Jump to content

Vind diverse piese BMW E39/2001 noi si SH!

Recommended Posts

ptr slymoto, cred ca am, reparat pe bratzul ala culisant, trebuie sa caut, cam cit oferi avind in vedere ca pe producator este apox 2 mil lei??

Optez pt SH ca nu sunt sigur 100% ca asta e de vina. Nu apare pe tester.

Ofer 30RON, OK?

De unde esti?

Edited by slymoto

sunt foarte nemultumit de scaunele pe care le-am cumparat de la dumneavoastra. am zis ca va trimit si poze dar nu am cu ce sa le fac. scaunele au cel putin 200 de mii de kilometrii, plasticele de langa butoanele de redirectionare sunt rupte si culmea ce am mai descoperit azi. la scaunul din dreapta este buretele facut varza la spatar pe partea din dreapta, defapt buretele este rupt, iar cand iau curba la stanga cu masina trebuie sa ma sprijin de un fier ca buretele e dus ca banuies ca scaunele care mi le-ati dat au fost luate de pe o masina condusa de un urs. acum ma mai costa vre un milion doua ca sa schimb buretele de la scaunul soferului cu buretele de la scaunul pe care l-am avut eu .

deci am luat scaunele cu 550 ron + 75 ron transportul si dvs spuneati ca sunt perfecte iar acum trebuie sa umblu sa le fac pe la ateliere de tapiterii .... si sa mai dau vreo 1 sau 2 milioane.

Am intrebat aici pe forum cat costa plasticul de la scaunul din dreapta care e rupt si costa 140 de ron :

QUOTE (bmwseria520d @ 29/Aug/2009, 02:55) *

salut ! vreau si eu un pret pt. 52108207223 piesa numarul 5 de aici http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=52&fg=10

imi trebuie pt scaunul soferului. astept pm

140 lei/original dar livrare dupa 20 septembrie pt ca plec in concediu de joi

in fine v-ati batut joc de mine ce sa mai zic. MULTUMESC. Sa va mai trimit poze ? Va asumati raspunderea sa imi inlocuiti ce e rupt ?

Edited by bmwseria520d

sunt foarte nemultumit de scaunele pe care le-am cumparat de la dumneavoastra. am zis ca va trimit si poze dar nu am cu ce sa le fac. scaunele au cel putin 200 de mii de kilometrii, plasticele de langa butoanele de redirectionare sunt rupte si culmea ce am mai descoperit azi. la scaunul din dreapta este buretele facut varza la spatar pe partea din dreapta, defapt buretele este rupt, iar cand iau curba la stanga cu masina trebuie sa ma sprijin de un fier ca buretele e dus ca banuies ca scaunele care mi le-ati dat au fost luate de pe o masina condusa de un urs. acum ma mai costa vre un milion doua ca sa schimb buretele de la scaunul soferului cu buretele de la scaunul pe care l-am avut eu .

deci am luat scaunele cu 550 ron + 75 ron transportul si dvs spuneati ca sunt perfecte iar acum trebuie sa umblu sa le fac pe la ateliere de tapiterii .... si sa mai dau vreo 1 sau 2 milioane.

Am intrebat aici pe forum cat costa plasticul de la scaunul din dreapta care e rupt si costa 140 de ron :

salut ! vreau si eu un pret pt. 52108207223 piesa numarul 5 de aici http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=52&fg=10

in fine v-ati batut joc de mine ce sa mai zic. MULTUMESC. Sa va mai trimit poze ? Va asumati raspunderea sa imi inlocuiti ce e rupt ?

Binenteles....dar modul in care ai abordat tot mi se pare grotesc.....sunt dezamagit ca ti le-am trimis....daca ai curaj, ca sa nu-si faca si altii impresii greshite, te rog sa pui poze, si am sa iau si declaratia Fan curierului care m-a ajutat sa le ambalez...nu cred ca trebuia sa ma complic cu copii care nu stiu despre ce e vb! asta e....trimite-mi pozele cu ce vrei de la scaune si iti trimit ce e rupt! dar sa tii minte ca chestii de astea nu mai fac...eu cind le-am ambalat au fost ok ca si plastice, ok ca si mecanica, dedesupt daca te uitai erau noi...ce sa mai zic...despre bureti nu stiu ca nu m-am asezat pe ele ca sa vad, am vrut sa le pun si nu erau S-line si nu le-am mai pus...tapitzeria si ea intreaga...e ok! nu-i nimic, trimite-mi ce vrei sa-ti gasesc si gata...oricum, nu esti corect si cu asta am terminat, nu mai vind nimic fara sa se vada inainte!

am zis ca va trimit si poze dar nu am cu ce sa le fac. scaunele au cel putin 200 de mii de kilometrii, ...????

plasticele de langa butoanele de redirectionare sunt rupte si culmea ce am mai descoperit azi. la scaunul din dreapta este buretele facut varza la spatar pe partea din dreapta, defapt buretele este rupt, iar cand iau curba la stanga cu masina trebuie sa ma sprijin de un fier ca buretele e dus.... tu conduci din dreapta, spre stinga...???

ca banuies ca scaunele care mi le-ati dat au fost luate de pe o masina condusa de un urs. acum ma mai costa vre un milion doua ca sa schimb buretele de la scaunul soferului cu buretele de la scaunul pe care l-am avut eu ......poate e asa dar sa fie un milion chiar??? dar unde le faci la Armani??

...DA, DACA TU ZICI CA PLASTICELE AU AJUNS RUPTE, CIND AICI, CIND LE-AM IMPACHETAT NU ERAU, DA...

Daca vrei scaune noi, alea nu erau noi, si pretul lor este pe masura, ce-ai fi vrut sa primesti , piele de crocodil?? din punctul meu de vedere erau ok de pus in mashina fara sa te rida cineva, faptul ca sunt crapate poate fi de la transport, ca prin folie este posibil sa le fi lovit astia....tapiterie ok, mecanica scaunelor ok, fara lipsuri...ce vrei sa mai zic.....?? m-ai facut ca ar trebui sa-ti dau banii inapoi si sa-ti las si scaunele...nu? transportul a fost 45 ron...unde stai de ai platit 75? deci numai stouri vinzi aici vad...poate vrei cumva sa le repari si pe ale tale alea ruptele...???

Eu v-am zis exact motivul pt care schimb scaunele mele si anume pt. ca am plasticele de langa butoanele de directionare a scaunelor rupte. GROTESC a fost cand, avand impresia ca o sa primesc niste scaune stas (fara defectiuni), desfandu-le din ambalaj am murit de ciuda vazand ca platicele sunt rupte si la astea pe care mi le-ati trimis . Stati linistit ca nu vb cu un copil, chiar sunt destul de matur si responsabil. NU cred ca v-am incurcat cu ceva. ... Daca erau perfecte nu mai aveam discutia asta. Copil am fost pt ca am avut incredere in vorbele dumneavoasta si v-am trimis banii in avans, urmand sa primesc niste scaune rupte si nici decum perfecte. Nu imi sta in caracter sa ma tiganesc ! Va rog sa imi ziceti de ce nu sunt eu corect ? Pt ca am cumparat niste scaune si am fost pacalit ? Nu imi pare rau de bani, imi pare rau ca am fost fraierit.

Maine dimineata va pun poza sa vedeti!

Edited by bmwseria520d

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=53568

ia uite aici ce pretz are omul, sa-ti dai seama un pic ce vb...si fara spatar....dar tu nu ai simtul realitatii baiete....sa fii sanatos....mai cauta si ai sa vezi....

astept pozele si chem si fancurierul sa le vada si el, era cind le-am ambalat....de ce nu crezi ca ar fi rupte la transport si ma tot acuzi...ai mai citit despre mine ca am facut de astea pe forumul bmw? nu ai pic de rushine chiar? mi-ai dat telefon si nu erai asa de dezamagit, acuma vii sa strici ploile aici poate? nu ti-am zis sa faci poze si sa le pui sa vad despre ce e vb? am zis ca nu rezolvam asta sau ce??? ai vazut la un magazin cit costa un scaun cu optiunile alea, te lamentezi de doua plastice??? am sa ti le trimit, stai linistit...daca e asa...sa-ti fie rushine, cu responsabilitatea ta cu tot...baiete!

btw...daca vroiai doar alea dece nu le-ai cumparat doar alea si ai luat scaunele cu totul??? nu erau mai ieftine oare...140+140=280, nu 550, nu?

si inca ceva...daca erau perfecte, erau 1000 de ron !!!

second, ca alea noi sunt mult mai mult....

Edited by openminded

piele de crocodil, auzi la el?!

Eu te-am intrebat daca sunt rupte plasticele, iar tu m-ai asigurat ca nu sunt ! Nu ti-e rusine om la 40 de ani sa minti asa. Cand am vb cu tine la telefon ai folosit ma expresia ca tu nu esti "ciofilngar" ?

Iti spun eu ca esti un mare cioflingar si daca imi trimiteai niste scaune bune macar plasticele de acolo sa nu fie rupte nu mai era nici un fel de problema, dar ai ai ascuns lucrul asta cum fac jepcarii de doi lei ca sa vinzi si tu doua scaune amarate cu 550 de lei . Transportul a fost 70 - 75 de ron, cum poti sa minti sa zici ca a fost 45 cand eu am dat 75 .

Puteam sa ofer si mai mult pt ceva mai de calitate dar nu am gasit scaune "perfecte" pe tot forumul decat la tine, am vb si cu userul de la craiova, dar omul a recunoscut ca sunt putin crapate si la scaunele lui plasticele despre care vorbim.

Nu mai vreau nimic de la tine ca te dai prea cu caracter moral si defapt esti un bisnitar.

End of story.....la 550ron vreau si eu perfecte, noi aproape....calcate vreo 10.000 km....!!! maine le cumpar....si dau shpaga de 100 ron!

nu mai vrei nimic dar mi-ai stricat treaba pe aici....hmmmm, bishnitzar? am mai multa carte ca tine vacantza baietzica....dar nu mai continui treaba ca ar insemna sa fiu ca tine, un bighidiu cordit, si nu vreau asta...cei ce citesc isi vor da seama ca umbli dupa fecioare vestale....cu centuri de castitate penetrate.!

End of story.....la 550ron vreau si eu perfecte, noi aproape....calcate vreo 10.000 km....!!! maine le cumpar....si dau shpaga de 100 ron!

pb e ca eu le-am cumparat de la tine ca m-ai asigurat ca sunt perfecte si nu au fost. Pb. e ca nu ai avut cuvant si ai mintit pana cand le-ai vandut si apoi tot tu te dai lovit ca cica eu sunt neserios. Hai sa nu ne mai certam. Ai vandut niste scaune care nu erau atat de perfecte cum mi-ai zis mie doar ca sa nu le arunci la gunoi si sa dai si tu o tzeapa mica.

Acum ti-ai aratat adevarata fata spunand ca la ce sa ma astept la 550 ron. Pai daca imi spuneai de la inceput ca sunt defecte nu le mai luam. Hai pa

Edited by bmwseria520d

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Se mai vind urmatoarele...

- capete de bara Lemforder noi 350 ron, fara capat fuzeta, deci doar cele ce intra in caseta de directie! 525d;

-telescoape spate cu plastice si shuruburi 200ron;

- bielete antiruliu fata/spate sh 120 in stare buna, toate pina aici 525d/2001

- viscocuplaj ptr seria 3, 5, modelul mai vechi de 2001 nou in cutie 330ron;

- curele 525 ambele second dar ok, 80ron, aia de clima e aproape noua;

- bancheta complecta de spate, in stare buna, o singura arsura de citiva mm de jar de tigara, in rest impecabila! 525d;

- garnituri faruri deasupra la capota, noi 525d,

- far stinga bun, facelift cu eectronica si xenon 240euro, am si celelalt dar este fisurat corpul farului, in rest ok, complect, semnale pe portocaliu; 525d;

si multe alte maruntishuri mici, multe chiar noi dintre ele....mai am si un cd original bmw nou, a mers cred citeva luni, arata si functioneaza impecabil, cu tot cu mufe adaptoare din fakra in oem la 250 euro!!

Ptr restul ce va intereseaza, va rog intrebati!

salut ,

ai garniturile de sub far alea care se pun pe ornamente ? pentru E39 facelift e farul .

imi trebuie urgent .

daca le ai cat costa ? si cand ajung la mine ? sunt in bucuresti .

multuemsc ,

astept raspuns ,

• 2 weeks later...

Craciun fericit tuturor !!

Mai vind mid computer, cd Blaupunkt nou, cass Philips tot original ptr masini din 2000/2003 cu tot cu conectica adaptoare = 100+200+80euro in ordine;

- rama originala OEM ptr schimbat cel original cu aftermarket = 100ron noua! sau schimb ceva cu boxa turbo spate OEM+mocheta, eventual amplificator original al boxei!

Numai bine si aveti grija la cit mincati zilele astea....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.