruburi de prindere parca de 13 le slabesti dupa care ridici bara la nivel si strangi suruburile respective si ai rezolvat problema .....asta cu conditia ca sina respectiva(suportul)sa nu fie rupt

suport de plastic pe care e intrata bara si acesta are doua suruburi de prindere parca de 13 le slabesti dupa care ridici bara la nivel si strangi suruburile respective si ai rezolvat problema .....asta cu conditia ca sina respectiva(suportul)sa nu fie rupt

S-a rezolvat :) ...Aveam ambele suruburi de 6 de la suportul ala slabe si cele 3 piulite de fixare de 8 de la amortizorul de soc pe stanga deasemeni slabe <_< .....Cred ca n-a avut timp sa le stranga ...

10x Batory, dau o bere la Sibiu cu prima ocazie

Edited by DanS

suport de plastic pe care e intrata bara si acesta are doua suruburi de prindere parca de 13 le slabesti dupa care ridici bara la nivel si strangi suruburile respective si ai rezolvat problema .....asta cu conditia ca sina respectiva(suportul)sa nu fie rupt

S-a rezolvat :bashwall: ...Aveam ambele suruburi de 6 de la suportul ala slabe si cele 3 piulite de fixare de 8 de la amortizorul de soc pe stanga deasemeni slabe :) .....Cred ca n-a avut timp sa le stranga ...

10x Batory, dau o bere la Sibiu cu prima ocazie

ma bucur ca am putut sa te ajut....multa sanatate <_<

• 10 months later...

Postez aici ca e ceva similar si nu mai vreau sa deschid alt topic, din neatentie am dat cu masina de un copac (in timpul unei parcari mai dificile) cu spatele si a sarit bara spate pe parti din clipsurile respective. Acum, pe forum intr-un topic spunea cineva ca trebuie data jos de tot si apoi pusa din nou. A mai patit cineva? mi-e frica sa nu dau jos bara si apoi sa nu mai intre inapoi...

masina: E 46 FL 2001.