Jump to content

Manuale Seria 3

mihnea

Recommended Posts

nu exista doar pt radio...

dar ai in manualul userului capitolul radio , nu e suficient ?

Nu e pt. ca in manualul userului la capitolul radio sunt doar cateva chestii si daca ai compara detaliile date specific in manualul de radio, ai sa vezi ca acolo sunt o groaza de chestii in plus :)

Eu unul sincer am umblat pe bajbaite si pe incercate in setarile de radio si tare ma enerveaza chestia asta... :)

Nu e mai elegant sa citesti ce scrie si sa faci ce scrie? :)

Ideea care a mai fost vehiculata aici, aceea ca cineva care a cumparat un model respectiv de la Automobile Bavaria din RO si are manualele in lb. RO si ar avea amabilitatea sa le scaneze in pdf si sa le posteze, ar fi excelenta. Chiar nu e nimeni???!!!

Da, eu caut disperat:

BMW e90 320d, fabricat martie 2005, iDrive Businsess.

Am gasit doar pt variantele fabricate pt SUA (toate pe benzina) si cu iDrive Professional.

Chiar pt variantele vandute in EUROPA (cu sau fara iDrive) sa nu exista in format electronic ?

Astept.

Multumesc

Bitte Schoen! :)

daca cineva mai are nevoie de manual pt BMW, modele dupa 2000, sa imi spuna...

va rog specificati si luna/anul fabricatiei si tipul de motorizare ...

Ciao!

Ai manual pentru un 320 CI din 02/2001, E46 / 2.2l benzina ?

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.