Jump to content

vand scaune sport

Recommended Posts

vand scaune sport cu reglaj lombar sunt verzi, ideal pt cineva care are tapiteria verde sau pt cine vrea sa isi puna piele..

pret 250E

LE: mai multe poze maine, nu mai sunt asa murdare, le-am curatat. le dau fara sine, merge orice sina de E46 facelift,prefacelift

la 350 ron am gasit o firma in buc care face tapiterie din materiale originale pt scaune deci se poate rezolva si pt alte tapiterii

Edited by ins1dez

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

uite ce ziceai intr-un topic al unui coleg care are de vanzare scaunele si bancheta pt E46...

pai la fel am si eu 2 scaune la 200 ron dar.. nu le ia nimeni.. am avut oferta numai de la unu sa le puna pe dacie <_<))

daca este vorba despre aceleasi scaune pe care le dadeai la 200ron e o diferenta enorma de la 200ron la 250 euro...

daca este vorba despre alte scaune atunci imi cer scuze

pe aripioarele de la scaun ..e piele?

scaunul e verde?

nu e piele.. o sa fac poze putin mai incolo

uite ce ziceai intr-un topic al unui coleg care are de vanzare scaunele si bancheta pt E46...
pai la fel am si eu 2 scaune la 200 ron dar.. nu le ia nimeni.. am avut oferta numai de la unu sa le puna pe dacie <_<))

daca este vorba despre aceleasi scaune pe care le dadeai la 200ron e o diferenta enorma de la 200ron la 250 euro...

daca este vorba despre alte scaune atunci imi cer scuze

e vorba despre alte scaune. alea erau normale astea's sport.

nu-si merita astea 250...... sa le puna unu piele mai ia 250 lejer.... si cu verdele ala, nu vad pe nime sa fie fericit ca il are in masina.

oricum bafta... la preturile astea ai nevoie.

la 350 ron poti sa pui textil

merita daca isi pune cineva piele in toata masina si vrea si interior sport.. de ce zici tu ca nu merita ?

a si inca ceva am vazut unii user pe aici cu interior verde.. la aia da bine <_<

Edited by ins1dez

merg si pe e36 ?

da, sinele cad la gauri, dar iti tre o sina pt cel din stanga ca nu am. dar nu stiu daca o sa-ti mearga reglaju lombar, tre sa tragi fire sub scaun si sa pui o siguranta

Edited by ins1dez

tu ce tiganie ai avut in masina aia?

scaune fata verzi si spate bancheta neagra?

<_<)

mda.. pai cand le-am pus am vb cu un tapiter care facea tapiterie pt masini cu materiale originale am vb a ramas sa vb peste vreo 2-3 sapt ca eram in sesiune si cand sa-l sun dupa aia am aflat ca i-a murit sotia.. si nici nu mai raspundea la telefon si am mai asteptat sperand ca poate poate. dar ... m-am hotarat pana la urma sa vand masina.. si o sa le pun pe alea normale ca vine aiurea cu astea verzi si daca le fac tapiterie la aia din bucuresti nu-mi scot banii nici pe scaune nici pe drum nici pe tapiterie :)

oricum nu era prea vizibil verdele ca aveam niste huse din alea in masina.. doar la tetiere.. :bashwall:

Edited by ins1dez

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.