Jump to content

BMW seria 3 sau seria 5?

izy

Recommended Posts

Vezi ca iti verifica vizual foarte atent masina :) dupa care ii fac poze. Inclusiv la interior. Daca ai jante din aliaj ti le asigura dar platesti :) . Defapt se plateste in plus pt. orice are masina in plus fata de modelul de baza :blink:

Nu stiu :) Au catoloage germane iar pretul este cel de acolo :) Nu poti s-o asiguri nici mai mult nici mai putin decit pretul de baza care este functie de anul fabricatiei , capacitate , la cere se adauga tot ce are masina pe in plus fata de modelul de baza[ex: piele , trapa , xenon, jante , etc. ] :blink:

-jantele sunt Bmw,nu necesita plata suplimentara(dupa 2-3 luni,o "lovesti" mai bine si ti`o schimba)

-poti sa o asiguri la o valoare mai mica(in functie de francize) sau mai mare(insa platesti suplimentar)

-pentru tot ce ai extra,aduci acte doveditoare(factura) sau comunici tu valoarea

Nu este asa :D La BCR asig. platesti tot ce ai in plus pe masina fata de modelul standard . Iar sa-ti faci asigurare cu franciza trebuie sa fii dus cu capul :) :) Ai senzatia ca faci o smecherie dar poti sa iei teapa :w00t: Eu am casco din 1986 cind mi-am cumparat prima masina. Asa ca in atatia ani m-am cam frecat cu socetatille de asigirari :D :bounce: Oricum tu trebuie sa stii ce vrei si sa faci optiunea pe care o consideri ce mai optima pt.tine si banii tai :blink: :)

si cand ti`ai facut asigurarea in `86....unde ti`ai facut`o?la alimentara la ghiseul incadrat de cutiile de creveti si conservele de peste?daca citeai cu atentie ce am scris....am spus ca pentru tot ce ai extra,fie aduci facturile respective,fie asiguri la ce valoare vrei tu si platesti suplimentar.cat despre franciza,i`am spus omului alternativele,iar in cazu` unei masini ce are 3-4 ani,la furt total sa lasi franciza 0.......este optiunea ta,eu nu`i vad sensu`.....

Frumoasa si buna. S-o stapanesti sanatos, ai zis ca are 170.000km. Nu e putin cam mult? Oricum masina e super.

86387[/snapback]

Da are cam multisor , dar a trecut toate testele care am crezut eu ca sunt necesare (tester , amortizoare etc..) , nu a fost nimic in neregula. Eu deja iam facut 7.000 intro luna :blink: O sa mai pun ceva poze mai noi

si cand ti`ai facut asigurarea in `86....unde ti`ai facut`o?la alimentara la ghiseul incadrat de cutiile de creveti si conservele de peste?daca citeai cu atentie ce am scris....am spus ca pentru tot ce ai extra,fie aduci facturile respective,fie asiguri la ce valoare vrei tu si platesti suplimentar.cat despre franciza,i`am spus omului alternativele,iar in cazu` unei masini ce are 3-4 ani,la furt total sa lasi franciza 0.......este optiunea ta,eu nu`i vad sensu`.....

86370[/snapback]

Probabil ca asa ai aflat tu de la parintii tai ca in '86 se faceau asigurarile. Te-au informat cam prost. Daca vrei detalii mai intereseaza-te. Cu asta, discuta cu tine o consider inchisa nedorind sa degenereze.

pai senzorul e rupt din placutza de frana , in fine am sa ii spun la mecanic sa lege firele intre ele. Farurile nu sunt schimbate , sunt faruri originale cu xenon numai ca au pleoape de la RIGER . cel putin asha stiu eu , nu vad rostu de a schimba farurile :)

85961[/snapback]

Farurile sunt schimbate, nu sunt cele originale. Masina ta e fara facelift, dar totusi tu ai faruri de model cu facelift. Se vede dupa stopuri, bara fatza si proiectoare, sunt de model vechi.

Vezi ca iti verifica vizual foarte atent masina :) dupa care ii fac poze. Inclusiv la interior. Daca ai jante din aliaj ti le asigura dar platesti :) . Defapt se plateste in plus pt. orice are masina in plus fata de modelul de baza :blink:

86203[/snapback]

Verifica atent pe naiba, a mea era plina de jeg, nu puteai vedea daca e zgariata sau nu. A venit, a facut poze, si atat, nu s-a uitat deloc la masina. Iar valoarea masinii am stabilit-o eu, pentru ca ei au spus ca masina face 16500 si eu le-am zis ca trebuie sa fie tampiti sa imi dea 16500 pe ea in caz de dauna totala, din moment ce ea nu face nici 10 mii pe piata si ca a doua zi o pot aruna in prapastie si sa castig o gramada de bani de pe ei.