Jump to content

Cumpar Bandouri usi BMW e36 coupe

Recommended Posts

ce-ar fi sa te duci tu la bavaria sa ti le comanzi !

sau la un centru de dezmembrari ceva... incep sa fiu deranjat de astfel de cereri pe forum.. pentru ca pot prejudicia foarte usor alti membrii

Edited by Stefan_SNK

e ok si asha . lasa mi un nr de tel , sau da mi niste poze cu ele . si zi mi cat trebuie sa ti platesc pentru ele .

e belea mare cu bandourile astea ,.//

jupanul d emai sus se temea n romania ca se gaseste unul sa i le fure pe ale lui si sa mi le vanda mie ... dar ce sa mai zic cand astea au fost furate in Germania ...

e ok si asha . lasa mi un nr de tel , sau da mi niste poze cu ele . si zi mi cat trebuie sa ti platesc pentru ele .

e belea mare cu bandourile astea ,.//

jupanul d emai sus se temea n romania ca se gaseste unul sa i le fure pe ale lui si sa mi le vanda mie ... dar ce sa mai zic cand astea au fost furate in Germania ...

Pai la 150 ron . Asta e nr meu 0724 377 602.

110 ron unu mic de pe aripa fata

pe usa 1,7 mil

emblema 1,7 mil

eu d elimo am vandut acum 2 saptamani un set cu 100 euro dupa m3 ul pe care l am dezmembrat cu tot cu clipsuri , iar bandourile in stare noua .

cat despre topic , s epoate inchide ... problema rezolvata . merci ig0r .

110 ron unu mic de pe aripa fata

pe usa 1,7 mil

emblema 1,7 mil

eu d elimo am vandut acum 2 saptamani un set cu 100 euro dupa m3 ul pe care l am dezmembrat cu tot cu clipsuri , iar bandourile in stare noua .

cat despre topic , s epoate inchide ... problema rezolvata . merci ig0r .

Cu muta placere ! Sper ca ai fost multumit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.