Jump to content

Va rog sa ma ajutati!

soselinho

Recommended Posts

Salut cu stima si respect pe toti membrii forumului.

Acest topic este dedicat posesorilor de E60 si nu numai.

M-am inregistrat pe acest forum cu un singur scop, acela de a afla cat mai multe informatii in cea ce priveste seria 5 (520, 525D) deoarece doresc sa achizitionez un astfel de model. De preferat as dori un 520 D, an >= 2005.

Pana la momentul actual nu am mai detinut nici un bmw si de aceea va cer voua parerea.

Cea ce m-ar interesa pe mine ar fi:

1.Care varianta este mai buna pt cumparare: sa o iau din Germania personal ori din Romania?( ma refer la bani, cat este diferenta)

Pt prima varianta cam cat costa toate actele facute ca masina sa fie in regula.

2.Care sunt costurile de intretinere pe an si in ce consta?

3.Care este consumul real al unui 520d, 525d, in oras si la drum lung?

4.Ce defecte pot aparea o data cu trecerea timpului, ce incepe sa cedeze?

................................................................................

................................................................................

In cea ce priveste tuningul pe E60

1.Cat costa montarea foliei pe toata masina, si daca puteti sa-mi recomandati un service bun.

2.Niste jante pe 18, 19, de preferabil in 5 spite asemanatoare modelului m6 la cat ma duc.

3.Si in ultimul rand un sistem audio de 1000-2000W cat ar costa.

Multumesc tuturor celor care binevoiesc a ma ajuta.

Am sa tin cont de sfaturile, si opiniile voastre.

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif [/b][/b]

post-25880-1241618709_thumb.jpg

Bine ai venit pe forum!

Iti dorim viata lunga, kilometri cati mai multi si fara evenimente!

Asteptam cu drag sa-ti cumperi un BMW si sa poti veni la intalnire cu el!

Ah, si da! Foloseste SEARCH! Probabil multe din intrebarile tale au deja raspuns pe forum.

folia e 5-600 ron, muzica - depinde si sunetul nu numai puterea, iar la calitate mare smecherie nu faci daca nu schimbi headunitul

la jante trebuie sa te hotarasti intai daca vrei noi sau sh, replici sau OEM, pentru ca difera mult preturile.

Guest poleposition
folia e 5-600 ron, muzica - depinde si sunetul nu numai puterea, iar la calitate mare smecherie nu faci daca nu schimbi headunitul

la jante trebuie sa te hotarasti intai daca vrei noi sau sh, replici sau OEM, pentru ca difera mult preturile.

poate are bafta de un Logic 7 si e mai mult decat suficient. Eu am pe M6 si nu-mi trebuie altceva...

ai 13 difuzoare, surround si o redare, o acustica extraordinar de clara.

Este un sistem audio excelent, comparabil cu sistemele audio Mark Lenvinson (puse pe lexus)m care sunt printre cele mai bune din lume (Bang and Olufsen etc)

asa ca, daca pupi un Logic 7 Hi-Fi...vei fi extrem de multumit.

daca esti din Brasov iti recomand cu cea mai mare placere <_<

pentru jante incearca jantenoi.ro

banuiesc ca le vrei pe astea

de fapt as dori pe acestea, deoarece masina o vreau neagra , ii voi pune folie tot negru si cred ca s-ar potrivi foarte bine cu aceste , parerea mea, insa nush cam la ce bani sunt, pe site am vazut la 125e/buc dar sunt pe 17, eu as dori 18 sau 19 insa nu au aceste dimensiuni:((

daca ai ochit deja ceva si esti din Bucuresti te astept la group scan ul pe care vreau sa il fac , http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...=56779&st=0 , sa vedem istoricul masinii

numai bine

ar fi fost buna ideea ta ca inainte sa dau banii pe masina sa vin cu ea la tine sa vad ce antecedente are, insa dupa cum mi-au spus baietii de pe forum as cumparao din germania ca cica iesi mai bine la bani cu ea daca o iei de la nemti.

oricum multumesc mult, daca mai ramane valabila cand voi veni cu ea in tara ma voi opri la garajul tau si apropo cat dureaza toata verificarea?

Edited by soselinho