Jump to content

Manuale Seria 3

mihnea

Recommended Posts

AM luat manualul dar are numai 29 de pagini, nu cred ca este tot pentru ca nu pot intra in unele parti ale cuprinsului.

Are cineva un manual complet de E90, engleza sau romana ? M-ar interesa si unul de service, poate acolo zice cum sa schimb becul la angel-eye :) .

AM luat manualul dar are numai 29 de pagini, nu cred ca este tot pentru ca nu pot intra in unele parti ale cuprinsului.

Are cineva un manual complet de E90, engleza sau romana ? M-ar interesa si unul de service, poate acolo zice cum sa schimb becul la angel-eye :) .

nu intrĂŁ ĂŽn unele pĂŁrĂži ale cuprinsului pentru cĂŁ restul conĂžinutului al cuprinsului este ĂŽn alte fiÂşiere separate pdf. dacĂŁ te uiĂži ĂŽn poza ataÂşatĂŁ ai sĂŁ vezi cĂŁ exact fiÂşierele ĂŽn care nu intrĂŁ sunt niÂşte documente separate pe care nu le-am ataÂşat, nu cred cĂŁ ar avea loc. dacĂŁ este vreun doritor sĂŁ mĂŁ contacteze sĂŁ i le trimit pe mail arhivate.

cât despre un manual service, ÎÞi recomand cu Încredere BMW TIS EN GER 08/2007, dar este o versiune din 2006. are ºi E90 ºi eu am vãzut câteva chestii foarte interesante.

Salutare tuturor...Recent am devenit si eu membru pe forum si tot ce pot sa zic...10x (mc increatul98, ciupanezu, bavaria, dizlpower, tzucul)...

M-ar interesa si pe mine daca stie cineva unde pot gasi un manual pt E90 318d model 2005...numai in germana sa nu fie :) ...ca ma chinui de vreo 3 saptamani sa descopar cum fac sa pun o melodie pe repeat la BMW Radio Professional...

Multumesc frumos si sa aveti o zi buna!

iti pot explica eu cum sa pui o melodie sa o repete, e foarte simplu! :)

Salutare. Am un BMW 318D 2002. L-am luat din Germania cu vreo 65000km. Am aproape 80000km facuti si se apropie sa-i fac schimbul de ulei. Din pacate nu am Cartea Service. Poate imi trimite si mie cineva o lista cu nr de km la care sa-i fac reviziile si cu niste manuale de intretinere ca ce am eu este doar in Germana. Adresa de mail este draganmihnea@yahoo.com Multumesc anticipat

mihnea, ai reusit sa faci rost de manual ? imi trebuie si mie daca se poate... mersi anticipat... :)

Bitte Schoen! :)

daca cineva mai are nevoie de manual pt BMW, modele dupa 2000, sa imi spuna...

va rog specificati si luna/anul fabricatiei si tipul de motorizare ...

salut !

pt.318d 2004 si 320 i 2004 manual de utilizare si service, trimte-mi daca ai te rog

merci

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.