Jump to content

Manuale Seria 3

mihnea

Recommended Posts

manual pt E36 318tds nu a gasit nimeni?... k eu am gasit pt E36 dar numai pt modelele pe benzina... dar pt diesel nu gasesc nimic... hellllllllllllllllllpppppppppppp pleaseeeeeeeeeeeeeeeee

Salut. Spune-mi te rog dacĂŁ ai gĂŁsit, cĂŁ nici eu nu gĂŁsesc pt E36 318tds.

MulĂžumesc.

Am eu manualul de 318tds .... lasa un id de mess.

• 2 months later...
Am o rugaminte...Vreau si eu un manual de service pentru un 316i din '99-2000.Am tot cautat si nu am gasit!S-a oferit un prieten sa-mi dea unu da cred ca era tras la xerox ca nu se distingea mare lucru la ilustratii si mai era si in nemteste....Asa ca daca are cineva ii raman dator...Multam anticipat!

Am adresa de mail pe www.gmail.com daca vrei poti sa-mi trimiti pe : mariusrizea@gmail.com

asta incerc, sper sa nu fie la limita...

XXL, te rog trimite-mi si mie manualul pt E90 320d 177cp, este tot din 2008, ca si a lui mgi

adresa mea este sebi7702@yahoo.com

Multumesc anticipat!

il ai pe e-mail :lol:

XXL,fi te rog amabil si trimite-mi si mie manualul de BMW 320d,E90.Adresa de gmail este catalin.sab2009.Multumesc anticipat!!

nu e completa adresa de mail... si nu ai specificat nici anul de fabricatie a masinii...

vreau si eu un manual pt e36 318 is coupe daca are cinevA

MULTUMESC

nu am asa ceva

Am o rugaminte...Vreau si eu un manual de service pentru un 316i din '99-2000.Am tot cautat si nu am gasit!S-a oferit un prieten sa-mi dea unu da cred ca era tras la xerox ca nu se distingea mare lucru la ilustratii si mai era si in nemteste....Asa ca daca are cineva ii raman dator...Multam anticipat!

manuale de service nu prea gasesti asa usor... moca, la asta ma refer :)

XXL, as dori si eu manualul de la e46 2004 si Tis-ul daca se intampla sa il ai pacowonderboy@gmail.com, si raman dator de o "apa" :)

ti l-am trimis pe mail... doar ca e pentru varianta sedan, nu coupe :)

apa aia e buna rau de tot... :D

TIS-ul nu il am...

Am adresa de mail pe www.gmail.com daca vrei poti sa-mi trimiti pe : mariusrizea@gmail.com

asta incerc, sper sa nu fie la limita...

XXL, te rog trimite-mi si mie manualul pt E90 320d 177cp, este tot din 2008, ca si a lui mgi

adresa mea este sebi7702@yahoo.com

Multumesc anticipat!

il ai pe e-mail :lol:

XXL,fi te rog amabil si trimite-mi si mie manualul de BMW 320d,E90.Adresa de gmail este catalin.sab2009.Multumesc anticipat!!

nu e completa adresa de mail... si nu ai specificat nici anul de fabricatie a masinii...

vreau si eu un manual pt e36 318 is coupe daca are cinevA

MULTUMESC

nu am asa ceva

manuale de service nu prea gasesti asa usor... moca, la asta ma refer :)

XXL, as dori si eu manualul de la e46 2004 si Tis-ul daca se intampla sa il ai pacowonderboy@gmail.com, si raman dator de o "apa" :)

ti l-am trimis pe mail... doar ca e pentru varianta sedan, nu coupe :)

apa aia e buna rau de tot... :D

TIS-ul nu il am...

Stiu ca nu gasesc,mai ales in romana si destul de rar in engleza,dar tocmai asta e si ideea fundamentala a forumui,nu?Sa ne ajutam intre noi cat putem...Eu unu daca l-as avea l-as posta aici imediat,dar nu il am...Si parca nu imi vine sa dau o caruta de bani unuia care mai mult ca sigur l-a luat de la altcineva de buna credinta si care probabil i l-a dat gratis....Asa ca daca il are cineva,dau berea!!!! :) :lol:

Stiu ca nu gasesc,mai ales in romana si destul de rar in engleza,dar tocmai asta e si ideea fundamentala a forumui,nu?Sa ne ajutam intre noi cat putem...Eu unu daca l-as avea l-as posta aici imediat,dar nu il am...Si parca nu imi vine sa dau o caruta de bani unuia care mai mult ca sigur l-a luat de la altcineva de buna credinta si care probabil i l-a dat gratis....Asa ca daca il are cineva,dau berea!!!! :) :lol:

Iti dau eu BMW TIS-ul in engleza daca ai drum prin zona tineretului. Nu exista manual mai bun decat asta :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.