Jump to content

Are cineva aici M3 E9X?

fbdcnt

Recommended Posts

Cele mai multe motive pe care le enumerati (bogdanstoica, Kuky) sunt hilare, serios. Auzi, nu trebuie luat M3 ca nu trece peste bordura si i se fura oglinzile si este lovita in parcare <_<

Probabil unul dintre noi nu vorbeste bine romaneste. In primul rand am mentionat ca principalul motiv pentru care am vandut-o este calitatea drumurilor. In al doilea rand nu am sfatuit pe nimeni sa nu cumpere M3-ul. Sfatul meu era sa nu o cumpere ca masina de folosit zilnic, pe orice drumuri.

Mai Kuky, nu stiu cum e cu vorbitu', dar cu scrisu' s-a clarificat problema :) Asa ca rectific: motivele tale SECUNDARE sunt hilare. Na, acum sper ca e OK. Iar motivul tau principal, din punctul meu de vedere nu sta-n picioare. Nu stiu cu cat e mai jos M3-ul decat 335-ul, banuiesc ca au cam aceeasi garda la sol, si pe mine nu ma incomodeaza deloc. Daca vreau sa merg pe carari de munte, inchiriez o masina si gata.

Nu stiu cu cat e mai jos M3-ul decat 335-ul, banuiesc ca au cam aceeasi garda la sol, si pe mine nu ma incomodeaza deloc. Daca vreau sa merg pe carari de munte, inchiriez o masina si gata.

Inseamna ca suntem de acord. Ai nevoie de a doua mashina. Dar nu numai pe drumuri de munte, nicidecum. Un drum frecvent (3-4 ori pe saptamana cate 100km) pe care-l faceam cu m3-ul e DN67B, drum national, asfaltat. Mi se facea mila si de masina si de mine, de fiecare data.

Garda la sol n-are nicio legatura, n-am lovit-o niciodata pe dedesubt. Ma refeream la faptul ca suspensia este atat de tare, incat stii fiecare pietricica peste care treci. Intr-un fel asta e bine si esti entuziasmat de cat de bine "citeste" masina drumul, dar devine repede un handicap pe drumuri neintretinute.

Edited by Kuky

Fiecare are sensibilitatile lui, pe mine nu ma deranjeaza suspensia tare deloc. Tin minte ca m-a intrebat un amic o data daca nu ma dor rinichii, ca imi vazuse fundul masinii topaind pe denivelari.

Si la Porsche am inteles ca suspensia e si mai tare, dar tot mi-as lua unul <_<

Mda, cam asha e cu M3-ul. Nu o recomand decat ca a doua mashina.

Am avut un un E46 M3 ca singura mashina timp de 4 ani si pana la urma am cedat si am dat-o la buy-back la AB, si am luat un X5 E70.

Dintre motive enumar:

1. Principalul motiv: drumurile f. proaste din Romania. Mashina este ca un cart si este EXTREM de sensibila la drumuri proaste.

2. De 4 ori oglinzile furate, chiar si sablate. Si acum mai am un set de oglinzi prin subsol, ca ajunsesem sa cumpar cate doua seturi.

3. Am gasit-o de 6 ori lovita in parcari de-a lungul timpului, dintre care unele erau clar lovituri intentionate, cu pietre, etc...

4. Jantele pe 19 le-am zgariat din primul an, trebuie sa fii maniac sa parchezi tot timpul perfect, mai ales cand esti pe graba.

Mashina e fenomenala, dar mai bine sa ai si o mashina de drumuri proaste.

Ca tot revenii si eu ia sa mai gavaresc si eu ceva:

M3 -ul e M3! E normal sa aiba suspensia tare, e normal sa nu fie facuta sa mearga pe drumurile din Romania!

Eu am M3 de multi ani! sa enumar si eu:

nu mi-a furat niciodata oglinzile, nu am gasit-o niciodata lovita in parcare..etc

Ceea ce spui tu nu sunt argumente, sunt autoargumente menite sa te autoconvinga pe tine ca ai facut bine ca ai vandut-o!

M3-ul e pentru pasionati, E70-ul e pentru oameni comozi care au si ei bmw......

nu stiu ce tot spuneti pe aici, am avut m3 si am avut si alte masini, x5, x3...septar..nici nu mai stiu, toate noi. se punea praful pe ele si plateam rate la leasing degeaba, umblam numai cu m3-ul. acum la fel, folosesc un m3 e93 ca unica masina, nu am nici o problema vara/iarna.

Tocmai mi-am adus aminte de topicul asta.

cine nu ma crede sa ma contacteze si o sa i demonstrez prin fapte toate cele de mai sus
Daca ai vorbit serios, trimite-mi te rog un PM cu numarul de telefon. Eu sunt din Pitesti si pot sa ajung la Valcea usor.

Vorbe-n vant, cum banuiam :)

Cele mai multe motive pe care le enumerati (bogdanstoica, Kuky) sunt hilare, serios. Auzi, nu trebuie luat M3 ca nu trece peste bordura si i se fura oglinzile si este lovita in parcare <_<

nu e nici o vorba in vant pur si simplu nu am timp deocamdata sa fac drive test cu m3.ultima data am scos o din garaj acum 2 sapt.am alta masina pe care o folsesc sa mi fac treaba zilnica.cand o sa am timp o sa ti dau pm

Edited by bogdanstoica18

acum vreo 6 ani, cu un Golf IV in drum spre Paris am lovit pe Buc-Pitesti o pisicuta, am spart 2 radiatore pret de 3300 E si mi-am stricat vacanta.

cam scumpe radiatoarele alea

radiator apa + radiator aer conditionat + maruntisuri + manopera porsche buc nord ... sa nu te miri