Jump to content

vand bmw seria 7, e38 diesel unic pe la noi 10.000e

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ai dat jantele? supermasina chiar daca nu e de 5000cmc.tot ne dorim asa ceva dar nu stiu cati ne permitem 5000cmc.iar unii dau prea mult cu presupusul ca sigur nu au facut o lucrare nici a zecea parte la o asa masina. dar le stiu pe toate. avea dreptate azi un coleg de forum cand i-a spus altcuiva:

"Cred ca nu ti-ai dat seama pana acum, pe acest forum sunt numai carcotasi"

ai dat jantele? supermasina chiar daca nu e de 5000cmc.tot ne dorim asa ceva dar nu stiu cati ne permitem 5000cmc.iar unii dau prea mult cu presupusul ca sigur nu au facut o lucrare nici a zecea parte la o asa masina. dar le stiu pe toate. avea dreptate azi un coleg de forum cand i-a spus altcuiva:

"Cred ca nu ti-ai dat seama pana acum, pe acest forum sunt numai carcotasi"

mai am jantele!

• 4 weeks later...
foarte frumoasa masinuta ta....bafta la vanzare...daca ai pune un pret de 2000 sau 3000 de euro atunci sunt convins ca tuturor carcotasilor le-ar placea masina si ar vrea sa o cumpere :) (nu ar mai fi cazan din punctul lor de vedere)....asa face si vulpea cand nu ajunge la struguri ( sunt acri nu sunt buni)......unul care a avut dreaptate este Pole .....vrei 10.000 pe ea si nu ai 200 de euro pentru stopuri???....e ca si cum ti-ai cumpara un cal si nu mai ai bani de copite sau ti-ai luat bugati dar bani de benzina n-ai. Edited by zeky

foarte frumoasa masinuta ta....bafta la vanzare...daca ai pune un pret de 2000 sau 3000 de euro atunci sunt convins ca tuturor carcotasilor le-ar placea masina si ar vrea sa o cumpere :) (nu ar mai fi cazan din punctul lor de vedere)....asa face si vulpea cand nu ajunge la struguri ( sunt acri nu sunt buni)......unul care a avut dreaptate este Pole .....vrei 10.000 pe ea si nu ai 200 de euro pentru stopuri???....e ca si cum ti-ai cumpara un cal si nu mai ai bani de copite sau ti-ai luat bugati dar bani de benzina n-ai.

sti care e diferenta intre emblema 745il 750il si continut ?

uni au decat emblema altii folosesc continutul............. :lol:

• 1 month later...
la cate improvizati are poate sa ia foc oricand

improvizatii se scrie prietene...Ti-am urmarit posturile, n-ar fi rau sa-ti cumperi o carte de gramatica, te-ar ajuta mult daca vreodata decizi sa te lasi de statul pe net si sa-ti gasesti un job. Bafta.

noi retinem continutul si trecem peste greseslile gramaticale ,ca doar nu da omul examen la drept.

• 2 weeks later...

In primul rand vreau sa il salut pe Dani,si acum cateva cuvinte din partea cuiva care a mers cu masina asta!Ptr cei ce zic ca este o improvizatie sau o rabla va rog frumos sa va mai ganditi si sa va duceti sa o vedeti live daca aveti bani de ea daca nu nu mai comentati.Cu baiatul asta m-am intalnit de cateva ori,o data ptr niste piese ptr a mea si o data pe la Braila si vreau sa zic ca am ramas complet impresionat cum merge masina asta si cum functioneaza toate chestiile pe ea,nu ia foc,va asigur eu :),il felicit iar pe danut cum a lucrat,mecanic beton pe BMW,nici nu zici ca masina a avut motorul schimbat,cine nu crede sa se duca sa o vada ;)si mai vorbeati voi de cai putere,ca are putini, dupa parerea mea trage super bine,de comfort nu mai vorbim,nu troncane nimic pe ea,m-am plimbat prin braila cativa km buni si tot ce pot spune se comporta ca un 750IL numai ca nu are putearea acelui V12,in rest e super OK masina,inca o data il felicit pe Dani ptr masina o treaba foarte bine facuta,cand o sa fiti si voi in stare de ce a facut omul asta atunci sa mai vorbiti ;)sunt satul de comentatori aiuriti care nu stiu sa schimbe o siguranta,ce naiba,deci va spun celor care zic ca o panarama masina asta si totusi erau interesati de ea,sfatul meu este sa va intalniti cu omul sa va faca o tura si mai vorbim.

Va salut pe toti si inca o data nu mai comentati aiurea pe munca altuia!