Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

URGENT ! help...

kretzu

Recommended Posts

am nevoie de contro unit-ul de la clima......al meu e bulit....

http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Seda...ioning_control/

piesa 1 , clima automata , cu auxiliary heating....

de testat in primul rand , al meu era bulit ca imi consuma curent din baterie , iar dupa de cumparat.....

part number-ul de pe site 64 11 6 927 895 , part number-ul de pe piesa mea , 64 11 6 916 641 , precizez pe piesa mea scrie ceva ciudat..."Do not mount in cars with latent-heat storage system"...banuiesc ca oricum nu era potrivita pe a mea nustiu.......help <_<

Edited by kretzu

daca nu e buna comanda pe care ti-o trimit mi-o poti returna( asta in cazul in care este defecta , nu si in cazul in care este buna si nu a fost ea de vina).

da , ea a fost de vina.....cand scoteam mufa de alimentare din panoul meu ( mufa cu 3 pini ) imediat scadea tensiunea pe multimetru.....

buuun......aveti idee din ce cauza imi mananca curent panoul ala nenorocit ? <_< :)

am consum 0,30 , 0,35 ....si nu inteleg de ce...cum scot mufa cu 3 pini din panou scade brusc curentul :bashwall:

nu este de la piesa cu tepi nici de la diuzele de la parbriz......am testat azi asta...

Putin probabil sa fie comanda de clima.Ai asteptat 20 de minute si ai verificat consumul dupa?

2 minute maxim de asteapta...nu 20 <_< , si da am asteptat.

atunci ce legatura are panoul cu consumul ? daca zici ca e putin probabil....ai idee de altceva ?....am zis clar atunci cand scot mufa scade consumul.

Edited by kretzu

am ajuns la incalziurea diuzelor de la spalarea parbrizului....cand scot siguranta aia.....scade instant consumul......doar ca iar nu mai am curent pe traseul cu clima......

are cineva idee de vreun sensor care este in bara fata undeva care se ocupa cu temperatura care o trimite pentru incalzirea diuzelor ?

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.