Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

mers intrerupt

Recommended Posts

salutare,

de vreo 1 sapt am vazut ca , cand merg constant si la relanti merge motorul intrerupt ca si cum ia`i taia alimentare (merge ca o dacie cu carburatorul infundat care stie <_<) ) , am fost am puso pe tester si nimik , injectoarele sunt in parametri , ce am gasit astazi la service a fost un furtun de la turbo iesit .

la prima impresie mia zis mecanicul ca ori e vreun furtun spart ori intercoolerul la care a desfacut alea pe la motor a bagat mana la turbina si a zis ca nu are joc si ca turbina si restul sunt toate ok dupa care a gasit furtunul ala. la`m bagat si tot asa merge , m`am dus inapoi si a zis ca din cauza ca nu a mers turbina mi-a infundat catalizatorul si egr`ul a fost blocat si sa merg mai tare cu ea ca isi da drumu in cateva zile....

astept niste sfaturi ce sa verific sau eventuale cauze.....

mersik

P.S dc. am gresit vreun cuvant i`m sorry dar sunt grabit ca trebuie sa ajung undeva si am postat pe fuga

salutare,

de vreo 1 sapt am vazut ca , cand merg constant si la relanti merge motorul intrerupt ca si cum ia`i taia alimentare (merge ca o dacie cu carburatorul infundat care stie <_<) ) , am fost am puso pe tester si nimik , injectoarele sunt in parametri , ce am gasit astazi la service a fost un furtun de la turbo iesit .

la prima impresie mia zis mecanicul ca ori e vreun furtun spart ori intercoolerul la care a desfacut alea pe la motor a bagat mana la turbina si a zis ca nu are joc si ca turbina si restul sunt toate ok dupa care a gasit furtunul ala. la`m bagat si tot asa merge , m`am dus inapoi si a zis ca din cauza ca nu a mers turbina mi-a infundat catalizatorul si egr`ul a fost blocat si sa merg mai tare cu ea ca isi da drumu in cateva zile....

astept niste sfaturi ce sa verific sau eventuale cauze.....

mersik

P.S dc. am gresit vreun cuvant i`m sorry dar sunt grabit ca trebuie sa ajung undeva si am postat pe fuga

si eu am avut o problema tot ceva de genul tau doar ca la mine functiona normal in relantiu si peste 2500 de ture ,mie imi intrerupea intre 1000 si2500 ca si o dacie care merge in 3 pistoane. Am gasit un furtunas ce venea de la o electrovalva de la turbo fisurat , am taiat o bucata din el l-am bagat la loc si totul e ok ( cand aveam aceea problema la mine nu se mai auzea nici turbina sa functioneze masina e39 520d )

tu vb de furtun ala care cobora de la turbo si cobora pe langa tamponul motor? ala la`m avut si tu spart, dar pe bune ma duc si cumpar mai multi metri de furtun pe grosime si le schimb pe toate....

poate mai are si altcineva alte idei

da injectoarele se pot vedea pe tester dc. lucreaza la capacitate.

de iesit nu a iesit pe tester , noroc meu a fost ca am mecanic bun si a avut el piesa asta.

ma`m uitat in catalog si mai ieftina de 8 milioane nu am gasit.

mi-a zis mecanicu ca se poate curata dar nu merita efortu pt ca dupa 3-4 ore de mers incepe sa faca la fel.

Edited by moaka_mik