Jump to content

Folie sau ionizare geamuri ?

cipus

Ce alegeti ?  

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nu stiu nici eu spre ce sa ma orientez, dar tind mai mult spre ionizare totusi, mi se pare mult mai eleganta. Singura problema e faptul ca tre sa-ti dea geamurile jos deci "umbla la masina !"...Dati-va si voi cu parerea

as aprecia raspunsuri cat mai obiective :)

folia mi se pare ca intalneste mult mai multe probleme : zgaraierea, exfolierea, decolorarea etc

79220[/snapback]

d`asta am specificat 3M,nu este comparabila calitativ......cat si financiar.

argumente:

-la ionizare nu are acelasi impact vizual ca in cazu` foliei

-nu necesita sa dai luneta spate jos

-daca te saturi sa tot dai spaga politistilor o poti da jos

astea imi vin in minte acum :blink:

Edited by Fake

in cazul ionizarii (ma refer la una cat de cat decenta) nu vad sa ai prb cu politistii

spui ca asa sunt din fabrica. folia se vede, mai ales daca e olecutza zgariata sau exfoliata...

Nu stiu nici eu spre ce sa ma orientez, dar tind mai mult spre ionizare totusi, mi se pare mult mai eleganta. Singura problema e faptul ca tre sa-ti dea geamurile jos deci "umbla la masina !"...Dati-va si voi cu parerea

79210[/snapback]

Sa inteleg ca ti-ai adus masina? :blink:

Votat folie, ca ma deranjeaza RAU efectul de oglinda care se obtzine prin ionizare. Cel putzin la vreo 4 firme de ionizari la care am intrebat, mi-au zis ca nu pot sa scap fara un pic de oglinda....

Shi la o mashina k a mea, neagra, vreau geamuri tot negre, nu oglinda...

Am ionizat geamurile la Vectra, arata bine, dar oglinda e acolo... Stizi vreo firma care ionizeaza fara efectul asta?

.....nu e chiar ok topicul.....sa va spun de ce:

depinde de cat de incognito vrei sa fii

ca daca vrei numa pe luneta si geamuri spate sa pui....adica sa fii regulamentar e frumos folie

daca vrei sa fie o tenta doar(pe toate geamurile) nu foarte inchis .....ionizezi geamurile

daca vrei ,, noapte buna,, si pui folie .....deja intri sub incidenta politistilor!!!! si poti sa ai folie 3m ca tot o iei la bucutze cu procesul verbal si ai dat 150 euro degeaba pe folie De exemplu calin...... :blink: :)

Asta e parerea mea sper ca nu se supara nimeni :)

Auzi Caline?? Sa nu-mi spui ca ti-au dat acte si pt folia pusa pe geamurile din fata ca nu te cred. Acte se da..doar pt folia pt luneta si geamurile spate lateral. De fapt ... din ceea ce zice AR99RMS...sa inteleg ca deja ,,ai calcat pe bec'' ?? :blink: Legat de vot...eu sunt pt folie. :) Edited by RCS

n-am numa pe luneta si laterale spate.... 5% vizibilitate iar in fata la fel...si n-am calcat pe bec....si oricum nu circulcu talonu la mine doar cu o copie :)  :D

79454[/snapback]

si atunci care o fost rostul sa dai 150 euro pe folie...... :blink: .....daca tot in afara legii esti.....

morala: poti ramane fara talon chiar daca ai folie ,, omologata,,

:) :)

si atunci care o fost rostul sa dai 150 euro pe folie...... :blink: .....daca tot in afara legii esti.....

morala: poti ramane fara talon chiar daca ai folie ,, omologata,,

:)  :)

79465[/snapback]

autorizatia primesti si pentru geamuri fata,insa nu trebuie sa depaseasca 35%(altii spun 45%.....nu mai stiu exact).de ce 3M?din punct de vedere calitativ.nu se zgarie asa usor

autorizatia primesti si pentru geamuri fata,insa nu trebuie sa depaseasca 35%(altii spun 45%.....nu mai stiu exact).de ce 3M?din punct de vedere calitativ.nu se zgarie asa usor

79476[/snapback]

35% e ca si cum nu ai avea, echivaleaza cu geamurile verzi din fabrica.

Llumar e folie foarte buna. Este o firma in Cluj care pune, dar e destul de scumpa.

de ce 3M????

pai in cazul lui calin .....degeaba

in cazul in care vrei folie de figuri atunci da

iar daca o sa vedeti cum arata folia omologata pe fata o sa radeti copios.....deoarece nu o vedeti!!!!!! :blink:

eu ma refeream la faptul ca nu are rost sa pui 3M daca pui si pe fata ca vei avea belele cu garda exact ca si cu orice naspet de folie .....este doar kestie estetica dar daca dai peste un capcaun de politai (nemituibil :) ) si tre sa le dai jos????

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.