Jump to content

cum se pot invarti rotile pe loc cu o cutie autom?

cipus

Recommended Posts

LOOOOL! Deci azi, venind spre casa, deci am incercat chestia cu frana cu stangul! Deci e super senzatie! Sport extrem, nu alta! Cerculete, burn-out-uri, liniute..... fix zero!!! Deci asta e mama lor. Deci incercati pe un drum cat de cat liber, sa vedeti efectul. Da' totusi, un sfat: Uitati-va intai in oglinda, sa n-aveti pe nimeni in spate... :blink:

Deci se uitau vreo doi de pe trotuar la mine si-si faceau cruce...

Deci... :)

Edited by gbu

LOOOOL! Deci azi, venind spre casa, deci am incercat chestia cu frana cu stangul! Deci e super senzatie! Sport extrem, nu alta! Cerculete, burn-out-uri, liniute..... fix zero!!! Deci asta e mama lor. Deci incercati pe un drum cat de cat liber, sa vedeti efectul. Da' totusi, un sfat: Uitati-va intai in oglinda, sa n-aveti pe nimeni in spate...  :blink:

Deci se uitau vreo doi de pe trotuar la mine si-si faceau cruce...

Deci...  :)

92862[/snapback]

deci e super senzatia. deci nu trebuie sa scoti placutele de pe spate ?

deci o sa incerc si eu.

deci...:)

Ce tot ai ma omule cu placutele de pe spate?  :blink:  :)  :)

92911[/snapback]

pai nu mi-a raspuns nimeni...se scot sau nu ?

daca nu se scot inseamna k se schimba dupa aia automat....

pai nu mi-a raspuns nimeni...se scot sau nu ?

daca nu se scot inseamna k se schimba dupa aia automat....

92978[/snapback]

bai omule nu vreau sa te jignesc sau ceva...dar cum sa pui asemenea intrebare?cum sa scoti placutele de frana ptr un burnout?

bai omule nu vreau sa te jignesc sau ceva...dar cum sa pui asemenea intrebare?cum sa scoti placutele de frana ptr un burnout?

92984[/snapback]

bai omule nu prea le am in "artificii cu masina", nu toti s-au nascut invatati...:)

asa imi spunea un "expert"

ps : parca este forum sa te informezi, sa inveti cat mai multe....ce-ar fi sa o facem toti pe-a smecherii acuma.... :blink:

bai omule nu prea le am in "artificii cu masina", nu toti s-au nascut invatati...:)

asa imi spunea un "expert"

ps : parca este forum sa te informezi, sa inveti cat mai multe....ce-ar fi sa o  facem toti pe-a smecherii acuma.... :blink:

92991[/snapback]

eu nu fac pe smecherul,nu am spus ca eu le stiu pe toate dar ce ai intrebat tu mi se pare chiar stupid...

:blink:

ce nu inteleg eu  :)  : cand merg cu o masina cu cutie manuala apas pedala de frana cu piciorul drept ....cand merg cu una automata apas cu stangu pana aici nimic anormal dar daca apas cu spangu cand merg cu cea manuala franez brusc nu pot sa apas usor cum fac cu dreptu .....din ce cauza?????  :)

puteti sa raspundeti dupa ce va opriti din ras  :)

92718[/snapback]

Pai, s-ar putea sa te incurci, dc apesi frana cu stangul o sa ai impresia ca apesi ambreiajul, adica o sa trantesti o frana cu ambele picioare si poate dai cu capul in parbriz. Mai bine lasa sa someze stangul.

Edited by cyborg

ce am patit si eu cu o frana cu stangu ..... sa mor de spaima ...

aveam cam 120 ... si mi'era lene sa franez cu dreptul..... si am zis hai sa franez cu stangu ... si am tras o frana .... in momentul cand am reusit sa ridic piciorul de pe frana .... aveam vreo 40 la ora .... am franat super violent nu stiu de ce ... si de atunci nu mai franez cu stangu ...:)

92722[/snapback]

Eu am incercat sa opresc la semafor asa...am orprit instantaneu la vreo 30 de m de semafor :blink:

Nu mai repet experimentu :)

am incercat un burnout. am pus pe sport, am scos dsc-ul, piciorul stang pe frana si dreptul la max pe acceleratie. Ma asteptam sa fie mult mai spectaculos. Rotile nu se invart tot timpul (ma asteptam sa scartie constant....poate si oleaca de fum dar nik :blink:) si schimba vitezele foarte rpd...N-am procedat corect ?

am incercat un burnout. am pus pe sport, am scos dsc-ul, piciorul stang pe frana si dreptul la max pe acceleratie. Ma asteptam sa fie mult mai spectaculos. Rotile nu se invart tot timpul (ma asteptam sa scartie constant....poate si oleaca de fum dar nik :)) si schimba vitezele foarte rpd...N-am procedat corect ?

94354[/snapback]

Poate ca lipsa de putere poate produce unele probleme...las-o mai moale usor din acceleratie cand vezi ca se apropie de zona rosie, ca sa eviti schimbarea treptei, imediat dupa iar maxim acceelratie iar iei picioru pana pe la 1/2 sau cateodata 3/4. Daca e nevoie poti sa mai dai drumu usor la frane ca sa fie mai usor pt ruperea aderentei.

Bafta... :blink:

• 2 months later...
eu stiam ca la steptronic,atunci cand calci frana se decupleaza cutia  :blink: ...

123683[/snapback]

Nu are cum sa se "decupleze cutia" ... La franare (reducerea vitezei) cutia este in sarcina tot timpul...ajuta la decelerare (frana de motor). Daca cutia s-ar decupla la fiecare franare ar distruge f. repede ambreiajul si viteza de reactia a cutiei ar scadea cu mult...

• 4 months later...

tii apasat 3-4 sec pe DSC ca sa dezactiveze toate chestiile "inutile" :blink:, cuplezi Drive Sport sau M1,M2 merge si cu m2 apesi cu piciorul stang pe frana ferm si accelerezi pana la 3 mii de ture, undeva intre 2500 si 3000 de ture dai drumu foarte foarte lent la frana dar nu de tot doar putin si accelerezi in continuare pana in rosu! merge 100% nu trebuie sa scoti nici o placuta, frana nu este cuplata decat pe fata dar iti strici transmisia sau ma rog o deteriorezi daca faci asta mult timp si de prea multe ori ca sa nu mai zic ca iti tocesti cauciucurile in NO TIME:)

Bafta!

tii apasat 3-4 sec pe DSC ca sa dezactiveze toate chestiile "inutile" :), cuplezi Drive Sport sau M1,M2 merge si cu m2 apesi cu piciorul stang pe frana ferm si accelerezi pana la 3 mii de ture, undeva intre 2500 si 3000 de ture dai drumu foarte foarte lent la frana dar nu de tot doar putin si accelerezi in continuare pana in rosu! merge 100% nu trebuie sa scoti nici o placuta, frana nu este cuplata decat pe fata dar iti strici transmisia sau ma rog o deteriorezi daca faci asta mult timp si de prea multe ori ca sa nu mai zic ca iti tocesti cauciucurile in NO TIME:)

Bafta!

181386[/snapback]

Asta intra la,cum sa distrugi cutia mai repede :)

Chiar,era un topic ca nu sunt fiabile :blink:

"> cum se pot invarti rotile pe loc cu o cutie autom?, la e 46"

simplu, o ridici pe cric sau astepti sa vina zapada sau gheata, altfel reusesti performanta de a invarti rotile pe loc, adica ii dai un burn/smoke frumos dar si cutia e pelcata la plimbare, cutiile automate sunt pentru confort nu pentru cerculete